Лидл ::39::

• 77 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Млякото в плик действително е 1 л, измерих го с каната. Благодаря за идеята да взема сок в стъклена бутилка, за да преливам млякото в него.
 Hug

"Млечният продукт" на Пилос обаче никак не го харесахме  Sick
Взех пяните за баня и тоалетна, не мога да преценя колко съм доволна  newsm78

# 316
  • Варна
Млякото в плик реших и аз да го пробвам(като количество).Събра ми се идеално в ботилка от сок 0,985 л.Млякото изкарах от хладилника,а болтилката бях измила с гореща вода.Явно има значение дали течността е студена/се е свила(поне така си мисля).

# 317
Млякото в плик реших и аз да го пробвам(като количество).Събра ми се идеално в ботилка от сок 0,985 л.Млякото изкарах от хладилника,а болтилката бях измила с гореща вода.Явно има значение дали течността е студена/се е свила(поне така си мисля).

Не, обсъждахме го вече. В бутилките от сок обикновено отгоре оставят малко въздух, т.е. сокът не е до ръба, затова не пишат 1 л, а 0.985, а млякото си е 1 л, мерих го с каната.

# 318
 Аз също го мерих с кана ( Лидълска) - 1 л си е млякото.

Веднъж си купих пяната за тоалетни и не ми хареса.

Има ли сусам в Лидл, не се сещам дали съм виждала  newsm78

# 319
  • Варна
Не, обсъждахме го вече. В бутилките от сок обикновено отгоре оставят малко въздух, т.е. сокът не е до ръба, затова не пишат 1 л, а 0.985, а млякото си е 1 л, мерих го с каната.
Да,но и при млякото остана разстояние от два прсъта до ръба,така че...

# 320
Инстантното кафе 200гр в стъклен зеленикав буркан ми е безвкусно. Аз и обичам по-горчиви де, ама това в млякото едва се усеща. Има ли лидълско с по-изразен вкус, ако сте пробвали?

# 321
  • София
Момичета, червената заквасена сметана в кофички 400гр на Pilos да не би да не се продава вече?
В Лидл на бул. Черни връх сутринта имаше изобилие от червена сметана. Даже и в големи опаковки видях. До нея беше и синята, нискомаслена.

И в Надежденския Лидл имаше от червената заквасена сметана, но й бяха сменили мястото.

# 322
  • Русе
Инстантното кафе 200гр в стъклен зеленикав буркан ми е безвкусно. Аз и обичам по-горчиви де, ама това в млякото едва се усеща. Има ли лидълско с по-изразен вкус, ако сте пробвали?
Синьото. То е тип Нескафе класик - горчи.
Аз пък понеже първото кафе ми е турско-варено и го правя "убиец" с 2 супени лъжици кафе, второто нес го пия с мляко и синьото ми идва силно, та предпочитам зеленото.
Не съм опитвала златното, не знам то как ще е като аромат и вкус  newsm78

# 323
Синьото е най-силно, в къщи се пие само то! Златното е по-меко, както и при Нескафе Голд.

# 324
  • на Земята
В скорошна брошура виждах мини фурна,с грил.Сега не я откривам.Преди бяха пускали такива,но мисля,че бяха около 120 лв,така ли е или съм с грешка?Ако някой има от тези,които сега са пуснали/ще пускат,моля, за мнение!

# 325
Предстои китайска седмица

Simple Smile

# 326
Здравейте, момичета Simple Smile
Да ви попитам за кафето Лаваца на зърна, което е на промоция тази седмица...кое е по-добро Арома или Густо? Чудя се от кое да си взема...та ако някой има впечатления, моля за мнение Simple Smile

А, и още нещо да ви попитам...от сутиените, които имаше предната седмица-  имат ли по принцип размер на чашката D или C е най-големият? Купих си 85-C , но той много малък се оказа(чашката му, по-точно) ...Не, че ще го върна де, смятам до някой и друг месец да се събера в него, като сваля малко зимни тлъстинки  Mr. Green Информативно питам, ако имат D, да знам дали да издирвам някъде Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 18:53 от Lorein666

# 327
  • София
Здравейте момичета
От DELUXE серията покрай коледа си взех  от пестото с гъби и трюфели....
http://www.discounto.de/Angebot/DELUXE-Pesto-455419/#.Uvumq01WGHs/първото в ляво/
Така и не му дойде времето да го направя нещо,на него пише с паста да се направи  newsm78
Четох...ама нищо не намерих
Ако някой го е купувал,как го направихте
Взела съм едни шарени фисули Crazy и мислех с тях да го спретна на мъжО за св.Валентин
Ама без месце.....дали ще се хареса
дайте идеи

Относно млякото в плик,моето излезе помече от литър Grinning

# 328
  • София
vnd - аз съм си взимала едно нормално зелено песто, та просто си сварявах макароните и си слагах на вкус няколко лъжички и пармезан или кашкавал и ми беше много вкусно... може би и това може така.

# 329
  • софия
vnd, ще стане, но като предястие. Или, най-малкото, спретни и още нещо - плато с меса-колбаси/риба/скариди. Peace

Общи условия

Активация на акаунт