Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 151 447
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Здарвейте, предстои ми раждане в Мд.. но трябва да постъпя 4 дена преди деня на секциото. та въпроса ми е какви са условията на петтия етаж, там ще бъда настанена предварително//  Simple Smile

# 196
Здарвейте, предстои ми раждане в Мд.. но трябва да постъпя 4 дена преди деня на секциото. та въпроса ми е какви са условията на петтия етаж, там ще бъда настанена предварително//  Simple Smile
Не са лоши, аз лежах 16 дни в 5-то В отделение. Ще се запознаеш с много други бременни, ще си обменяте мнения, има на разположение списания, телевизия се гледа само вечер в столовата. Не е хубаво, че леглата са с пружини и храната не е много добра.  Защо цели четири дни по-рано, с избор на екип ли си или в 210 кабинет ти насрочиха датата за операцията?

# 197
Да с избор на екип съм, ми може би заради изследванията преди секциото..

# 198
За храната предполагах, че може би не е добра.. а позволяват ли да си вкарваш храна..

# 199
За храната предполагах, че може би не е добра.. а позволяват ли да си вкарваш храна..
Да, позволяват. Дори е хубаво да си имаш кисело млекце, защото храната е доста суха, не предлагат никакви течности. Има един общ хладилник в столовата и там всички си съхраняват личната храна.

# 200
Да, позволяват. Дори е хубаво да си имаш кисело млекце, защото храната е доста суха, не предлагат никакви течности. Има един общ хладилник в столовата и там всички си съхраняват личната храна.

и на мен  ми казаха че трябва прясно млекце,кисело млексе или сок за да не се запичаш. :Simple Smile)

# 201
Благодаря ви за отговорите момичета, а има ли някакво магазинче или нещо от сорта от където можеш да си вземеш нещо за ядене..

# 202
Благодаря ви за отговорите момичета, а има ли някакво магазинче или нещо от сорта от където можеш да си вземеш нещо за ядене..

Има нещо като бутка на 1ви етаж но нез как да ти обясня къде точно се намира има ДЗП и закуски

# 203
благодаря, ами живот и здраве като отида в четвъртък ще го намеря.. мисля да си взема и лаптопа, мисля, че няма да ми направят проблем..

# 204
няма да се притесняваш всичко позволяват стига на теб да ти е добре Simple Smile Пожелавам ти спокойно и успешно разждане на бебчо Simple Smile   bouquet

# 205
благодаря ти много..  Hug

# 206
Да, има и точно отсреща на входа на МД няколко магазинчета.

# 207
Благодаря за отговорите ви момичета, доста съм се шашнала   Cry, хич не обичам болниците, пък и този престой преди секциото ме побърква, вече почна якото притеснение от неизвестното, това секцио така ме плаши, че вече не мога да спя.. дано всичко мине нормално, и по бързо най вече  Praynig

# 208
Няма от какво да те е страх!

# 209
  • София
Много странно е това приемане 4 дни предварително. Такава ли е практиката за всички със секцио в МД?
Аз, по принцип, съм се насочила да раждам в "Надежда", защото там ми правиха ин витрото и там съм на ЖК. Там приемат един ден преди секциото. При евентуално предсрочно раждане обаче, смятам да се запътвам направо към МД, заради неонатологията. Затова ви следя темата и благодаря за полезната информация  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт