Лакове за нокти-87

• 56 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Kakaka, не бързай да разменяш крок ефекта, защото ти стои страхотно. Hug

Опитай маникюр с друг цвят отдолу, подозирам, че това, което предизвиква у теб съмнения, идва от топлия подтон на долния лак (въпреки че малината си е баш студено червено, ама този тук ми топлее, поне на моя монитор). Макар че с крока отгоре той почти не се вижда, но явно все пак се отразява. Опитай с друг цвят - контрастен (аз слагам бежов до кафяв, може и нещо друго) или пак червен, но с хладен подтон.

Моята кожа също е с жълтеникав оттенък и поне това се научих - топлите червени ми стоят като на циганче, а студените червени се разбират прекрасно с кожата ми (или поне аз така си мисля, а нали това е важното Simple Smile).

W.A.S.P., ефектът е подобен на показаното във втория ти линк. Доста марки изкараха именно крокодилов ефект (различен от шатър): освен БариМ, който според мен беше сред първите, има и Алесандро, Сиате, Диор, а тук някой беше споменал и китайски крок ефект BK Cracking, ако не греша. За съжаление, не са много достъпни в България, а някои са доста скъпи, та трябва човек да си направи сметката колко пъти ще ги сложи. В това отношение БариМ е отличен избор, защото е сравнително бюджетен, хеле пък ако има кой да ти го купи на място, съвсем без пари излиза. (Увеличиха доставката след януари 2013 г., уви, но ако се поръчат повече лакове, се избива  Laughing, а БариМ има много красиви лакове и доста клонове на известни и луксозни must-haves, пък и качеството му е добро).
Аз си мечтая за бежов или хубав кафяв крок ефект... засега не ми е попаднал в ръчичките обаче.

Леле, пак се разписах. Спирам и няма да ви разказвам сега как ходих да гледам крока на Диор и как ме ядоса консултантката тогава  Laughing.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 14:47 от Pump17

# 691
Aз не удържах на блясъците в шишето и сложих на Катрис "Принцесата" Heart Eyes Crazy Няма такъв бляскав ефект просто! Crazy На снимка не му се вижда и половината от красотата Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2014/03/crushed-crystals.html

Май ще взимам още някой от тази серия... Whistling

# 692
 Simple SmileСупер са .

# 693
Мерси за обясненията
Този ефект го подминавах досега
 Embarassed
Още нещо за гледане и дебнене значи
 Grinning

Гледам и Депенд имат
http://depend.se/Product.asp?PageNumber=6&Product_Id=801

# 694
  • Belgium

Четох отзиви и сравнения, че даже била по-добра от тази на ИсаДора

Дават я като най-добра точно за глитери, не за пясъци или обикновени лакове
И че може да се сваля с лекота скоро след поставянето за разлика от исадорската, която се сваля най-лесно на следващия ден

Базата на ИсаДора е точно за глитъри и се маха супер лесно дори час след нанасянето  Peace

# 695
Пъмпче, мерси за идеята  Hug
Точно като на циганче ми стои расберито, така се чувствам, едва се удържах да не го махна преди да сложа корк-а.
За пръв път взимам каквото и да е на Бари М точно защото си казах, че няма смисъл за всеки избран цвят да поръчвам до УК адрес, да плащам доставка, която струва колкото лака и все пак да не знам какво ще дойде, защото не съм го виждала наживо. замислих се и дали да не потърся такова червено наоколо и да го комбинирам с крока, но реших, че са родени едно за друго и така се оказах и с двете Simple Smile
Ради, Интересен е този катрис, но на мен златното ми идва една идея в повече. Като се добера до дрогерия ще ги погледна де, няма да останат без внимание Simple Smile
Уасп, това на Депенд си е точно графити ефект. Такова имат много марки и скъпи и евтини, но то е малко по-различно и няма животинския ефект Simple Smile

# 696
Лу, явно си зависи
Аз я махам най-лесно след ден, тогава глитърът пада ма цяла люспа
След час пада стържене и чоплене и глитърът пада на парченца
На моите нокти е така

Какака, мерси, разбрах
Мислех, че е едно и също

# 697
  • Den Haag
Страхотни лакчета сте показали  Heart Eyes
Много ми хареса лака с кроко ефекта Simple Smile
Ради и тази блестяща "Принцеса"  много красива Simple Smile .

Вчерашния лак е холограмен лак на Perfect H4, a днескашния е golden rose rich color 06.

# 698
  • Пловдив
diana lobodova благодаря за отговора   bouquet

Някой да знае къде в Пловдив мога да го намеря? В Елитис съм сигурна, че го няма иначе щях да забележа?

# 699
Аз холограмния лак на Перфект си го купих от парфюмерия на ул. "Генерал Заимов" в Пловдив, срещу представителния магазин на бельото "Триумф".

# 700
  • Пловдив
mariposa333 , благодаря за информацията.

# 701
  • Стара Загора
Ето люспите от комбинацията Сали + ГР Карнивал 14 Mr. Green

Heart Eyes

# 702
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ползвах Аурора и Пейтън, прелях ги като френски маникюр.

Иве, много готино, а люспите как ги свали така?

# 703
  • Стара Загора
В предния ми пост пише. Laughing

# 704
  • Пловдив
Пак за Пловдив - някой да е виждал пясъчните на Катрис?
Днес в Лили на центъра ми казаха, че още не са ги заредили.
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт