Туристическа виза за САЩ

• 102 633
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Е то щом сте US граждани разбира се минавате много безпроблемно Simple Smile

# 121
  • Milano
Не сме ам.граждани, нямаше да ни питат колко време ще останем в САЩ иначе. Laughing

Европейски, но с безвизов режим.

# 122
Това с въпроса за престоя съм го пропуснал , но разбира се контрола е най-строг към държавите с визов режим.

# 123
Някой пътувал с Делта? Доволни ли сте откъм конфорт, храна, точност и т.н.?
Пътувала съм с Делта от Амстердам до Детройт. Всичко беше нормално. За храната знам, че изборът е винаги или паста, или пиле. Аз обаче имам алергия към съставка, която присъстваше и в двете ястия, затова стюардесата ми донесе комплект от първа класа - телешко, хареса ми много. Десертът беше плодова салата, която беше доста увяхнала, особено динята.
Между Европа и САЩ съм пътувала и с прехвалените Турски авиолинии и не смятам, че Делта отстъпват по комфорт, дори напротив - ако държите на хигиената, по-добре Делта!

# 124
  • Живее на Луната
И от мен един глас за Делта - по-добри са от Юнайтед.

# 125
И аз не мога да се оплача от Делта.
Сега, като имам виза, трябва ли ми покана за да отида в САЩ? Първия път имах покана и всичко, заради визата. Но се чудя за догодина какво да подготвя. Мисля пак да отида- пак за кратко. Simple Smile Стигат ли само билети?

# 126
И аз не мога да се оплача от Делта.
Сега, като имам виза, трябва ли ми покана за да отида в САЩ? Първия път имах покана и всичко, заради визата. Но се чудя за догодина какво да подготвя. Мисля пак да отида- пак за кратко. Simple Smile Стигат ли само билети?

Каква виза имаш ? Ако е туристическа може и да ти поискат пък може и не  Rolling Eyes, аз имам роднини там и на  границата и като click-nat на компютъра им излиза всичко като кажа името на роднината при когото отивам  ( говоря за брат ми )  и понеже той е Американски гражданин не са ми искали поканата .

PS Аз съм окей доволна от Делта но от няколко години насам пътувам s Lufthansa и нямам намерение да я сменям

# 127
туристическа ми е визата. При приятели ще ходя... Американски граждани са...

# 128
туристическа ми е визата. При приятели ще ходя... Американски граждани са...

Какво да ти кажа, според мен я носи защото  "приятели " все пак не са както роднинските връзки, аз също така винаги имам в мен ( никога не са ми го искали до сега ) извлечение от  банковата сметка на брат ми като един вид доказателство че може да ми финансира престоя докато съм там  Peace

# 129
Е, аз не мога да им искам и извлечение от сметката... по скоро на моята ще представя, за да се види, че мога да си поема престоя. Драмата ми миналия път беше, че в поканата пишеше, че те ми го поемат, а реално аз си го поемах. Но нямаше проблем. Никой не ме пита нищо. Ух не може ли просто човек да си планува почивките без да минава през тормоз на всяка граница... ooooh!

# 130
  • Milano
Благодаря на всички за отговорите за Делта.

Мисля, че бях чела негативно мнение за тях, но е било за Американ еърлайнс.

В случая имаме две компании с директни полети (една от които е Делта), с еднакви цени, просто полета на Делта тръгва 3 часа по-рано от този на другата. Laughing

От любопитство - при всяко влизане в САЩ ли се вземат отпечатъци?

Направи ми впечатление, че на едната опашка пишеше ''граждани и повторно влизане с ЕСТА (безвизовия режим)'', а на другата ''визи и първо влизане с ЕСТА''. Затова си помислих, че на първите гишета няма устройства за отпечатъци.

В една друга тема ми беше препоръчана Southwest.com за вътрешни полети.
Ползвах ги, доволна съм, препоръчвам - най-малкото има два чекирани безплатни багажа плюс един мн.голям ръчен и един item, докато напр. при Делта се заплаща.

# 131
Благодаря на всички за отговорите за Делта.

Мисля, че бях чела негативно мнение за тях, но е било за Американ еърлайнс.

В случая имаме две компании с директни полети (една от които е Делта), с еднакви цени, просто полета на Делта тръгва 3 часа по-рано от този на другата. Laughing

От любопитство - при всяко влизане в САЩ ли се вземат отпечатъци?

Направи ми впечатление, че на едната опашка пишеше ''граждани и повторно влизане с ЕСТА (безвизовия режим)'', а на другата ''визи и първо влизане с ЕСТА''. Затова си помислих, че на първите гишета няма устройства за отпечатъци.

В една друга тема ми беше препоръчана Southwest.com за вътрешни полети.
Ползвах ги, доволна съм, препоръчвам - най-малкото има два чекирани безплатни багажа плюс един мн.голям ръчен и един item, докато напр. при Делта се заплаща.

Абсолютно всеки път даваш отпечатъци на границата ако не си гражданин, за граждани не знам как е . A Southwest гласувам с две ръце лично съм много доволна  Peace

# 132
Преди 2 месеца пътувах с Делта от Рим до Чикаго.Самолетът Airbus A330 беше бая стар, нямаше никаква система за забавление, но като изключим това, всичко останало беше ок.И изборът за ядене беше пилешко или паста. Wink

# 133
  • Milano
Преди 2 месеца пътувах с Делта от Рим до Чикаго.Самолетът Airbus A330 беше бая стар, нямаше никаква система за забавление, но като изключим това, всичко останало беше ок.И изборът за ядене беше пилешко или паста. Wink

В смисъл?

Нямаше монитори пред всяка седалка ли и не можеш да гледаш, слушаш нищо през целия полет?

Ако е така, веднага ги отрязвам.

# 134

В смисъл?

Нямаше монитори пред всяка седалка ли и не можеш да гледаш, слушаш нищо през целия полет?

Ако е така, веднага ги отрязвам.

Точно така.В целия салон със скърцащ звух се спуснаха от тавана няколко телевизора (от онези големите от едно време) на които пуснаха филм.Направо се върнах десетилетия назад.Но на теб може да ти се падне по-хубав самолет.

Общи условия

Активация на акаунт