Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 601
  • 832
  •   1
Отговори
# 600
Някой знае ли кои ще са преподавателите за първи клас тази година?

# 601
Някой дали може да ми каже какъв договор се сключва с ЛК или да ми покаже един такъв да видя клаузите Simple Smile
Благодаря предварително!

# 602
  • София
Някой дали може да ми каже какъв договор се сключва с ЛК или да ми покаже един такъв да видя клаузите Simple Smile
Благодаря предварително!
Когато приемат детето ти дават договор. Нищо особено не пише в него - стандартни неща - задължават се да осигурят занималня на детето.
Аз имам договор за първи клас за миналата година. С този за предучилищна не помня точно какво се случи - дадоха го, после трябваше да дадат друг и да вземат стария. Там е сложно.

# 603
  • София
Здравейте, някой чул ли е сдружението да има някакви проблеми с училищата и по-специално с 55-то ?”

# 604
И аз чувам подобни слухове и при положение, че предстои кандидатстване на детенце ми се иска, ако някой има по-конкретна информация да я сподели. 55то или 10то е по-добрия избор?

# 605
Здравейте,
Изчетох почти цялата тема и сега искам да попитам родителите на завършилите вече 4 клас деца, доволни ли са от цялостното обучение. Не само по езика, но и по останалите предмети.

# 606
Детето на моя приятелка е към ЛК в 55-то.Говори се,че искат да ги закрият или по-скоро да ги изгонят след края на тази учебна година.Но дали това ще стане е божа работа.

# 607
Детето на моя приятелка е към ЛК в 55-то.Говори се,че искат да ги закрият или по-скоро да ги изгонят след края на тази учебна година.Но дали това ще стане е божа работа.

А защо???

# 608
  • Sofia
Нещо и новата директорка не е много отворена към сдруженията.  Tired

# 609
Здравейте,
Изчетох почти цялата тема и сега искам да попитам родителите на завършилите вече 4 клас деца, доволни ли са от цялостното обучение. Не само по езика, но и по останалите предмети.

И аз бих искала да прочета нещо по въпроса......

# 610
Някой може ли да каже какви са резултатите при НВО?

# 611

А защо???

Новата директорка определено не харесва този тип сдружения и решила да работи по  евро програми.Последната информация е,че няма да им продължи сътрудничеството.

# 612

Новата директорка определено не харесва този тип сдружения и решила да работи по  евро програми.

Доста тъпо оправдание е дала. Едното какво пречи на другото? Не съм чула за евро програма, която да осигурява по 2 часа език на ден.

# 613
Имам намерение да запиша детето си в ПГ,стига да бъде прието разбира се и по този повод обиколих 10-то СУ,както и самото ЛК.Директорката на ЛК мила и любезна жена каза,че паралелките ще бъдат насочени изцяло към 10 СУ и ще са отново 6 на бр.Имате ли наблюдения за нивото на горните класове и нивото на езиковото обучение?

# 614
  • нейде там, където ....
От 10 СУ имам наблюдения над 5-7 клас, от паралелка, която не е към сдружението. Доволна съм от учителите по природни науки, математика, български език, руски език и физическо. По английски повечето деца ходят на школи и не мога да кажа в каква степен влияе обучението в училище. Впечатленията ми от останалите учители са непълни и/или по-субективни, но клонят към златната среда. Получените знания и умения изглеждат трайни. Засега  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт