Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 41 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Сидни
Касиа,
и аз съм с такова усещане. Не знам какво значи. Излизам да разходя кучетата и на 5тата крачка ме хваща усещането за тежест долу, все едно напъва иии веднага ми се допишква. Много е неприятно.  Whistling

# 181
оххх и аз 1 ден да се натоваря и после най-малко 3 дни си патя...Обаче от няколко дни получавам едни доста силни контракции предимно вечер,не са болезнени,но са като спиращи дъхът,нз как да ги опиша,няколко вечери не можех да спя все се стрясках от тях...Обяснявам си ги и с това че бебката много се върти и от това се получават...
А от 2 дни пак съм със едно странно сърцебиене (усещам си за секунди сърцето в гърлото) ,което се получава от най-малката физическа активност,например,когато се наведа,или се засмея,дори когато говоря по-бързо.Започва преди обяд и продължава  няколко часа,дано поотмине че е доста неприятно..

Еlenaz ,аз имам същото усещана,но при мен е дори болезнено и с опъване и боцкане,все едно нещо ме дере ...Така бях и с предната бременност

# 182
Здравейте, момичета!   bouquet
Надявам се, че ще ме приемете във вашата приятна компания. Чета ви от самото начало и а днес да пиша, а утре и така май се случи, че се включвам накрая. И аз като момичета от последните постове съм с такива усещания ниско долу, все си мисля, че направо ще го изсипя. И едни пробождания и рязки болки.. доста е стряскащо. Проблеми имам и с кръста и десния крак, обаче и аз хич не се щадя. Лягам за малко докато отмине и после пак не ме свърта. Първата си бременност я изкарах 9 месеца на легло и инжекции, тази не се спирам.
Ако може да помоля за запис на първа страничка, термин 18.04.2014, пол - момче.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 183
Здравейте, момичета!   bouquet
Надявам се, че ще ме приемете във вашата приятна компания. Чета ви от самото начало и а днес да пиша, а утре и така май се случи, че се включвам накрая. И аз като момичета от последните постове съм с такива усещания ниско долу, все си мисля, че направо ще го изсипя. И едни пробождания и рязки болки.. доста е стряскащо. Проблеми имам и с кръста и десния крак, обаче и аз хич не се щадя. Лягам за малко докато отмине и после пак не ме свърта. Първата си бременност я изкарах 9 месеца на легло и инжекции, тази не се спирам.
Ако може да помоля за запис на първа страничка, термин 18.04.2014, пол - момче.
Лека и спокойна нощ на всички!

[/quote
Добре дошла   bouquet
Лека и приятна с нас докрая Hug

# 184
Здравейте, мами!Май само аз си лягам рано.
RainFlower , добре дошла Hug
Като ви прочетох, явно в тези седмици усещанията при всички са подобни. Моите контракции не са болезнени, но корема ми става твърд като камък и едва ходя.Обикновено сутрин съм добре, но следобед, особено, ако се е налагало да походя през деня се започва.И аз не се пазя изобщо - от работа с чантите, батковците ме посрещат хубаво" подредили" вкъщи и се започва маратона подреждане, приготвяние на вечеря , да видим и домашните и към 9 ч.вече съм на ръба.
А и бебо много шава, това с натискането на пикочния мехур е ужас, личи си че бебоците са поотраснали вече.
боби,  пожелавам ти всичко да бъде наред Hug

# 185
По принцип, за тези които искат да раждат естествено, е добре да правят по 30 клякания на ден и да ходят по няколко км пеша.  
Разбира се, крайности не са желани Simple Smile.
И аз вчера, след като разнасях едни легени с накиснато пране по стълбите се озовах с контракции на дивана.

За момченцата и памперса - както застане Simple Smile).

На нас ни е първото момченце в рода и нямаше кой да дава съвети. На две седмици го водих на лекар, защото членчето му беше подуто - себамед и при докторката. Там - нищо. После ми обясниха  Embarassed. ... голям срам.
Не съм го и забелвала. Баща му каза, като порасне - сам.. Да видим.

# 186
   Добре дошла на новата мама! Hug
  И аз се присъединявам към отбора на мамите с болежки и контракции.Дори понякога са доста силни и на често.Но още малко да устискаме и като влезем в 37 седм.,може и да се раждат вече.
   За момчетата-като застани пишлето.Едно време е било задължително да гледа нагоре, заради пелените.Сега в памперсите,като си стои,така си слагаш памперса.

# 187
По принцип, за тези които искат да раждат естествено, е добре да правят по 30 клякания на ден и да ходят по няколко км пеша.  
И аз вчера, след като разнасях едни легени с накиснато пране по стълбите се озовах с контракции на дивана.

На нас ни е първото момченце в рода и нямаше кой да дава съвети. На две седмици го водих на лекар, защото членчето му беше подуто - себамед и при докторката. Там - нищо. После ми обясниха  Embarassed. ... голям срам.

И аз не съм следила за пишоната
В началото нагоре после както застане
Иначе пишоната я за бели педиатъра и оттогава всеки ден я забеляза е и мием:)
Препоръчвам ви но да го направи лекар за да сте сигурни че е както трябва
Докато са малки че боли Sad
Но после е лесно като свикнеш:) хубав ден

# 188
И аз съм така но не спирам:)
Още малко
Да ви питам кога ще изведете бебоците за първи път като се приберете?

# 189
  • в 1001-та нощ
...

Хи-хи, значи ние отдавна тренираме  Heart Eyes

....
...

И аз съм била така, ако имаше "правило" - мисля всеки педиатър ще обръща внимание  Peace не мисля, че сме имали и проблем с това  Peace

А реално децата се движат, памперсът не е ластичен колан да фиксира, както и да се "подреждат" атрибутите - ще застанат - както им е удобно  Blush

# 190
elfi 80, той е вече на три. Вече започна сам да се къпе и се опитваме да му обясним какво да прави сам. Мисля, че е по-добре сам да се заеме, друг не може да прецени силата.

Аз веднага директно ги извеждам. Ако е студено, на кратки разходки.
Каката е родена лятото, стояхме първата вечер до 10:30 на двора за ужас и потрес на родата Simple Smile.
С баткото реших да отида до магазина да купя провизии Simple Smile)), взех и каката. ТОй е зимна доставка.Така се пребихме и тримата на леда Simple Smile))). Младежът се изтъркаля от количката, която падайки успях да обърна. Simple Smile))) Нямаше трайно пострадали.

# 191
  • в 1001-та нощ
..
Да ви питам кога ще изведете бебоците за първи път като се приберете?

Горе-долу - веднага, първо за по малко на терасата, лека полека за повечко и навън   Blush дано времето е хубаво Simple Smile в смисъл - да не е мъгла, дъжд и прочие  Peace

# 192
Много сте мили, момичета! Благодаря за топлото посрещане!
Благодаря и за записчето на първа страничка!   bouquet
И аз си клякам из къщи, защото се налага понякога, но никак не се чувствам добре от това. С клякане или без, Божа работа. Аз както лежах 9 месеца с дъщеря ми си я родих нормално, че и 4 кила беше. Сега пак ми казват, че се очертава голямо бебче, но не могат да ме стреснат. Надявам се всичко да е наред. Мъжът ми се е родил 4,350 кг, дано все пак да не подобряваме рекорда  Mr. Green
Как сте с килограмите? Аз съм +10 вече, но само на корем, защото все още си нося клиновете и роклите/туники от преди. Не знам дали е много или не, но на фона на това, което качих с дъщеря ми покрай лежането и обездвижването съм много доволна сега.

# 193
  • в 1001-та нощ
Аз съм +5 за сега, но до края ..... сигурно ще станат още +3-4 кг  Blush

# 194
здравейте
сега си идвам от болницата ,отидох първа там в 7 часа ,дадох кръв,урина подготвиха ме за ситемите и ми я пуснаха .надупчиха ми ръцете на 4 места. след 10 минути се изпотих цялата и ми стана супер лошо ,бях закусила преди системата точно заради това ...  акушерките не минават по стаите и никой не ме чу че викам на края си спрях сама системата и се гушнах да си почивам ей така.след известно време мина чистачката и на  нея и казах да извика някой.обадих се и на доктора по телефона да дойде ,махнаха ми банката и сложиха една чиста с която нямах проблем и си се вля бързо.останах само с хапчетата магнерич и ако пак започне да ми се втвърдява така стомаха с болки да ида за още системи.
не знам как е по големите градове но тука рядко случваш на мила акушерка ... ревах около 10 минути в болницата просто защото никой не идваше и ме болеше ръката от ситемата хах ,бях готова да си тръгна без да се обадя и да хвърля и системи и абокати

Общи условия

Активация на акаунт