Раждане в Майчин Дом 2014 (Цени,Услуги,След родилни стаи )

• 150 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 570

Искам да питам мамите, раждали скоро там, все още ли са толкова гадни акушерките или вече са по-приятни?

мдаа, все още са отвратителни /родих октомври 2014/. Всъщност акушерките, които се грижат за бебетата са прилични, даже имаше 1 мила представи си. Но акушерките за родилките са меко казано  Sick Като се има предвид, че отидох с очакването да са отвратителни, съвсем не ме разочароваха.  

Съвет, вземи си парацетамол в случай, че ти се наложи обезболяващо, щото или казват че нямат, или се правят на ударени, уж до лекарската визитация, каквато има само в делнични дни.

И аз бях при Гунев Simple Smile

Успех и леко да ти е.

# 571
  • София
Даа, все още са гадни акушерките. Аз не съм ги видяла "на живо", но лекари от МД ме предупредиха да го имам предвид, ако реша да раждам там.

# 572
Момичета, на няколко места чета, че се притеснявате бебето да е при вас, тък като ще ви е тежко да го гледате. Повярвайте, като се роди, ще броите часовете до кърмене, в които да видите бебо.
Аз с моето бебече бях разделена по стечение на обстоятелствата, не по мое желание - 7 дни докато не ни изписаха не мигнах. Дните ми манаваха в това да чакам поредния час за кърмене. 
А и не си притеснявяйте, че в началото ще ви се наложи някакво страшно дондуркане - първите дни бебчовците само спят, пълнят пампера и ядат. А и ако искате да нямате проблеми с кърменето, най-доброто е да сте с бебчо заедно - новородено се кърми на поискване, а не по час ... но това е за една друга тема Simple Smile . Практиката с бутането на шишета, че да не остене гладно бебето е широко разпространена (после току виж се разревало и смутило спокойствието на акушерките). 
Акушерките в държавните болници сигурно и след 20 год. пак ще са толкова "мили". Не казвам, че са безмерно груби, но не очаквайте много от тях! Е, има и наистина мили жени, но са изключение.
Лежала съм на 5 ет. по време на бремеността и всички бяха наистина мили и отзивчиви, на 12 и 7 ет, обаче, точно от акушерките, които се грижат за бебетата бях потресена!

# 573
И на 12 няма да е при теб докато не го поискаш щом си секцио ма седмия е ужас само ромки на 12 се търпи

На мен ми каза лекарката ми че ще е при мен за това по добре да избера 7мия етаж..сега вече се обърках .. Но много ти благодаря за отговора ще помисля къде да съм... Simple Smile

Zdraveite! Az bqh na 7 mi etaj v samostoqtelna staq. Bebeto ne e pri vas. Davat vi go da go vzimate na vseki 3 4asa moje su6to i rodnini da idvat pri vas v staqta. Staqta e simpati4na sus sobstven sanitaren vuzel,koeto e ot golqmo zna4enie Simple Smile

# 574
На мен не ми тежеше, че бебето е при мен, даже ми беше по-спокойно. А и те са толкова сладки мишлеца съвсем мънички, спинкат, гушат се, друго не им трябва.

При мен акушерките за майките бяха по-читави в сравнение с тези на бебета. Тези на бебетата само ме гониха от тяхната стая като исках да кърмя при тях. Другите бяха читави и ми помагаха, особено едната, дойде, показа ми как да кърмя, успокояваше ме, даваше болкоуспокояващи, всичко, каквото ми трябваше. Явно е въпрос на късмет на кого ще попаднеш.

Късметче7 ти естествено ли ражда или секцио при Гунев?

# 575
И на 12 няма да е при теб докато не го поискаш щом си секцио ма седмия е ужас само ромки на 12 се търпи

На мен ми каза лекарката ми че ще е при мен за това по добре да избера 7мия етаж..сега вече се обърках .. Но много ти благодаря за отговора ще помисля къде да съм... Simple Smile

Zdraveite! Az bqh na 7 mi etaj v samostoqtelna staq. Bebeto ne e pri vas. Davat vi go da go vzimate na vseki 3 4asa moje su6to i rodnini da idvat pri vas v staqta. Staqta e simpati4na sus sobstven sanitaren vuzel,koeto e ot golqmo zna4enie Simple Smile

Много ти благодаря а кой да попитам за тази самостоятелна стая на 7мия етаж Simple Smile

# 576
През 2011 родих секцио и останах на 12 етаж. Беше прилично, на 7-ми е меко казано кошмарно. Бяхме 2 момичета в стаята, беше много добре. Детето ми го дадоха на 2-рия ден, не съм имала никакви проблеми да си го гледам. Тази година пак ми предстои раждане и мисля пак в МД и отново на 12 етаж.

За мен най-големия кошмар бяха акушерките, които по никакъв начин не ми помогнаха за кърменето, даже едната ми се скара че дразня бебето като се мъча да кърмя и ми бутна едно шише с мляко. Беше много гадно. Радвах се, когато ни изписаха на 5-тия ден.

Искам да питам мамите, раждали скоро там, все още ли са толкова гадни акушерките или вече са по-приятни?

За лекарите, нямам забележка, мен ме оперира д-р Гунев, много леко мина, без никакви притеснения и без проблеми, бързо се възстанових. Мисля пак при него да раждам.

Успех на всички, на които срещата с малките човечета предстои Simple Smile

Писала съм и по-назад в темата, но да - ужасни са. От тези, които се грижат за бебетата има някои читави, но др-те са..., на мен в събота отказаха да ми сменят превръзката, защото имали много работа - беше една с руса коса, с панделка, много нагримирана. Тя отказваше и парацетамол, така че е добре да си носите обезболяващо. (не знам защо се сетих за "Полет над кукувиче гнездо", там имаше една такава)
В общи линии, въоръжете се с търпение и гледайте да не им обръщате внимание Simple Smile. Аз едвам се сдържах на моменти, то и хормоните не помагат много.

# 577

Много ти благодаря а кой да попитам за тази самостоятелна стая на 7мия етаж Simple Smile
Питат те преди самата операция на кой етаж и в каква стая искаш да бъдеш и си записват.

# 578

Късметче7 ти естествено ли ражда или секцио при Гунев?

Да, нормално беше. В процеса за малко да стане секцио, но д-ра имаше търпение и бебо потръгна та се разминах.

# 579
И аз про гунев естествено

# 580
А Гунев от началото ли ви следеше? Аз отидох в 6-тия месец по време на първата бременност и сега мисля така да направя.

# 581
От началото, но е малко темерутест иначе бил супер професионалист в моя случай не беше прав да ми предизвилва раждане естествено трябваше секцио имах гестационен диабет ефро бебе високо кръвно а той от инат голям фен е на естественото раждане не позна с 500 гр теглото на бебо и ме ши после 1 час нз какво стана защо не ме резна той а бебето ме разцепи и ни качи две негови момичета заедно предизвика и това не ми хареса но като цяло има добра слава

# 582
От началото, но е малко темерутест иначе бил супер професионалист в моя случай не беше прав да ми предизвилва раждане естествено трябваше секцио имах гестационен диабет ефро бебе високо кръвно а той от инат голям фен е на естественото раждане не позна с 500 гр теглото на бебо и ме ши после 1 час нз какво стана защо не ме резна той а бебето ме разцепи и ни качи две негови момичета заедно предизвика и това не ми хареса но като цяло има добра слава
При мен точно заради гестационен диабет не ми даде да раждам естествено, както и заради високия диоптър- -8 диоптъра късогледство.

И още едно питане имам, ако е удобно. Ако имаше някакви притеснения, той ли те консултираше, вдига ли си телефона, отговаря ли на въпроси. Аз нали отидох много късно и не помня изобщо как се развиваха нещата тогава...

# 583

На мен ми каза лекарката ми че ще е при мен за това по добре да избера 7мия етаж..сега вече се
обърках .. Но много ти благодаря за отговора ще помисля къде да съм... Simple Smile

Питат те преди самата операция на кой етаж и в каква стая искаш да бъдеш и си записват.

Благодаря Simple Smile А ако може някой да ми каже стая за тази стая самостоятелната вип стаята дали е хубава .... в смисъл а не като другите обикновенните?

# 584
Преди две седмици бях на седмия, имаше две циганки в дъното на коридора.
Стаите са средно зле.
Детсккото отделение е ремонтирано, февруари е открито.
Малко снимки

Сериозно ли това е 7 мия етаж ....... меко казано... :х но какво да правя дайте ми савет 7ми или 12ти да избера...??
Видях снимките от 7-ия етаж и мога да ти кажа, че на 12 е по-добре. Аз бях на 12, също секцио. Бебето ще ти го дадат на др-ия ден, т.е. една нощ си в реанимация, след това те качват на 12 ет., минава още една нощ и тогава ти дават бебето. Не е толкова страшно, спокойно Simple Smile. За мен най-гадно беше първото ставане и раздвижване, след това с всеки изминал ден става все по-добре. Трябва да се движиш, да правиш малки разходки. Освен това можеш да попиташ докторката ти за нещо обезболяващо, моята лекарка ми предписа аолин (наистина помага за болката, но предвид че е с рецепта, задължително я питай, а и трябва да се съобрази с кърменето).

Аз знам за аулина.... но наистина съм потресена от снимките на 7мия етаж май е по добре на 12 етаж а само да попитам вип стаите на 7мия етаж по добри ли са....??
Не знам как са, но мисля че се водят единичен ВИП, може би трябва да попиташ на място.

Много ти благодаря Simple Smile

zdraveite! Az bqh na 7 mi etaj v samostoqtelna staq i sum mnogo dovolna. Na vseki 3 4asa si vzimah deteto za hranene i posle go vru6tah.Staqta e simpati4na,samostoqtelna i ima sobstven sanitaren vuzel.Na etaja sestrite sa svestni Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт