Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 747
  • 832
  •   1
Отговори
# 210
И аз записах детето си в ПГ,вчера видях разпределенията по класове, съответно и госпожата на родителската.С какви впечатления сте от родителската среща?

# 211
  • София
Дъщеря ми ще бъде във "В" клас с класна Мария Тодорова.
Добри са ми впечатленията от първата родителска среща, макар и доста обща.
Хареса ми много идеята за часа по добродетели.

ПС. Ако има форумки-майки на деца от ПГ "В", може да започнем да се "събираме" и организираме една затворена група във фейса, както се предложи вчера  Peace

# 212
Ние сме при Невена Радкова. Младичка е, допадна ми. Ако има някой с отзиви, моля, да сподели.
И на мен ми допаднаха часовете по добродетели, госпожата сподели, че децата също са доста ентусиазирани в тези часове.

# 213
Ние сме при Димитрова.Какви часове по добродетели,при нас не се спомена нищо newsm78

# 214
Здравейте,
И ние сме при Цеца Димитрова - на мен ми направи много добро впечатление. Ще съм благодарна, ако някой изкаже мнение за нея.
За часовете по добродетели стана дума, но накрая и бяхме останали само 5-6 родители.

# 215
Инспектор Гаджет, в 1 клас сме Simple Smile Ти дамата с очилата, която седеше до входната врата ли си? Аз бях права в ъгъла и задавах въпроси Simple Smile Не можах да намеря групата във Фейсбук, моля те пиши ми на лични, ако ти си я открила Simple Smile

# 216
Каква група във фейсбук?

# 217
  • София
Инспектор Гаджет, в 1 клас сме Simple Smile Ти дамата с очилата, която седеше до входната врата ли си? Аз бях права в ъгъла и задавах въпроси Simple Smile Не можах да намеря групата във Фейсбук, моля те пиши ми на лични, ако ти си я открила Simple Smile
Нали сте набор 2008, защо сте в 1 клас? Кога минахте предучилищната?

# 218
Здравейте, дъщеря ми завърши 4-ти клас в 55-то СОУ и сдружение Луис Карол при Г-жа Катя Димова. Тя не е от най-ученолюбивите и нито веднъж не съм я видяла да учи думички у нас и съм  силно изненадана и впечатлена от постигнатите резултати по английски. След завършването на 4-ти клас децата ако желаят се явяват на изпит ниво Flyers отговарящо на ниво А2 (http://schools.pons.bg/?act=content&rec=9)  Ние не се явихме за този сертификат, но сега като я записвах за курс по английски и обясих, че има завършено ниво А2 ми твърдяха, че това не е възможно, настоях да направи тест определящ нивото и тя покри теста за А2 без проблем и я записаха за ниво В1. Мисля, че резултатите са много добри! Друго предимство за мен беше, че 4 години просто я вземахме след училище в 17:00 часа и не се налагаше да я разнасяме из София за да я заведем на допълнителен курс. Ако трябва отново да направя избор, отново бих избрала 55-то СОУ и Луис Карол. За госпожа Катя Димова мога да кажа, че е изключителен професионалист! Казвам й голямо Благодаря! С оглед на ситуацията в образованието очакванията ми са надхвърлени! Лошо впечатление в училището ми прави лафката, в която се продават не здравословни храни...бих казала и боклуци. Успех на всички!

# 219
  • София
Да побутна темата, Луис Карол сайт работещ имат ли? По косвени пътища търся инфо в кое училище са, колко са им паралелките....и т.н. Моля за помощ! На сайтовете на СОУ 55, 145 и т-н пак не е лесно да се ориентира човек.

# 220
  • София
Да побутна темата, Луис Карол сайт работещ имат ли? По косвени пътища търся инфо в кое училище са, колко са им паралелките....и т.н. Моля за помощ! На сайтовете на СОУ 55, 145 и т-н пак не е лесно да се ориентира човек.

http://www.luiskarol.com/kontakt/
Работят с 55 и 10 СОУ, като подготвителните групи са само в Младост (10 СОУ).
Щерката е ПГ там, за сега съм доволна.

# 221
  • София
Този сайт не е активен, вие успявате ли да го отворите?
Ако на месец се плащат 200лв за сдружението-занималнята, 150 транспорт и да речем храна... и някакъв спорт....(нямам и идея за цените) като дръпнем чертата стават сигурно 500лв месечно?

# 222
  • София
165 лв е таксата за тази (2014/2015) учебна година на новопостъпилите в ПГ. Учебниците по английски и руски език се заплащат отделно.
Транспортът нямам представа колко е, не ползваме. Фирмата е външна и с отделен договор за услуга.
Храната в стола е с купони, съотв. 2,50 за обяд и 1,50 за следобедна закуска.
Извънкласните занятия в Сдружението (йога, приложни изкуства, театрална работилница) са по 45-48 лв/месец, а в училището (латино-танци, футбол, шах, таекуондо и др.) са ок. 25-35 лв/месечно.

# 223
  • София
Много ви благодаря, добре съм сметнала 500лв месечно. Борба за квартално училище за специализирана паралелка до 4ти клас, после всеки сам се спасява. Простете за негативния пост! Инфото за мен беше много важно!

# 224
Ами то толкова и ще ви излезе и в др.училища. Занимална за Първи клас има, ама после?! От втори клас за занималня се приемат по социални критерии и от 5 класа правят един клас занималня. Частните занимални за около 200лв.месечно, като добавиш и храна. А да и един курс по английски/немски/френски около 600 лв на срок - пак дръпни чератата и ще видиш!
Естествено, ако няма да си водите детето на занималня нещата стоят по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт