Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 685
  • 832
  •   1
Отговори
# 195
За плуване попитах, но казаха, че са се опитали да организират миналата година, но с транспорта е дошло много скъпо и не се е получило.

не разбирам защо лъжат... офертата им беше 40 лв на месец за два пъти плуване седмично + транспорт, което е повече от евтино. и преди писах - трябваше да си ги взимаме два пъти седмично в 17.30 от Младост 4, затова и повечето родители се отказаха. Ако го бяха направили по обяд да ги водят и връщат, щеше да има достатъчно желаещи. От 12 до 14 имат обедна почивка, в която имат свободни игри, така че не е невъзможно. Може би щеше да е малко по-скъпо с транспорта и на връщане, но едва ли чак толкова много.

# 196
ВАЖНО: Вчера в късния следобед излезе класирането на 10-то СОУ на приетите деца в подготвителен и първи клас. Учениците на Сдружение Луис Карол са ученици и на 10-то СОУ! Днес и утре- 04 юни и 05 юни, трябва да потвърдите, че записвате детето си в 10-то СОУ. Иначе наред идват резервите.

Необходими документи:

Заявление по образец.

Удостоверение за завършена ПГ (оригинал) за 1 клас.

Копие от удостоверение за раждане (за записване в Подготвителна група)

КЛАСИРАНИТЕ

Извинявам се предварително, ако знаете това и тонът ми ви се струва назидателен.  Peace

# 197
Тонът не е назидателен. PeaceМного добре правиш,че пускаш информация,за което благодаря!  bouquet

# 198
Здравейте,
Обадих се (след информацията на Касита   bouquet) в канцеларията на 10 у-ще и ми казаха, че след като сме приети в ЛК и там сме си попълнили документите не е необходимо да ходим сега до училището и може и по телефона да потвърдим, че ще учим там.

# 199
Здравейте,
Обадих се (след информацията на Касита   bouquet) в канцеларията на 10 у-ще и ми казаха, че след като сме приети в ЛК и там сме си попълнили документите не е необходимо да ходим сега до училището и може и по телефона да потвърдим, че ще учим там.

Именно! Може и по телефона. 9743234 Само се обадете, за да няма непритни изненади.  Simple Smile

# 200
Касита, благодарности и от мен! Без твоята информация въобще нямаше и да знам, че трябва да потвърждаваме и в 10 у-ще   bouquet

# 201
Благодаря много и аз, Касита  bouquet

# 202
Ako ги нямаше тези форуми, и половината от информацията нямаше да я знаем май... Simple Smile

# 203
Ako ги нямаше тези форуми, и половината от информацията нямаше да я знаем май... Simple Smile

:peace:imenno Peace

# 204
Ами аз звъннах на този телефон, но се оказа, че не не необходимо. През август в кацеларията за бележка за записване и от там в градината за отписване. Това е...

# 205
Не споря. Интересно обаче защо на мен не ми отговориха така?

# 206
И аз се обадих и от там ми казаха, че не е необходимо да се ходи до у/щето и по тел.само казах името на детето, за да го отметнат, като записано.

# 207
Нали за това иде реч- да се потвърди записването, а не че няма нужда от такова потвърждение.
За ПУ 6-годишни имаше останали две свободни места. Т.е. останалите около 90 деца са потвърдили.

# 208
  • София
От Сдружението казаха, че трите класни ръководители на подготвителните групи за 2014/2015 ще бъдат  Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова?
Някой има ли отзиви, мнения, впечатления за тях?
Благодаря  предварително!   bouquet

# 209
  • София
Писах и в другата тема. Мария Тодорова беше нашата класна. Нямам забележки. Децата много я харесваха.

Общи условия

Активация на акаунт