Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 869
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
здравейте,може ли някой с повече опит в пазаруването от amazon uk да ми даде съвет,случая е такъв поръчвал съм 2пъти до сега ,едната поръчка пристигна за седмица,2та за 4 дни,имам сега и 3та,та за нея ми е и въпроса ,имам поръчани 2 артикула но незнайно защо ги разделиха може би единия не е бил наличен,съответно 1та е шипната на 3,02 а 2та част на 5,02 като са дали срок за доставка8,02-18,02,като досега все още нито един от 2та пакета не е пристигнал,писах на продавача каза че ги е пратил  на 2 различни дати и че не знае защо ги няма още, и да съм чакал 18 работни дни,и ако ще ги няма да и им,пиша,днес му писах отново че се опасявам че пратките са загубени според мен и дали ще върне парите след като минат тези 18 работни дни,при положение че в ордер детайлите пише кр срок за доставка 18,02 тоест вчера,дали трябва да пиша на амазон през официалната форма да кажат какво правиме

Ако си траят и не ти отговарят пиши и на Амазон. Ако нямаш товарителници има вероятност да се появят ,но и те не могат да докажат ,че си ги получил,така,че можеш да искаш парите си обратно,като изтече срокът за доставка.
за моя изненада всичко пристигна днес следобяда, бях се изнервил вече и  щях да изчакам до края на седмицата ,и ако не бяха пристигнали  до тогава щях да напиша едно гневно писмо до амазон и да си искам направо refund на парите,то като ти се случи да ти пристигнат много бързо няколко пратки свикваш и изведнъж праз следващата се бави много,а да те питам какви са тези товарителници,документ за това че ги е пратил по пощата ли ?,защото аз си гледам в акаунта и като се шипнат нещата си изписва,или това не достатъчно доказателство

# 496
Явно си новак в онлайн пазаруването, че реагираш така нервно за 1-2 дни забавяне. Simple Smile Ако чак така ще се нервиш и ще дръпваш гневни мейли, по-добре не си хаби нервите с пазаруване по нета. Ако ще пазаруваш онлайн - въоръжи се с търпение. Все пак живеем знаеш къде... Освен това, въпросът с доставката /ако не е с куриер/ не зависи от продавача, независимо кой е той. Зависи от пощите. Когато е претоварен период - около празниците - пратките се бавят и по месец. Понякога и известие не ти носят, пуснали го в друга кутия, пуснали го на комшиите... Пък и с куриерите има проблеми - днес били идвали цели 3!!! пъти и нямало никой на адреса, няма значение, че си висял като преоценена луканка цял ден да ги чакаш. Та такива неща стават. Затова не пали така лесно за 1 ден забавяне. Peace

# 497
Явно си новак в онлайн пазаруването, че реагираш така нервно за 1-2 дни забавяне. Simple Smile Ако чак така ще се нервиш и ще дръпваш гневни мейли, по-добре не си хаби нервите с пазаруване по нета. Ако ще пазаруваш онлайн - въоръжи се с търпение. Все пак живеем знаеш къде... Освен това, въпросът с доставката /ако не е с куриер/ не зависи от продавача, независимо кой е той. Зависи от пощите. Когато е претоварен период - около празниците - пратките се бавят и по месец. Понякога и известие не ти носят, пуснали го в друга кутия, пуснали го на комшиите... Пък и с куриерите има проблеми - днес били идвали цели 3!!! пъти и нямало никой на адреса, няма значение, че си висял като преоценена луканка цял ден да ги чакаш. Та такива неща стават. Затова не пали така лесно за 1 ден забавяне. Peace
прав си newsm78 така е занапред ще го имам в предвид

# 498
Искам да купя на малкия термо купичка, в която като му стопля пюрето да стои топло, обаче нещо не знам как да търся newsm78

# 499
  • Бг
Като стана дума за Бюбхен и аз искам да поръчам нещо от марката,ама на преводача нищо не разбирам,се чудя дали си заслужава,защото и тук цените долу-горе са такива  newsm78
това за крем п/в подсичане ли е http://www.amazon.de/B%C3%BCbchen-Blaue-Line-Wundschutz-Creme/dp … rds=b%C3%BCbchen?
и в този сет третото нещо дали е пяна за вана,др ги знам,че сме ползвали,ама се чудя пак с превозвача дали няма да ми излезе по-солено  Tired
  bouquet  bouquet  bouquet

Ani-ali, да, крем против подсичане е това. Имай предвид, че цената е за 2 броя крем по 150 мл. Според мен обаче тази разфасовка излиза по-евтина, за 7 евро получаваш 1000 мл.
За това ли питаш какво е ?

# 500
Аз не искам п/в подсичане ,големи сме,искам за лице някакъв-има един дето скоро го свършихме интензивен с лайка http://www.amazon.de/B%C3%BCbchen-Calendula-Intensiv-Creme-Pack/ … ords=B%C3%BCbchen доволни сме,но сякаш за вече предстоящия сезон ще е прекалено мазен,затова нещо обикновено или за чувствителна кожа за малката искам  Hug
а за сета този имах предвид: http://www.amazon.de/B%C3%BCbchen-Rosalea-Geschenk-inkl-Artikel/ … ords=B%C3%BCbchen ?
 Hug  Hug  Hug Алекса   bouquet

# 501
  • София
Можеш да си харесаш нещо от бебешката козметика на Бюбхен - http://www.amazon.de/s/ref=sr_pg_1?rh=n%3A64187031%2Ck%3AB%C3%BC … mp;qid=1392834589

Alexa_a, благодаря!

# 502
  • Бг
Аз не искам п/в подсичане ,големи сме,искам за лице някакъв-има един дето скоро го свършихме интензивен с лайка http://www.amazon.de/B%C3%BCbchen-Calendula-Intensiv-Creme-Pack/ … ords=B%C3%BCbchen доволни сме,но сякаш за вече предстоящия сезон ще е прекалено мазен,затова нещо обикновено или за чувствителна кожа за малката искам  Hug
а за сета този имах предвид: http://www.amazon.de/B%C3%BCbchen-Rosalea-Geschenk-inkl-Artikel/ … ords=B%C3%BCbchen ?
 Hug  Hug  Hug Алекса   bouquet

Ani-ali, мисля, този е хидратиращ, а този е за чувствителна кожа.
А това до колкото разбирам е нещо като сапунчета, под формата на сърчица.

# 503
  • Варна
Момичета, търся код за немския vip, моля ако някой има излишен да ми услужи на ЛС.  bouquet

# 504
девойки,количка за легнала кукла,стабилна и до към 50-тина лв, срещали ли сте  bouquet

Ред. Поорентирах се в количките,ако видите и някоя кукла подходяща по-изгодна,аз видях над 15 п. Може и от склада Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 11:08 от Трапезица

# 505
Alexa_a  Голямо мерси  Hug   bouquet
довечера ще видя в крайна сметка дали само крем ще поръчам или и този сет  Crazy ooooh!

# 506
  • Бургас
Някой с излишен код за немския VIP Rolling Eyes

# 507
Здравейте! Получих кана Брита от склада на Amazon.fr , но електронният дисплей не работи.Мога ли да искам парична компенсация от тях за дефекта \не ми се занимава с връщане\?Ще съм благодарна на линк откъдето да я искам. Hug

# 508
Някой има ли идея дали тези накрайници - Braun Oral-B Aufsteckbürsten Precision Clean ще станат за тази четка за зъби - Braun Oral-B Professional Care 600 Rechargeable Toothbrush with  …  Clean Brush Head?

# 509
  • София
Някой има ли идея дали тези накрайници - Braun Oral-B Aufsteckbürsten Precision Clean ще станат за тази четка за зъби - Braun Oral-B Professional Care 600 Rechargeable Toothbrush with  …  Clean Brush Head?
Да, тя самата четка си идва с тази глава.

Общи условия

Активация на акаунт