!
! Ама давайте да се хващаме и да си я изписваме, че то това нашето на нищо не прилича
!
! Да слуша мама и тате и да расте щастливо и обичано детенце!
И после като се започна събота и неделя едно празнуванееее ......
. Като цяло съм доволна - мина добре. Същинската част с децата беше вкъщи. Верно, че стана доста голяма лудница, ама пък беше весело. На края на никого не му се тръгваше
. Покрай РД-то Коко се научи да казва думата "тоута", което както се сещате ще рече "торта" . Хапна си детето доста добре
. Ама пък душа не ми даде да му забраня и да не му дам да си хапне .... все пак си му беше негов празник.
. Вместо да се трогне, че и възлагате такава чест и признание, тя пак недоволна. Думи нямам! Аз направо бих й казала, че си оттеглям поканата щом прави физиономии
. Специално за този ритуал съм на мнение, че трябва да се прави с много вяра и желание. Това не е момент да претупваш нещата и да отбиваш номер!
. Продължаваме да си ги пием, ама май ще си ги пием доста дълго време. Коко така и не може да изчисти напълно тази пуста кашлица. Караме я 2 дни със сополки, после леко затишие, после пак ни потече носа ...... от време на време си и покашляме ...... в чудо се видях вече. Уж гърдите са чисти, нямаме червено гърло, пък картинката е такава. Педито каза, че трябва да забравя да ходи на ясла и да няма сополи и кашлица
. Иначе е свеж, игрив и изобщо не изглежда болен. И аз не мога да определя дали е болен или това е нормално състояние. Чудим се вече какво да правим .....
Ще продължавам да си му давам единият сироп (Ериус), че го давам противоалергичен и можело да се дава с месеци. Поне да се защитим от някакви алергични реакции и усложнения към ушите. Дано на пролет вече да сме по-добре и да е свикнал с бацилите в яслата и да е изградил вече някакъв имунитет!
).
. Мнооого са сладки!
!
!
. Ако някой има изпитана техника,ще се радвам да сподели! 
! Ама някак съм се примирила, че скоро няма да махнем пампито. Ще дойде и този момент
. 
Та тук вие сте тези,които ще трябва да изиграете главната роля.Има деца ,които не искат да сядат на гърне ,но харесват тоалетната,други вършат работата на гърне ,ако не седнеш при тях да ги забавляваш или не гледат детско.Има момчета (като моето),които предпочитат да пишат прави,други пък с компания(племеницата ми-аз на тоалетната,тя на гърнето) .Просто трябва да разберете кое се харесва на вашето дете.Ради беше на 1г5м когато махнахме памперса през деня и на 1г,6м махнахме нощния.Когато започнахме имаше 5-6 думи в речника си (мама,тате,бати,кака,пате и т.н.).Масово ме обявиха за луда,че махам памперса на толкова малко дете.Но аз съм упорита.Много.Не мога да кажа,че е било лесно,но мога да кажа,че си заслужава.Децата някак си израстват след такава промяна.Казвам го ,защото това лято махнах (да ,аз
. Покрай нас убедих още две майки с деца на сходна възраст и те успяха да махнат памперса бързо , при все ,че преди това не бяха правили опити да сядат на гърне.Та обобщено казано -малко да се постопли и давайте смело 

Днес нещо не ми е много в час и не ми се работи
Но човек трябва да разчита на най-доброто развитие на нещата, а не на лошото, нали така 

Та май ще правим парти - и без това след това заминаваме поне за година, тъкмо ще съберем приятелите.
, по един, два ритника и това ни беше събуждането. Много ѝ се приказва рано сутрин, само да знаехме какво точно иска да каже 

Разкош. Аз ѝ връчвам после една кърпичка и си го забърсва, ама иначе прави всичко мазало. Все си повтарям, че трябва да ги скрия и на другия ден установявам, че съм забравила. Изкукала работа.