Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 150 742
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Здравей те мами включвам се към темата предстои ми скоро живот и здраве да се срещна със най-скъпото нещо в нашият живот аз също ще раждам в майчин дом.. .. и имам няколко въпроса ..Колко време е въстановяването след секциото защото при мен се налага по медицински причини и колко дни попринцип  преди това е приема в болницата Simple Smile благодаря предварително  Hug

# 556
Zdraveite.Az bqh na 7mi etaj sled normalno rajdane po moe jelanie.Bqh v samostoqtelna staq i sum mnogo dovolna.Ne sum vidqla v staqta da ima hlebarki,ima6 si televizor,fotiol,sobstvena banq,idvat miqt ti staqta sutrin v ve4er,horata sa mnogo lubezni.Az li4no sum mnogo dovolna ot 7 mi etaj Simple Smile

Здравейте, Елен,

На мен ми предстои раждане в най-скоро време (седмица). Изчетох цялата тема и доста време се чудех на кой етаж да предпочета да бъда. Доколкото разбирам, предимството да си на 12-тия етаж е, че бебокът е с теб. Въпреки това, отчитайки Вашия опит и съвета, който получих от лекарката си, ще пожелая да съм в самостоятелна стая на 7-мия етаж в Майчин дом като Вас. Радвам се, че споделяте опита си.
Стискайте палци всичко да мине успешно.

Хубава вечер!
.                                                            Zdraveite! Sujalqm,4e skoro ne sum vlizala i sega vidqh,4e ste mi pisali.Nadqvam se vsi4ko da e minalo nared i VIE i va6eto beb4e da ste dobre.

# 557
 Здравейте и аз се включвам към темата и аз скоро ще раждам в Майчин Дом и когато говорих със лекарката която ми следи бременноста тя ми предложи или на 7мия етаж или на 12 на 12 етаж тя каза че  на 12 етаж е много хубаво за 7 ми тя каза горе долу .... Но тъй като аз ще раждам секцио и няма как бебето постоянно да е при мен защото ще ми е трудно да я гледам ... За това се спрях на 7мия етаж .... Но незнам тя каза че може да съм в хубава стя на 7 мия етаж ако имало свободни та въпроса ми е на 7ми етаж в хубава вип стая бебето при нас ли ще е или ще ни го дават само за хранене ако имаме кърма разбира се Simple Smile Благодаря предварително

# 558
И на 12 няма да е при теб докато не го поискаш щом си секцио ма седмия е ужас само ромки на 12 се търпи

# 559
И на 12 няма да е при теб докато не го поискаш щом си секцио ма седмия е ужас само ромки на 12 се търпи

На мен ми каза лекарката ми че ще е при мен за това по добре да избера 7мия етаж..сега вече се обърках .. Но много ти благодаря за отговора ще помисля къде да съм... Simple Smile

# 560
Преди две седмици бях на седмия, имаше две циганки в дъното на коридора.
Стаите са средно зле.
Детсккото отделение е ремонтирано, февруари е открито.
Малко снимки

# 561
Стаите са средно зле.
Малко снимки

Сериозно ли това е 7 мия етаж ....... меко казано... :х но какво да правя дайте ми савет 7ми или 12ти да избера...??

# 562
Стаите са средно зле.
Малко снимки

Сериозно ли това е 7 мия етаж ....... меко казано... :х но какво да правя дайте ми савет 7ми или 12ти да избера...??
Видях снимките от 7-ия етаж и мога да ти кажа, че на 12 е по-добре. Аз бях на 12, също секцио. Бебето ще ти го дадат на др-ия ден, т.е. една нощ си в реанимация, след това те качват на 12 ет., минава още една нощ и тогава ти дават бебето. Не е толкова страшно, спокойно Simple Smile. За мен най-гадно беше първото ставане и раздвижване, след това с всеки изминал ден става все по-добре. Трябва да се движиш, да правиш малки разходки. Освен това можеш да попиташ докторката ти за нещо обезболяващо, моята лекарка ми предписа аолин (наистина помага за болката, но предвид че е с рецепта, задължително я питай, а и трябва да се съобрази с кърменето).

# 563
Същото е на 12тия, не е ремонтирано. Може би една идея е по-добро.

# 564
Само заради банята и че сте две в стая си струва друго си е бях на петия с обща тоалетна и баня ужас е... А бебето повярвай ми ти ще драпаш да си е при теб Simple Smile а и те спят само спокойно първите им дни

# 565
Знам, преди седем години бях на 12тия, а сега бях и на петия. Имам предвид, че и там ремонт не е правен. Иначе да, на седмия положението е най-зле.

# 566
Стаите са средно зле.
Малко снимки

Видях снимките от 7-ия етаж и мога да ти кажа, че на 12 е по-добре. Аз бях на 12, също секцио. Бебето ще ти го дадат на др-ия ден, т.е. една нощ си в реанимация, след това те качват на 12 ет., минава още една нощ и тогава ти дават бебето. Не е толкова страшно, спокойно Simple Smile. За мен най-гадно беше първото ставане и раздвижване, след това с всеки изминал ден става все по-добре. Трябва да се движиш, да правиш малки разходки. Освен това можеш да попиташ докторката ти за нещо обезболяващо, моята лекарка ми предписа аолин (наистина помага за болката, но предвид че е с рецепта, задължително я питай, а и трябва да се съобрази с кърменето).

Аз знам за аулина.... но наистина съм потресена от снимките на 7мия етаж май е по добре на 12 етаж а само да попитам вип стаите на 7мия етаж по добри ли са....??

# 567
Стаите са средно зле.
Малко снимки

Аз знам за аулина.... но наистина съм потресена от снимките на 7мия етаж май е по добре на 12 етаж а само да попитам вип стаите на 7мия етаж по добри ли са....??
Не знам как са, но мисля че се водят единичен ВИП, може би трябва да попиташ на място.

# 568
През 2011 родих секцио и останах на 12 етаж. Беше прилично, на 7-ми е меко казано кошмарно. Бяхме 2 момичета в стаята, беше много добре. Детето ми го дадоха на 2-рия ден, не съм имала никакви проблеми да си го гледам. Тази година пак ми предстои раждане и мисля пак в МД и отново на 12 етаж.

За мен най-големия кошмар бяха акушерките, които по никакъв начин не ми помогнаха за кърменето, даже едната ми се скара че дразня бебето като се мъча да кърмя и ми бутна едно шише с мляко. Беше много гадно. Радвах се, когато ни изписаха на 5-тия ден.

Искам да питам мамите, раждали скоро там, все още ли са толкова гадни акушерките или вече са по-приятни?

За лекарите, нямам забележка, мен ме оперира д-р Гунев, много леко мина, без никакви притеснения и без проблеми, бързо се възстанових. Мисля пак при него да раждам.

Успех на всички, на които срещата с малките човечета предстои Simple Smile

# 569
През 2011 родих секцио и останах на 12 етаж. Беше прилично, на 7-ми е меко казано кошмарно. Бяхме 2 момичета в стаята, беше много добре. Детето ми го дадоха на 2-рия ден, не съм имала никакви проблеми да си го гледам. Тази година пак ми предстои раждане и мисля пак в МД и отново на 12 етаж.

За мен най-големия кошмар бяха акушерките, които по никакъв начин не ми помогнаха за кърменето, даже едната ми се скара че дразня бебето като се мъча да кърмя и ми бутна едно шише с мляко. Беше много гадно. Радвах се, когато ни изписаха на 5-тия ден.

Искам да питам мамите, раждали скоро там, все още ли са толкова гадни акушерките или вече са по-приятни?
За лекарите, нямам забележка, мен ме оперира д-р Гунев, много леко мина, без никакви притеснения и без проблеми, бързо се възстанових. Мисля пак при него да раждам.

Успех на всички, на които срещата с малките човечета предстои Simple Smile

Много благодаря Simple Smile още малко ми остана и ще се срещна със бебето си .. На теб ти пожелавам леко бременеене и раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт