WIZZ AIR 12

• 64 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз съм с карта и ми дава само дискаунта за членове -20лв. Но не и промоцията. Дари и след последнатта стъпка за плащане и завършване на резервацията си остава двойната цяла сума за плащане.

# 736
А аз пък ще ходя до Лондон за 160 лв (билет+административни такси за двама) двупосочно  Crazy

А бяхме решили тази година да не ходим никъде повече  Mr. Green

Феичка, това за кои дати? На мен за Лондон под 250 лв. за два двупосочни не ми дава.

# 737
  • Beyond the stars
Като започвам резервацията ми излиза в деня за пътуване, който съм избрал в горния десен ъгъл надпис 2=1. Но като букна 2 билета ми излиза цялата сума за плащане, а не наполовина newsm78 newsm78 newsm78

Започнах да се чудя да не би намалението 2=1 да е нанесено в цените на билетите  newsm78 Че ги дават уж 50% off, ама за датите и дестинациите, които съм си наумила цената си остава същата за двама, каквото беше ..   Sad

# 738
  • София
А аз пък ще ходя до Лондон за 160 лв (билет+административни такси за двама) двупосочно  Crazy

А бяхме решили тази година да не ходим никъде повече  Mr. Green

Феичка, това за кои дати? На мен за Лондон под 250 лв. за два двупосочни не ми дава.

30 ноември - 4 декември.

Задължително като търсите полет, сложете, че ще пътуват двама, за да излезе цената от 2=1. И не забравяйте, че начислява административна такса по 15 лв на човек в посока.

А, забравих, че това е цената с Дискаунт картата. Иначе е 20 лв по-скъпо.

# 739
Сумата която не е задраскана е с отстъпка при покупка на 2, 3, 4 или колкото билети ще купувате. Каквото виждате в Обобщение в дясно това е. Зависи и от датите които ще пътувате през август естествено са най-скъпи пробвайте няколко вариянта и ще видите.

# 740
  • София
Зависи и от датите които ще пътувате през август естествено са най-скъпи пробвайте няколко вариянта и ще видите.

Да, след началото на декември също са доста високи цените  Peace

# 741
  • Русе
Аз съм с карта и ми дава само дискаунта за членове -20лв. Но не и промоцията. Дари и след последнатта стъпка за плащане и завършване на резервацията си остава двойната цяла сума за плащане.

Излез от профила си и тогава виж цената. Показана е с намалението 2=1. А когато си влязъл с профила си и имаш платено членство, ти показва цена, с включено намаление 2=1 и отделно показва намаление -20лв.

# 742
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
при мен излиза така (приблизителни са цените) 79-задраскано - цена 47 (отиване), 79-задраскано - цена 47 (връщане) - общо 180лв.  newsm78 ами то 79+79 си дава толкова без да ми ги драскат, моля помогнете аз ли не разбирам ooooh!

# 743
  • До морето
Аз направих няколко резервации, обаче като тръгна да плащам ми отхвърля плащането или казва, че местата са продадени. Обадих се на оператор и се оказа, че всичките ми резервации за различни дати си стоят и си избрах коя искам и ще платя по банков път!

# 744
Хора нищо не разбирам.

Търся билети за Дубай за двама(така съм въвела)

Дава ми 214.99 (здраскано) и написано 115 лв.

В полето в дясно ми дава -

Тарифа 229.99
Цена полет 199.99
Такси 30

115 лв. за един пътник ли е и защо тогава цената ми остава 229.99?

# 745
  • Русе
при мен излиза така (приблизителни са цените) 79-задраскано - цена 47 (отиване), 79-задраскано - цена 47 (връщане) - общо 180лв.  newsm78 ами то 79+79 си дава толкова без да ми ги драскат, моля помогнете аз ли не разбирам ooooh!

Цените са за 1 пътник, а сумата за двама.

# 746

Е нали трябва втория билет да е безплатен? Има си го и знака 2=1

# 747
Здравейте, току що запазих 3 билета в двете посоки София-Болоня-София за 587лв с багаж. Та въпроса ми е в коя банка мога да ги платя и таз една чанта дето сам си я отбелязала за 59 лв с какви размери трябва да е на голям куфар ли? Благодаря.

# 748
  • Русе

Незадрасканата цена е с намалението.

Цената  без намаление е 214.99, за двама 2*214.99=429.98, а ти ще платиш 229.99

# 749

Незадрасканата цена е с намалението.

Цената  без намаление е 214.99, за двама 2*214.99=429.98, а ти ще платиш 229.99

За двама? Ако е така напрактика няма намаление, а има увеличение. За същите дати билетите за двама преди дни бяха със 100 лв. по малко, че май и повече.

Хайде да си гледат работата. Няма да купувам билети за март догодина, да ги кредитирам токлова време и да ме правят на балама.

Общи условия

Активация на акаунт