Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 151 447
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
А и не разбрах защо ми отговаряш изобщо след като моя пост беше предназначен за авторката на темата.

# 226
Как е по-добре за него и за бебето му, всеки лично си решава.
Аз казвам, че за успешно кърмене този режим не е добър.

Защо да не е добър? Познавам сума ти майки от 7-я етаж и си кърмят.

# 227
Защото за успешно кърмене е добре от самото начало бебето да се кърми на поискване.
Разбира се, че има майки които успяват да кърмят бебетата си  на три часа и т.н., но ... прочетете в кърмаческия.

П.П. С никого не се заяждам, а казвам факти, които не съм измислила аз.

# 228
Това е ясно, просто не мисля, че ако си на 7-я етаж, това ще значи, че кърменето ще е неуспешно. Аз също не се заяждам. Само за протокола- големи глупости съм чела даже и в кърмаческия. Стига да има желание човек, всеки си намира неговия комфорт.

# 229
На 7ми етаж е по-добре за майки със секцио. Аз бях така и си кърмих успешно въпреки, че не беше на поискване от първия ден.

# 230
  • София
Дойде момента и аз да споделя за раждането си в МД. След дълго чакане и преносване ме приеха на 10 етаж за наблюдение и мога да споделя впечатления и от там. Условията не са прекрасни и най-неудобното са леглата. С пружини са и като легнеш си като в хамак. За бременна в десетия месец определено не е особено комфортно. Столовата също не е много приветлива. Има един не работещ телевизор и общ хладилник на етажа  Shocked Баните и тоалетните са сметка на всичко поне са чисто нови, но общи на етажа. Е това за 10 етаж. Местя се на 3етаж в родилна зала. Там условията са съвсем други. Всичко е новичко и нямам забележки. Аз родих нормално с епидурална упойка и съм много доволна. След това ме качиха на 12етаж в двоен вип. Еми какво да ви кажа не съм очарована, но за 3 дни е ок. Банята е в стаята но е в окаян вид. Имахме си хладилник и телевизор по който може да се гледа само нова  Laughing Бебчо си беше при мен. Вярно е, че тоалета на бебко малко го прескачат когато им е кеф особено събота и неделя, защото са само дежурни. Определено отношението на персонала отговорен за майките е по-лош. Акушерките и педиатрите от бебешката страна на етажа са доста по-мили и симпатични. Таткото влизаше при мен в стаята въпреки, че уж не може. Ако някой има въпроси да пише Simple Smile Успех на всички мами на който им предстои раждане! Heart Eyes

# 231
dominikka благодаря ти  Hug

# 232
  • София
здравейте момичета. след дълго чудене май се ориентирам към майчин дом за раждане през септември-октомври. искам да ви попитам колко време преди раждането преместихте проследяването там? и тъй като при мен се налага секцио по медицински причини ме интересува ако някоя може да ми сподели мнение за добър лекар извършващ секцио.

# 233
Прочети, писали сме доста. Аз раждах при проф. Николов. Ходих само последните седмици при него за прегледи.

# 234
здравейте момичета. след дълго чудене май се ориентирам към майчин дом за раждане през септември-октомври. искам да ви попитам колко време преди раждането преместихте проследяването там? и тъй като при мен се налага секцио по медицински причини ме интересува ако някоя може да ми сподели мнение за добър лекар извършващ секцио.
И аз ще раждам точно тогава, точно там, секцио по мед. причини при проф.Николов Асен с избор на екип.

# 235
Добро утро!
Копи-пействам писаното от мен в отчетната преди малко ..  не ми се пише пак Stuck Out Tongue

Вчера останах много доволна от болничната ни екскурзия в МД. Показаха ни отделението от влизането на портала до операционните зали, където се прави секциото. Имат страхотни нови родилни зали, всичко е новичко (правили са цялостен ремонт преди 2-3 год.). http://www.maichindom.com/bg/gallery/view/rodilna_zala/
Показаха ни къде ще чака таткото, къде ще си оставим багажа и после къде ще ни правят клизмата  Имат някаква IT система, която е единствена в България и чрез нея следят едновременно показателите на майката, бебчо и на контракциите на шийката на матката. Разполагат с UV и антибактериални филтри на въздуха навсякъде в отделението.Влизахме къде ли не и дори видяхме прясно извадено бебче цялото в кръв и лигички по устенцата, настръхнах при гледката- беше вълшебно
След раждането след okolo 6ч. те местят или на 7 или на 12 етаж според твоето желание има стаи, в които престоят е напълно безплатен(На 7 етаж не се плаща, по 3 родилки са в стая и дават децата на всеки 3 часа, от 7 сутринта до 22 часа. Няма нощно кърмене! На 12 ет. детето е при теб през цялото време!), има от 43 лв. с 2 легла и самостоятелна баня и от 70 лв. с 1 легло и със самостоятелна баня...Това го има в сайта им, можете да прочетете по-подробно.

Най-важното е да слушаме какво ни се говори, да дишаме правилно и да приемем, че това е най-естественото нещо, което трябва да ни се случи в този живот...

# 236
elisika_87 Благодаря ти.При вас е било направо преживяване с това бебче Simple Smile Пожелавам ти леко раждане  Hug

# 237
Стига повече превземки за този Николов. Това е най-ужасният и безотговорен лекар и човек. Толкова е добър, че е съсипал доста деца при раждането им, вкл. и моето. Никога няма да му го простя.
Радвай се, че твоето дете не е в тази група. На никоя майка не пожелавам такава съдба, защото е ужасно тежко да гледаш увредено дете.

# 238
Никой не се превзема! Нито е ужасен, нито безотговорен. Съжалявам за това, което се е случило при теб, но не на доста, на стотици хиляди е помогнал! Като имаш нещо против доктора- има си черен списък. Няма как да не го хвалим, след като сме доволни. И стига с тия глупости- съсипал. Никой лекар нарочно няма да съсипе. На никого не пожелаваме нищо лошо, но от лекарите няма как да има само доволни. Определено, обаче има такива, при които недоволните са капка в морето в сравнение с доволните и Николов е точно такъв! Има достатъчно информация. Няма как да го плюем, защото при някой нещо се случило, нито това го прави некадърен като цяло. Въобще, както аз не те обвинявам, че си недоволна, така и ти няма за какво да се възмущаваш от нас.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 08:24 от Bonbonska

# 239
Как е д-р Божилов? Каква цена взима за единия и другия вид раждания?

Общи условия

Активация на акаунт