Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Някой има ли идея дали тези накрайници - Braun Oral-B Aufsteckbürsten Precision Clean ще станат за тази четка за зъби - Braun Oral-B Professional Care 600 Rechargeable Toothbrush with  …  Clean Brush Head?
Да, тя самата четка си идва с тази глава.

Благодаря!

Този модел четка за зъби го няма изброен в описанието на накрайниците и това ме притесни.

# 511
  • София
то си пише и в названието на четката Braun Oral-B Professional Care 600 Rechargeable Toothbrush with Precision Clean Brush Head

# 512
Здравейте! Получих кана Брита от склада на Amazon.fr , но електронният дисплей не работи.Мога ли да искам парична компенсация от тях за дефекта \не ми се занимава с връщане\?Ще съм благодарна на линк откъдето да я искам. Hug
И моя не тръгна веднага. Трябваше да го натискам няколко пъти да пълня каната 3 пъти и да излея водата, като педи това разклащаш добре филтъра. Това направи ли го. Чак след това проработи датчика

# 513
  • Luxemburg
kloeto точно тази опаковка е най-скъпа на бройка като се сметнат. Вземи си от другите които са по 2,50€ или 2.40€ - за 8бр.

аз искам да попитам къде да отида да се отпиша от испанския и италианския вип и амазон. Не съм се абонирала, но като съм влизала да видя какво показвате и то автоматично ми праща техните новини. От несмия и английския се отписах, но на другите два не е същото а и нищо не разбирам от езика. Благодаря предварително.

Драго, като им писа на WMF след колко време ти отговориха? И на този мейл ли им писа info@wmf.de.

# 514
И моя не тръгна веднага. Трябваше да го натискам няколко пъти да пълня каната 3 пъти и да излея водата, като педи това разклащаш добре филтъра. Това направи ли го. Чак след това проработи датчика
[/quote]
Изпълних това с пълненето и изхвърлянето на водата, но филтъра не съм го клатила, а само го обезвъздуших.Разклащането има ли значение за нормалната работа на филтъра,т.е сега пия ли филтрирана вода или не newsm78.А при натискането на дисплея се появява за секунда едно правоъгалниче,което започва да се пълни и после изчезва.Каната я имам от 2 дни. Hug

# 515
  • Варна.....
Изпълних това с пълненето и изхвърлянето на водата, но филтъра не съм го клатила, а само го обезвъздуших.Разклащането има ли значение за нормалната работа на филтъра,т.е сега пия ли филтрирана вода или не newsm78.А при натискането на дисплея се появява за секунда едно правоъгалниче,което започва да се пълни и после изчезва.Каната я имам от 2 дни. Hug
[/quote]
Задръж натиснато, нокато се изпълнят всички клетки на дисплея.

# 516
  • София
ronicat - те тези щяха да са в сделките днес(след 30-тина мин), предполагам за това точно тази опаковка показва kloeto Wink

# 517
Здравейте! Получих кана Брита от склада на Amazon.fr , но електронният дисплей не работи.Мога ли да искам парична компенсация от тях за дефекта \не ми се занимава с връщане\?Ще съм благодарна на линк откъдето да я искам. Hug
В моето описние пише да задържиш натиснато 6 сек (така и се получи)

# 518
Благодаря на всички за съветите  HugСлед едноминутна борба с копчето и посиняване на пръста взе,че тръгна Embarassed Peace

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 08:37 от yoyo

# 519
Момичета, може ли някоя от вас да каже нещо за тази четка:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0012NOEVU/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1
В момента е на 39,99 и направих поръчка, но дали да внасям пари в картата?
Гледам, че са много добри отзивите, но е по-стар модел.
Мисля, че беше коментирана по намаленията, но не мога да намеря къде.
Ще съм благодарна за всяко мнение  Simple Smile

# 520
  • София
Разгледай сравнителната таблица, какво има и какво не спрямо другите модели и си прецени дали ти допада. Зависи и като цена какво може да си позволиш, новите модели са на доста по-високи цени все пак.
Като я гледам е същата както тези, които ние си поръчахме, но нашите са пакет от две.

# 521
Разгледай сравнителната таблица, какво има и какво не спрямо другите модели и си прецени дали ти допада. Зависи и като цена какво може да си позволиш, новите модели са на доста по-високи цени все пак.
Като я гледам е същата както тези, които ние си поръчахме, но нашите са пакет от две.

Благодаря!
Разгледах таблицата още преди да поръчам и с малки забележки се съгласих  Laughing. На новите цените все пак са доста високи. Доволна ли си?  И дали тази на 39,99 паунда си заслужава. Не е падала под 36 мисля.
Вашите тази ли са:
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-White-Electric-Toothbru … =Philips+Sonicare

Не мога да намеря разликата  между  6731 и 6733

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 22:45 от nyoni

# 522
  • София
Нямам идея дали съм доволна, поръчахме ги преди 2 дни, ще си ги чакамe http://www.amazon.de/gp/product/B001ET6IPM/ref=s9_simh_gw_p364_d … mp;pf_rd_i=301128 тези , мисля са същите като тази за 39 паунда която си показала, колебаех се между тях и http://www.amazon.de/gp/product/B001ET6IPC/ref=s9_simh_gw_p364_d … mp;pf_rd_i=301128 но нещо реших, че не си заслужава различака. Малко са им различни функциите, но аз например предпочитах да има клин енд уайт, през масаж, грижа за венци и не знам какво беше там другото.

Да тези в английския са същите, но понеже не бях на 100% дали контакта им е като за европейски ток, предпочетох от немците. Допълнително си взехме от ибей ув почистващата кутийка.

По време на намаленията май предимно такава си купуваха http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX9332-DiamondClean-Rec … keywords=sonicare
Поне за нея намирам коментари.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 23:07 от Angel_Dust

# 523
kloeto точно тази опаковка е най-скъпа на бройка като се сметнат. Вземи си от другите които са по 2,50€ или 2.40€ - за 8бр.

аз искам да попитам къде да отида да се отпиша от испанския и италианския вип и амазон. Не съм се абонирала, но като съм влизала да видя какво показвате и то автоматично ми праща техните новини. От несмия и английския се отписах, но на другите два не е същото а и нищо не разбирам от езика. Благодаря предварително.

Драго, като им писа на WMF след колко време ти отговориха? И на този мейл ли им писа info@wmf.de.
Да, на този мейл им писах. Много бързо ми отговориха за около 1 час. После ми писаха от Техномаркет да звънна за да ми я доставят. о WMF се бяха свързали с тях веднага след като ги помолих да ми дадат цена на чинийката и местен търговец:peace:

# 524
Angel_Dust  Hug

Накрая избрах 2-те: http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-White-Electric-Toothbru … id=A3P5ROKL5A1OLE

Явно разликата между 6730/6731/6733 е в какъв комплект са.

Общи условия

Активация на акаунт