WIZZ AIR 12

• 66 347
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да де, ясно, но ми е интересно защо така дали няма нещо ново.
Благодаря за отговора иначе   bouquet

# 421
  • София
Лаленце, днес има намаление за членовете на клуба. Сигурно затова е по-голяма отстъпката.  Wink

# 422
Понякога, когато пътуващите са повече, променя цената нагоре

# 423
  • София
днес има страхотни намаления....чак се учудвам, че не са вдигнали цените преди намалението. Букнах Рим за май месец, 100 евро за двама, двупосочни....  Sunglasses

# 424
Цял ден се опитвам да влезя в сайта .... и цял ден не успявам. Сега след като прочетох думите Ви, че намалението си заслужава се опитвам сериозно - смених 3 компа, 3 браузъра различни Wink..... ще се поровя в темата преди време някой беше обяснил подробно за "бисквитки" и тем подобни...... и дано успея.

Само аз ли имам този проблем днес?

# 425
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И аз имам проблем със сайта - зарежда ми го, но е целия бял и с черни букви тук-таме текст и правоъгълници.

Изчистих кеша, изчистих бисквитките, смених браузера и пак нищо.

# 426
Цял ден се опитвам да влезя в сайта .... и цял ден не успявам. Сега след като прочетох думите Ви, че намалението си заслужава се опитвам сериозно - смених 3 компа, 3 браузъра различни Wink..... ще се поровя в темата преди време някой беше обяснил подробно за "бисквитки" и тем подобни...... и дано успея.

Само аз ли имам този проблем днес?

Не си само ти.
И аз цял следобед не мога да вляза, даже ми се отваря нещо като кеширана страница.
Обадих се на импулсния им телефон, но няма разрешение на въпроса. Проблема бил при нас, а не при тях.  Mr. Green

# 427
Успокои ме..... вече съм на ръба на нервна криза  Sick.... въпреки, че имам малък напредък-влязох през chrome - виждам това което искам като интерфейс, даже си влязох с потреб. име - зададох дати, дестинация и брой пътници..... и екрана застиииииииииииииинаааааааааааааа....... направо бесните ме хващат

# 428
  • София
Аз чак в 19 успях да вляза през Хром, даже купих билети  Mr. Green

# 429
Проблема не е в браузера, а в доставчика на интернет.
Аз ползвам Виваком и чрез него не ставаше, но през друг един стана.

# 430
При мен няма проблем. Днес няколко пъти влизах и сега пак проверих

# 431
При мен няма проблем. Днес няколко пъти влизах и сега пак проверих

Какъв нет ползваш?

# 432
Здравейте!
Извинявам се предварително ако вече някъде пише отговора на въпроса ми. Интересувам се за дете на 2 години има ли отстъпка в цената на билетите?

# 433
Благодаря на Вълшебство за отговора на въпроса ми  bouquet И веднага нов въпрос  Grinning Предстои ни полет в началото на юли до Болоня и тъй като съпругата има метални неща( не знам как се казват) в сутиена е притеснена да не я накарат да го сваля на летището? Извинявам се за въпроса ама какво да направя като аз се занимавам с организацията.

# 434
  • Beyond the stars
Благодаря на Вълшебство за отговора на въпроса ми  bouquet И веднага нов въпрос  Grinning Предстои ни полет в началото на юли до Болоня и тъй като съпругата има метални неща( не знам как се казват) в сутиена е притеснена да не я накарат да го сваля на летището? Извинявам се за въпроса ама какво да направя като аз се занимавам с организацията.

Ако става въпрос за банелите на сутиена (други "метални" неща  Laughing не се сещам) -всички ги имаме в сутиените си и не ни карат да ги сваляме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт