Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • FR
Някой дали има запазена кампания за дамски чанти в испанския вип?   bouquet

# 526
  • In transit
Някой дали има запазена кампания за дамски чанти в испанския вип?   bouquet
ако кажеш някои марки ще ми е по лесно да изровя нещо от мейла.  Peace

аз да попитам, че имам един проблем. Преди 2 месеца някъде купих 2 якета на Vero Moda от немския амазон. Много са хубави, обаче ципа е много бодлив, не знам как точно да го обясня, но като мина с ръкава си през ципа ( неволно), ако не е закопчано якдето и ръкава се раздърпва целия. Ще ви покажа снимка. Много грозно стана, отначало внимавах, ама сега като се постопли, не мога да стоя все със закопчано яке, за да не си закачам ръкавите. Та се чудя в тази връзка какво да правя? Да им пиша и да покажа снимки, да им го връщам и да си искам парите или няма смисъл да се занимавам?

# 527
  • FR
За съжаление не знам кякви марки е имало  Confused Тъй като ще взимам от там куфари и ми липсват 10 евро за безплатна доставка,  реших да вземачанта от там за около 20-30 евро. Такава дето е с дълга дъжка и се носи през рамената. Просто нямам идея какво е имало от този род.

# 528
  • In transit
За съжаление не знам кякви марки е имало  Confused Тъй като ще взимам от там куфари и ми липсват 10 евро за безплатна доставка,  реших да вземачанта от там за около 20-30 евро. Такава дето е с дълга дъжка и се носи през рамената. Просто нямам идея какво е имало от този род.
нещо такова ли? http://it.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=ASF67JV2TR17S … =qd_g_b_img_d_206

# 529
  • FR
По-скоро като тази http://www.javari.fr/Marina-Rossini-79-Lesia-Besace/dp/B00DCQVKVW . Но в испанския вип.

# 530
  • София
renita, при мен изрових две акции, но чантите започват от 50Е, а аз, доколкото разбрах, търсиш по- евтина.. Тук има на по- сносна ценаhttp://es.buyvip.com/ref=qd_sw_dp_em_li_t?&refcust=U5BM7KCHD … amp;ref=qd_d_bc_b
Ако искаш и другуте- пиши на лични, да не разводнявам темата.

# 531
  • FR
Ох, ами то я има и тази, която показах от javari, но много скъпа.  Confused Миналата година я имаше за 25 евро и аз не я взех и сега умирам от яд, но я мяма  smile3511 . И  тази много ми харесва, ама подобна имаше за 18 в амазон. Нещо много скъпи във випа чантите  Thinking . Май ще търся нещо за 11 евро и това е. Благодаря ви момичета  Hug

# 532
  • Балчик
Моля за грамотен превод, ще пиша на Амазон. Получих консуматив за глюкомер, подгизнал и негоден за употреба. Гугъл каза това, може ли да го прегледате, моля:
Добър ден.
Получих пратката, но тя е мокра и негодна за употреба.
Моля за компенсация.

Good afternoon.
I received the shipment, but it is wet and unfit for use.
Ask for compensation.

# 533
  • Варна
Моля за грамотен превод, ще пиша на Амазон. Получих консуматив за глюкомер, подгизнал и негоден за употреба. Гугъл каза това, може ли да го прегледате, моля:
Добър ден.
Получих пратката, но тя е мокра и негодна за употреба.
Моля за компенсация.

Good afternoon.
I received the shipment, but it is wet and unfit for use.
Ask for compensation.

Парите ли искаш да ти върнат или ще искаш нов. Аз щях да изтрия последното изречение, по-добре е да изчакаш тяхното предложение. И ако можеш, прикачи им снимка.

# 534
  • Варна
Джемма, ето моето предложение как ще звучи по-добре:

Dear Customer Service,

I just received the package but it was so wet that ..... (напиши какво е конкретното поръчано нещо) can't be used (можеш да добавиш "at all", ако за нищо не става).
Could you please make me a proposal for compensation/ issue me a full refund (това е в случай, че искаш пълно връщане на парите).
Regards,........ (името ти).

# 535
  • Балчик
Мерси, Катрин и аз се подвоумих за последното. И аз не знам какво искам, но знам,ч е съм платила за нещо, което няма да мога да ползвам. Rolling Eyes Бих предпочела друг да пратят, все пак ми трябва. Снимка.. ами нали съм бързах, изхвърлих опаковките, а консуматива видимо нищо няма , но дава грешка на апарата.

chockolina, благодаря ти. Hug

# 536
  • Варна
Джемма, ако предпочиташ да ти пратят същото нещо наново, добре е да им напишеш, че не работи и по тази причина би искала да ти пратят нов.
Не можах да разбера какво точно си поръчала, но последното изречение можеш да го замениш с:
The ..... (наименованието на нещото) is not working, therefore I would like to ask you to send me another one which hopefully should be  packed better than the one I received.

# 537
  • Балчик
Благодаря, поръчах лентички за апарат за измерване на кръвна захар.

# 538
  • Варна
ОК, тогава ще звучи така:
The blood glucose monitor is not working with the wetted strips (although I waited for them to dry), therefore I would like to ask you to send me another kit which hopefully should be packed better than the one I received.

# 539
  • Балчик
Благодаря ти още веднъж.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт