Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 46 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Доколкото успях да видя в момента се обработва плащането. След като плащането мине/парите отиват при Алиекспрес не при продавача/ ще започне времето за изпращане на стоката/обработка/, което ми се струва малко множко/30дни/, но щом си се съгласил. След като продавача промени статуса и ти даде тракинг ще започне да ти отчита време за доставка.
Ами оттук нататък имаш само чакане.  Peace

П.П. Не натискай никакви бутони докато не получиш пратката и е това, което си поръчал.

Ами не разбирам и не съм го видял  по колко е нормално да е 15 дни ?

# 346
  • Ямбол
ewwa възраст се води,но често са умалени,имат и таблица с размери,преглеждай и отзивите от клиенти какви са.
silvi_7878 много неясно обяснение,трудно е без пълни подробности да ти се съдейства,но затвориш ли диспут ,за вече получена стока,поръчката се финализира.Ако приемеш,трябва да си наясно какво приемаш.
veenii линка не се отваря.
bulgari_bsда,защо,какво му е на продавача?
lateralus те някои са още в почивка от тяхната нова година, тези дни трябва да прати,а може и да удължи срока.
matevskaмного сме с китайски тел а, с такъв няколко вече се оплакаха от фалшиви "оригинали"
r.i.angelova какъв е статуса на поръчката, финализирала ли е, може и да са ти върнали парите.
CabuHka хич не ги чакай, канселирай продавача явно е от измамниците, виж рейтинга му как е, магазина му има ли артикули, държи ти парите,и канселиране след дъжд качулка приемат,а и срокове удължават-измамници.
Мартин Благоев слад като направиш плащането ти изписва до колко дни ще се шипне,както и на самия линк на артикула по-долу има време за шипване,виж го там.

# 347
ewwa възраст се води,но често са умалени,имат и таблица с размери,преглеждай и отзивите от клиенти какви са.
silvi_7878 много неясно обяснение,трудно е без пълни подробности да ти се съдейства,но затвориш ли диспут ,за вече получена стока,поръчката се финализира.Ако приемеш,трябва да си наясно какво приемаш.
veenii линка не се отваря.
bulgari_bsда,защо,какво му е на продавача?
lateralus те някои са още в почивка от тяхната нова година, тези дни трябва да прати,а може и да удължи срока.
matevskaмного сме с китайски тел а, с такъв няколко вече се оплакаха от фалшиви "оригинали"
r.i.angelova какъв е статуса на поръчката, финализирала ли е, може и да са ти върнали парите.
CabuHka хич не ги чакай, канселирай продавача явно е от измамниците, виж рейтинга му как е, магазина му има ли артикули, държи ти парите,и канселиране след дъжд качулка приемат,а и срокове удължават-измамници.
Мартин Благоев слад като направиш плащането ти изписва до колко дни ще се шипне,както и на самия линк на артикула по-долу има време за шипване,виж го там.

Не знам защо но реших че му е нисък рейтинга newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 348
[r.i.angelova какъв е статуса на поръчката, финализирала ли е, може и да са ти върнали парите.
Благодаря, никид! Статуса е Goods Awaiting Acceptance. Аз не съм потвърждавала да е получена стоката, пък и следях всяко удължаване на срока, сигурна съм, че по сметката ми не е постъпвала върната сума, така че преди малко пуснах диспут. Нали ако ми върнат парите, те постъпват по банковата сметка, с която съм платила? Още веднъж благодаря!

# 349
За тези 2 неща от тези продавачи /според мен са ок, но пак, ако може ги вижте и вие/ ми дава срок 88 дни..

http://www.aliexpress.com/item/Kids-girls-clothing-sets-children … w/1559152619.html

http://www.aliexpress.com/item/children-kids-summer-minnie-cloth … t/1552078887.html

Ако ги канселирам какво ще стане, просто не ми се е случвало до сега.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 01:03 от CabuHka

# 350
Доколкото успях да видя в момента се обработва плащането. След като плащането мине/парите отиват при Алиекспрес не при продавача/ ще започне времето за изпращане на стоката/обработка/, което ми се струва малко множко/30дни/, но щом си се съгласил. След като продавача промени статуса и ти даде тракинг ще започне да ти отчита време за доставка.
Ами оттук нататък имаш само чакане.  Peace

П.П. Не натискай никакви бутони докато не получиш пратката и е това, което си поръчал.

Ами не разбирам и не съм го видял  по колко е нормално да е 15 дни ? а номера за проследяване каде да го търся

При описанието на продукта, там където пише Shipping: Free............
Отдолу в скоби: Delivery: 15-60 days (ships out within 3 days)-това е пример, за всеки продукт/продавач сроковете са различни.
След това и при самата поръчка ти го пише.
Може да е повече сега, заради празниците. Не е нещо притеснително, някои изпращат и по-рано.

Номера за проследяване ще се появи в My orders->View detail->Там ще може да видиш цялата информация за покупката-с кои пощи, тракинг, и т.н. Но това ще стане когато ти я изпратят. Упс, гледам, че ти си с някакъв БГ вариант. Всъщност си точно там където трябва.  Laughing
На снимката, горе оранжевите стрелки - кагато поръчката е на 3-та стъпка /при теб "Пратка"/ тогава ще ти излиза цялата информация.  Peace

r.i.angelovaНе съм никид, но да, там откъдето са дошли, там се връщат парите.

# 351
http://www.aliexpress.com/item/2013-new-arrival-WINTER-AUTUMN-sp … r/1254278207.html
отзиви за това спортно мъжко яке, или да ми препоръчате друго подобно

Както и мъжки спортен екип търся !

# 352
  • Ямбол
r.i.angelovaда,но това отнема време,двамата ще се отспорвате, ще се ескалира вероятно,после 7-10 дни превеждане на парите, за всяко действие,ще получаваш на мейл известие.
CabuHkaрейтинга им е чуден, срока им е 60 дни, явно го е увеличил,питай на съобщение дали и кога ще прати, колко време всъщност е минало?
Ако канселираш,зависи и каква причина посочваш, и се изисква и негово съгласие.
klerхубави якета са,дебели, но имай предвид,че са умалени.

# 353
Мерси, никид. Писах съобщение и ще чакам отговор. Малко време е минало, но просто ме изуми срока и за това реагирах. Никога не съм гледала тези срокове - е вече ще ги гледам. Да видях на 1ва страница, че трябва и тяхно съгласие, та явно няма да стане. Ще си чааакам Simple Smile

# 354
Момичета аз искам да питам за тези http://www.aliexpress.com/item/Baby-Toddler-Infants-Girl-Sweet-C … hs/610488392.html
някой взимал ли е и отговаря ли на размера си.. как са ако може отзиви?

# 355
момичета дайте ми отзиви за този таблет Praynigи продавача как е.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-9-HDMI-Android-4-0- … =glo&c_tp=USD

# 356
  • Beyond the stars
ЗДравейте! Да попитам някой купувал ли е телефон ?  Thinking
Много се чудя .. в бг го има 680лв. в алито е 200лв. пише, че оригинален  Shocked
Става въпрос за HTC  което сега е на -50%

Малко преди теб казах моето мнение за телефоните ама пак -по-добре оригинално китайче, отколкото реплика на марка.  Peace Това първо не се знае колко е HTC и второ в Item condition е отбелязано Refurbished, не New , което предполагам знаеш какво означава  Wink
Иначе ежеседмичните GaGa deals, не са като тези на големите намаления,почти винаги можеш да се класираш, въпросът в случая е дали си заслужава  Peace

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 09:08 от Вълшебство

# 357
Здравейте,трябва да върна телефон до Китай за пълно възтановяване.Мога ли да съм сигурна че наистина ще ми върнат парите?

# 358
Някой купувал ли е гел лакове?!? Харесала съм си това
http://www.aliexpress.com/item/Choose-6-pieces-In-New-168-colors … l/1155494762.html
ако някой е поръчвал нещо такова и е доволен може да ми препоръча и друго   bouquet

# 359
Имам въпрос относно ползването на купон. Става въпрос за тази рокличка http://www.aliexpress.com/item/New-Baby-Girl-s-Dress-Dot-Bedeck- … 4/1080423006.html
Избирам отдолу "get coupon" , но въпросния купон не ми се появява в My coupons.
Греша ли някъде? Очаквам да го  намеря в My coupons и да го въведа при разплащането.

Общи условия

Активация на акаунт