Лакове за нокти-87

• 56 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
Оо, да, "Джапанката" на Перфект е просто кошмар откъм нанасяне, както си представям и оригинала, обаче аз друго не съм и очаквала... Знам, че ми дадохте примери за хубаво нанасящи се корали, ама аз докато не видя такъв, няма да повярвам. Другия път ще пробвам с матиращ топ между слоевете. Simple Smile

# 661
Ради Перфект е  разбира се,объркала съм сега го корегирах.Толкова бях изморена като го писах,че изобщо не съм го видяла,добре че имаш набито око Grinning.Но днес бях още по-заспала-ходих да си взема розовия пясък на Катрис,взех и един Есенс,прибирам се и след 10мин ровене в чантата установих,че Есенса съм го забравила на касата  hahaha
Наистина си разсеяна Simple Smile
Моите точки са си Флормар обаче, сега ги сложих набързо да видя как седят. Ще пусна снимка утре, като има светлинка.

# 662
Perfect-a са с много ситни точици вътре, на Флормар са по- големи точки. Peace

# 663
Аз ето този ГР(66) май харесах  Heart Eyes

# 664
  • Sofia
   Pump, страхотен маникюр наистина.  Heart Eyes Аз имам два подобни нюанса - Essie Bordeaux и China Glaze Ravishing, Dahling. Втория все още не съм го пробвала, обаче твоите прекрасни снимки ме вдъхновиха да му се насладя скоро.  Flutter  Hug

# 665
  • На остров
Аз да похваля един лак на лореал 608, много ми допадна и засега се задържа добре.
така изглежда  на снимка от нета Simple Smile.
 Намерих и Essie mezmeraised на супер цена и не устоях, да видим дали ще ми допадне Sunglasses .

# 666
  • София
Коте, благодаря!   bouquet
Как точно се казва/изглежда матиращият топ на Essie,
днес го търсих в Лили на Военна болница и не го видях...  newsm78
Имаше такъв и на Loreal, но нещо не ми се даваха толкова пари за това количество,
а и не знам какви са отзивите за него и дали не беше стар, беше останало едно шише и
консистенцията седеше точно като медуза в бистра вода, може би се беше утаил...   Laughing

# 667
# 668
  • Пловдив
diana lobodova вчерашния какъв е?

# 669
  • Sofia
Коте, благодаря!   bouquet
Как точно се казва/изглежда матиращият топ на Essie,
днес го търсих в Лили на Военна болница и не го видях...  newsm78

Топът на Essie матира много добре, аз го имам и съм много доволна, казва се Matte About YouPeace А ето и как изглежда:

# 670
Благодаря, Lemy, Black Cat 13, и аз страшно много го харесвам този лак и ако знаете само откога го дебнех...  Grinning

Pump, страхотен маникюр наистина.  Heart Eyes Аз имам два подобни нюанса - Essie Bordeaux и China Glaze Ravishing, Dahling. Втория все още не съм го пробвала, обаче твоите прекрасни снимки ме вдъхновиха да му се насладя скоро.  Flutter  Hug
Аз съм любител на желета и на по-тъмночервени лакове със студен подтон, така че имам сигурно 5-6 подобни  Sunglasses. Essie Wicked е по-близо от Bordeaux, имам цяла поредица от O.P.I. в същата тоналност, но този Вампир просто ми събра очите още като излезе и сега ми се струва, че е по-различен от всички останали. Което сигурно е илюзия, де.  Simple Smile Непременно му се наслади на този оттенък, Black Cat 13, струва си! И моля, покажи снимки на втория от твоите, аз него го нямам, пък може би ще се окаже, че той също ми трябва... Joy

# 671
  • Sofia
   Задължително ще снимам, обещавам.  Hug Даже обмислям дали да не се декорирам с него за 8-ми Март, но май в крайна сметка ще заложа на друг, не по-малко женствен и романтичен нюанс от червената гама на Zoya (е, доста по-светъл от тези, за които говорим, но може би ще е по-удачно така,  Laughing).

# 672
# 673
Ради, благодаря, май ще се спра на Холидей 63  Grinning

diana lobodova вчерашния какъв е?

diana lobodova, а днешния ?

Момичета, а във Варна в Лили дали заредиха новите Катрис?

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 09:20 от Живанк@

# 674
Според вас Golden Rose 76 и Perfect sand s73 не са ли еднакви?

Общи условия

Активация на акаунт