Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 597
  • 832
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
от горните постове разбрах че ще приемат 6 паралелки ПГ само в 10СУ, нали?  И някой знае ли кога е записването , изпита, защото в сайта им не намерих никаква информация за това. Страхувам се че изпускаме срокове...
Благодаря предварително

# 616
Здравейте,
от горните постове разбрах че ще приемат 6 паралелки ПГ само в 10СУ, нали?  И някой знае ли кога е записването , изпита, защото в сайта им не намерих никаква информация за това. Страхувам се че изпускаме срокове...
Благодаря предварително

Документи се подават от 15.03. до 28.04.17г.,таксата за изпита е 40лв.,тогава ще ти дадат дата за изпит или тестуване на детето.

# 617
Благодаря  bouquet

# 618
Паралелките в 10то ще са само 3.
Някой знае ли каква дискусия се провежда с децата?
Обследванто е 50 мин, като е разделено на 2 части - задачи за писмено попълване и дискусия - въпрос-отговор...За втората част някой да има идея какво представлява?

# 619
  • Sofia
По мои спомени преди 2 години ни бяха казали същото, но после излезе, че нищо не са ги питали. Първо писали, после играли, рисували, редили пъзели. Мисля, че по-скоро искат да си изградят представа за децата - примерно да не вземат някое много щуро Rolling Eyes

# 620
  • София
В 55-то няма да имат подготвителни групи.

Миналата година бяха решавали нещо и след това си говорили.

# 621
  • София
Здравейте, има ли записали се за изпита, на коя дата ще е и в 10то СОУ ли ще е?

# 622
На моето дете дадоха дата 05.05 следобед

# 623
Здравейте, искам да попитам ако имаме сестра учеща в луис карол, автоматично ли ни приемат или трябва да държим изпит и ако детето не се справи на изпита, не го приемат? newsm78

# 624
  • София
Някой знае ли кога ще излезе класирането?

# 625
  • София
Между 15.-19.5 ще изпратят имейл.

# 626
  • София
Между 15.-19.5 ще изпратят имейл.
Благодаря ти Jira  bouquet

# 627
Здравейте, а дали някой успя да разбере по- подробно от детето си какви задачи е имало на изпита тази година.
Моето каза, че са имали пъзел за оцветяване, като са били разделени на 2 екипа и да го сглобят после. И че са имали задачки, но не са имали време за решаване, а който когато свърши, като не са им чели условието, а някой ако не е бил наясно с нещо питал ... малко странно ми изглежда, затова исках да видя при Вас какво са казали?

# 628
Здравейте, а дали някой успя да разбере по- подробно от детето си какви задачи е имало на изпита тази година.
Моето каза, че са имали пъзел за оцветяване, като са били разделени на 2 екипа и да го сглобят после. И че са имали задачки, но не са имали време за решаване, а който когато свърши, като не са им чели условието, а някой ако не е бил наясно с нещо питал ... малко странно ми изглежда, затова исках да видя при Вас какво са казали?

Първо са им дали да сглобят заедно един пъзел на един лист, дали са им лепило, за да залепят частите. Не разбрах да е имало оцветяване  Rolling Eyes, но е възможно на различни групи да са дали различно условие на задачата.
Като втора групова задача нашата група - 3 деца - са нарисували човек, дъга и къща, слънце и небе. Темата на общата рисунка е била лято. Така разбрах Wink
Индивидуална задача:
Лабиринт; задачка за изключване на едно от животните, което е било различно от посочените. Няколко картинки и едната е била излишна. Трябвало е едната да я маркират като излишна.
Много интересно за мен, се оказа, че са рязали с ножица. Wink По пунктир е трябвало да режат до половината на едно листче.
Доста по-интересна форма и раздвижен процес в сравнение с изпита в сдружение Шилер и това, което разбрах за НУКК. Явно отдават значение на моториката и въображението, не само на заученото от книжките и повтарянето на някакви задачи, докато наизустят децата примерите. Което е направо похвално и ми допада като подход. Нямало е задача за фонетика, поне не разбрах от детето да е имало такава.
Очаквах по-сложен изпит за детето и някакво събеседване с родителите, а то се оказа съвсем различно.  chef Е, сигурно резултатът на детето ще се формира и от отговорите в анкетата, която се попълваше при предаване на рисунките. Най-вероятно и тя има тежест.
Може би разглеждат комплексно анкетата, рисунките и справянето със задачите по време на "изпита".
Явно са важни реакциите по време на самия "изпит", груповата работа. Имало е каки около децата.
Рисували са с обикновен молив. Детето ми е сбъркало на няколко пъти, но не си е поискало гумичка,
не знам дали се е справило, но е било интересно по това, което ми разказа и много се радвам,
че излезна в настроение и ентусиазъм. Каза ми, че е сбъркал една задача, но в крайна сметка си я довършил. Какво е направил, той си знае  Laughing
Така че, ако не друго са се забавлявали децата и не е било напрягащо.
Ако някой друг има още информация ще се радвам да я сподели.
 bouquet

# 629
  • София
Моето обясни за лепене на изрязани части, като гледат пример,да ги залепят така че да стане като примера.
За някакви ключове да открият в картина,каза че не е открила много,трябвало още. Това за излишното в реда.
Да режат нещо като лабиринт,като изрязали 2 им казали,че е достатъчно. Каза че са ги разделили на групи, а другата група са ги карали да пеят песнички ... Нямало задачи с числа и с букви. На всеки лист ги карали да си пишат отгоре името. Това разбрах аз.

Общи условия

Активация на акаунт