Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 150 425
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Съвсем правилно съм разбрала за ВИП залите- вижте видеото: http://www.youtube.com/watch?v=fFPk8xRAF5c

Точно тези зали ги ползват за предродилни. Иначе след раждането, ако е нормално- след няколко часа те качват в отделението, а ако е секцио- си в реанимация. Дефакто тоалетните са използваеми само преди раждането.
Peace

# 76
Благодаря!   bouquetПоинтересувах се ВИП залите, тъй като във видеото се казва, че в тях таткото може да присъства.

# 77
Показват родилни и следродилни зали ,но не и стаите защото не искали позволение от майките и да не ги притесняват и ни пуснаха нещо като презентация и обясняват.кофти леглата са тези които не се плащат а ако си плащаш си в по хубави стаи.Не се знае кои стаи ще са свободни като родиш така че не се знае и на кои етаж.

О, не се притеснявай, ако си платиш няма да си в кофти стая. Има си достатъчно стаи, споко.

# 78
Благодаря!   bouquetПоинтересувах се ВИП залите, тъй като във видеото се казва, че в тях таткото може да присъства.

Da,но трябва да си ис избор на екип и ако екипа позволи.Аз мислех да взимам моя мъж ,но размислих и прецених че ще взема самостоятелна стая където и таткото може да спи и да стои при нас и пак ще е 200лв. :Р

# 79

Da,но трябва да си ис избор на екип и ако екипа позволи.Аз мислех да взимам моя мъж ,но размислих и прецених че ще взема самостоятелна стая където и таткото може да спи и да стои при нас и пак ще е 200лв. :Р
Би ли пояснила последното написано?! (може и на лични). Аз съвсем нямам време да разучавам за МД - лекарката ми се премести от Токуда в МД и сега трябва бързо наваксам с информацията, но пък няма свободни места за отворени врати Sad Ще съм благодарна също така да пишеш, това за избора на екип и присъствието на таткото на отворени врати ли ви го казаха?

# 80
Би ли пояснила последното написано?! (може и на лични). Аз съвсем нямам време да разучавам за МД - лекарката ми се премести от Токуда в МД и сега трябва бързо наваксам с информацията, но пък няма свободни места за отворени врати Sad Ще съм благодарна също така да пишеш, това за избора на екип и присъствието на таткото на отворени врати ли ви го казаха?
[/quote]

С избор на екип е 870лв което включва и епидурална упойка.Ако всичко е нормално таткото може да присъства в родилната зала ,но като ВИП се води 200лв отделно.А има и стаи самостоятелни на 12 етаж в които таткото може да гостува или да преспи една вечер там но не съм сигурна дали е в апартамент за 140лв или в тези за 70лв. Максимума е 4 дни в болницата при секцио и 3 при нормално. По горе има клип на МД публикуван от една майка да погледнеш. На отворени врати ни го казаха . То е влизаш и в лявот ти е съблеклнята а в дясно за клизма и баня.След това си в пред родилното следващата стая и накрая си в родилно последователни с а си стаите.на един етаж всичко става бързо .След раждането таткото веднага може да види бебока и теб .Роднини като мама баба и прочее ги пускат ако няма много навалица.иначе свиждане от 16,00 до 18,00 има и изключения за някои татковци.Ако всичко е нормално след около 2 часа те качват в някоя стая зависи кои са свободни те ще те попитат и кажат това което е свободно и ти ще си избереш.стаите които не се заплащат бебетата не стоят при майките си.

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 22:34 от arin4eto_93@abv.bg

# 81
Престоят при секцио е минимум 6 дни, на 7-я изписват. При нормално не съм сигурна, май е 3 дни.

# 82

може и да си права на нас ни каза до 4 дни и за секцио и за нормално ,може да се е объркала. Живи и Здрави какво повече ни трябва от добър лекар както казва Bonbonska ! Залите са си добре стаите и те навсякъде се процедира по един и същ начин. Hug

# 83
Странно, защо така казват, като на практика е друго. На 7-я ден махат конците и тогава си тръгваш.  Да, най-важно е да е добър лекарят, иначе всякак ще издържите. И в златна стая да си, болката пак ти ще си я изтърпиш. А секцио и на 12-я етаж е кошмарно, защото бебетата са при майките, а първите три дни е абсолютно невъзможно да ги обслужват, ако са с операция.

# 84
Странно, защо така казват, като на практика е друго. На 7-я ден махат конците и тогава си тръгваш.  Да, най-важно е да е добър лекарят, иначе всякак ще издържите. И в златна стая да си, болката пак ти ще си я изтърпиш. А секцио и на 12-я етаж е кошмарно, защото бебетата са при майките, а първите три дни е абсолютно невъзможно да ги обслужват, ако са с операция.
За майките които раждат нормално има столчета за кърмена на Памперс с дупка посредата и били доволни майките :Р . А една от жените попита кога изписват след секцио и акушерката каза на 4 ден ако всичко е нормално .Не знам.Не искам да ги лъжа разбира се Simple Smile

# 85
и да те попитам сега ме стяга корема и отпуска .Това ли са контракциите? Няма болка а странно чувство.

# 86
относно това дали тези стягания са контракции- при контракции корема става твърд, а болката е като при цикъл.
Това, което с моята лекарка сме обсъждали- ако по време на бременността (аз вече съм в съвсем на финала) имам такива болки и съм се съмнявала че са контракции, може да се пие Но-шпа, както и най-хубаво е да се полегне, т.е. да не караш мускулите да се съкращават, което допълнително да усложнява положението.

# 87
относно това дали тези стягания са контракции- при контракции корема става твърд, а болката е като при цикъл.
Това, което с моята лекарка сме обсъждали- ако по време на бременността (аз вече съм в съвсем на финала) имам такива болки и съм се съмнявала че са контракции, може да се пие Но-шпа, както и най-хубаво е да се полегне, т.е. да не караш мускулите да се съкращават, което допълнително да усложнява положението.

Благодаря Simple Smile Ти всеки момент очакваш,много вълнуващо.Няма да се притесняваш за болницата на ниво си е всичко.Леко раждане ти пожелавам!   bouquet

# 88
За майките които раждат нормално има столчета за кърмена на Памперс с дупка посредата и били доволни майките :Р . А една от жените попита кога изписват след секцио и акушерката каза на 4 ден ако всичко е нормално .Не знам.Не искам да ги лъжа разбира се Simple Smile

Да, бе, ясно, точно за това казвам, че от 20-те родили секцио, нито една не я изписаха на 4-я ден. По простата причина, че конците от секциото задължително се махат след 6 дни и те държат там те да ги махнат. Чак след това те пускат.

# 89
Препоръчайте ми добра акушерка за израждане в МД  Praynig newsm78

Един леко тъп въпрос- не искам да ми вливат окситоцин, ще ме послушат ли, ако им кажа предварително  #Crazy..., а упойката може ли да ми се размине...?

Общи условия

Активация на акаунт