Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 678
  • 832
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А неграмотноста ми се дължи на нещо, което се нарича дислексия и на факта че аз не чувам звуците, ката както ти ги чуваш и не възприемам буквите по същият начин по които ти и голяма част от пишещите тук. Съответно ми е трябвало и повече старание и усилие да усвоявам езици.

В такъв случай очевидно съм сбъркала, за което ти се извинявам.  bouquet
Имам познати с дислексия и знам, какви усилия им е коствало да завършат.

# 181
Сдружението си има отделен сайт: http://www.luiskarol.com/

# 182
Аз предлагам да върнем добрия тон в темичката!Всички се вълнуваме и няма смисъл да се обиждаме и заяждаме.Нека пишат хора имащи реални впечатления,всички измислици и лъжи са излишни.

# 183
  • София
Моля, някой който вече е записал детето си за ПГ, да потвърди само копие на акт за раждане и 300 лв. ли са нужни за записването? Колко време отнема, попълват ли се там много документи...?
Благодаря!   bouquet

# 184
  • sofia
Аз предлагам да върнем добрия тон в темичката!Всички се вълнуваме и няма смисъл да се обиждаме и заяждаме.Нека пишат хора имащи реални впечатления,всички измислици и лъжи са излишни.

Peace

# 185
Аз записах вече дъщеря си.
Копие от акта за раждане не искат, защото си оставила такова при подаването на документите за кандидатстване. Попълват се договор; молба за членство в сдружението; информация за детето - кой ще има право да го прибира, искате ли транспорт, искате ли да учи руски език заедно с английския, какви извънкласни дейности искате да посещава, личен лекар на детето, има ли заболявания и алергии и т.н.
Таксата е 300 лв.
Попълването отнема около 10 мин. (аз като отидох имаше само още една майка, която си записваше детето).

# 186
Месечната такса е увеличена от 150 на 165 лв.

# 187
  • София
Сдружението си има отделен сайт: http://www.luiskarol.com/

Да, това е ясно.
Чуденето ми е по-скоро защо от 10-то училище не правят връзка със Сдружението - никаква информация, нищо.. все едно няма Сдружение в това училище.
Те и Шилер и ЧД си имат техни отделни сайтове, ама от 145-то подробно обясняват и правят връзка между техния сайт и на Сдруженията.
Както и да е, не е важно.
Утре ще се записваме, дано е за добро.

# 188
Цитат
Да, това е ясно.
Чуденето ми е по-скоро защо от 10-то училище не правят връзка със Сдружението - никаква информация, нищо.. все едно няма Сдружение в това училище.

Ами не правят. Сайтът на 10-то е неинформативен и се нуждае от коренна преработка, но явно това не е приоритет на ръководството.

Това повишение на таксите на ЛК не са ни го лансирали още на старите кучета с второкласници. Да видим кога ще го направят, надявам се да не е септември чак... Crossing Arms

# 189
Врабчо, понеже аз ще плащам тези дни таксата накуп за следващата учебна година, изрично попитах дали има промяна, за да си направя сметка, все пак сумата не е малка, и за такава не ме предупредиха.

# 190
Аз записах детето си в пг вчера и в документацията пишеше 150лв на месец.Сега от вас чувам за 165лв newsm78.

# 191
Врабчо, понеже аз ще плащам тези дни таксата накуп за следващата учебна година, изрично попитах дали има промяна, за да си направя сметка, все пак сумата не е малка, и за такава не ме предупредиха.

Е, супер. Но е тъпо да вдигат таксата само на новите членове... Crossing Arms

# 192
Да в договора пише 150 лв.такса. Но аз изрично попитах дали таксата е 150 лв. Отговориха ми, че в момента е 150 лв., но от м.септември т.е за новата учебна година ще е 165 лв.

# 193
И за мен е ново това, че таксата ще се увеличи от м. септември. Актът за раждане трябва да го е дал всеки при подаването на документи за явяване на тест. Попитах от тази година каква част от децата продължават в 1-ви нлас и ми казаха, че много голяма част, почти всички. Това ми говори добре, явно родителите , пък и децата са доволни. Казаха ми също, че не всички са долу в стаите, в които се влиза от отделеното коридорче. Аз си мислех, че там ще са със сигурност. След 4-ти клас, казаха, че може да продължи детето с английския към тях, иначе занималнята си е до 4-ти клас.
Темп, последния ми пост не беше насочен към теб, а по принцип се опитах да споделя как аз реагирам на мнения и отзиви от реални или виртуални познати, а дали е правилно, или не, няма значение. И аз съм за добрия тон в темата, и съжалявам, че допринесох за обратното.
А какви допълнителни занимания писахте, че искате да има?
За плуване попитах, но казаха, че са се опитали да организират миналата година, но с транспорта е дошло много скъпо и не се е получило.

# 194
Привет от мен! И ние са записахме. Род.среща е на 20.06 от 18.00ч. Иначе за доп.занимания освен руски не сме записвали друго -латино танци и т.н/според ММ/ ще видим септември

Общи условия

Активация на акаунт