Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 616
  • 832
  •   1
Отговори
# 540
Веселинов не е ли преподавател по физическо възпитание. (Така казва дъщеря ми)

# 541
  • София
Веселинов е без педагогическо образование. Как ще поема класове независимо дали подготвителен или първи!!!!!!

Не знам, аз мислех че е само учител по англ.език към Сдружението (и все още си е в техния списък на преподавателите по чуж език) , но вчера го представиха като част от екипа, който ще поеме ПГ и 1-ви, а и някои от родителите го бяха чули да се представя като бъдещ ръководител за 1-ви клас.

# 542
Веселинов не е ли преподавател по физическо възпитание. (Така казва дъщеря ми)
И аз така знам от детето.

# 543
Веселинов е без педагогическо образование. Как ще поема класове независимо дали подготвителен или първи!!!!!!
Сигурни ли сте в това? Не мисля, че биха назначили човек без нобходимото образование за класен на деца 1-4 клас, поне това е задължително условие според мен....

# 544
 Joy
Веселинов е младият, мургав, висок обожаван от децата учител по английски език за следобедните занимания.
Марков е високият, светъл, млад и обожаван от децата учител по физическо.

# 545
 Joy
Изясних си нещата: понеже младият, мургав батко ги занимавал от време на време в салона и дъщеря ми решила, че е по физическо възпитание. Сега ми обясни, че ги занимавал и по английски език.  ooooh!

# 546
  • София
Joy
Веселинов е младият, мургав, висок обожаван от децата учител по английски език за следобедните занимания.
Марков е високият, светъл, млад и обожаван от децата учител по физическо.
Дааа, особено от момичетата  Heart Eyes (за Веселинов)   Laughing

Касита, ти разбра ли, че той ще поема един от 1-те класове?
Аз вчера закъснях 4-5 минути, и докато стигна до дъното на залата, ни пожелаха "приятна ваканция и весело лято", та нищо не разбрах. Всичко дето чух и разбрах беше след родителската по стълбите, коридорите и тротоарите...  Rolling Eyes
Дори по въпроса до колко часа ще са 1-вокласниците има неяснота...

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 11:53 от desitka*

# 547
Значи вече имаме 2 преподаватели за 1-ви клас - Ирена Петрова и Веселинов - търси се още един.   Joy
Аз обаче не чух да казват, че Веселинов ще поема, който и да е клас.

# 548
Няма неяснота с броя първокласници, поне по думите на Филипова, която каза ясно и точно в началото на РС, че ще има 5 паралелки първи клас с по 24-25 ученика. Толкова ще бъдат и подготнителните класове, но не ми стана ясно в това число влизат ли и петгодишните.

Първи клас резонно се поема от учителите, извели четвърти. Подборности не зная, само се надявам.  Laughing

Веселинов в класа на моето дете го обожаваха наравно и момчета, и момичета. За целта трябва да си преди всичко Човек.

В крайна сметка не пречи да се обадите и да питате.

# 549

Дори по въпроса до колко часа ще са 1-вокласниците има неяснота...
Остават си до 17ч. (както си бяха и до сега в предучилищната). След това ще има отново допълнителните извънкласни занимания- м/у 17ч. и 18ч., които са си по желание Simple Smile
Това с удължаването на учебния ден до 18ч. важи САМО за предучилищните класове за новата (2015-2016г.) година.

# 550
А къде е била обявена тази родителска среща и за кои класове е била? Аз нещо съм я пропуснал...

# 551
Родителската среща беше обявена на сайта на 10-то у-ще (все още я има там), както и беше залепено съобщението на двета врати на училището (вчера все още си стояха съобщенията)

# 552
Имам въпрос към кандидатствалите тази година за 1-ви клас - какво представляваше изпита и най-вече какво ниво по английски език се изисква? Колкото повече подробности, толкова по-добре  Simple Smile

# 553
Изпитът тази година се състоя от две части - едната е готовност за първи клас (не мога да кажа какви са били въпросите - логически задачи, може би нещо за смятане, според сина ми "разни бебешки неща"), другата е по английски. Имало е въпроси на английски - как се казваш, на колко си години, как си, да кажат цветове, да броят, азбуката и различни думи (като пеперуда и чадър).
Предварително ми бяха дали списък с теми от думи, които е добре децата да знаят и по които да се подготвим: броене до 10, цветове, членове на семейството, храни, играчки, мебели в стаята, животни и още (общо бяха 16 теми), но сега другиуте не мога да си спомня.
С две думи - от самото сдружние бяха много кооперативни, показаха ни по кои учебници работи подготвителната група, за да можем да се подготвим на тяхното ниво.

# 554
secret girl, много ти благодаря! Помниш ли кои са учебниците? Преди да попитам тук звънях в сдружението със същия въпрос при което ми отговориха, че тази информация ще се изнесе януари-февруари. Това за мен е безумно, как да подготвиш дете за 2-3 месеца с материал, който взимат всеки ден в продължение на 9 месеца???

Общи условия

Активация на акаунт