Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 4

• 41 332
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Браво на вас!  Shocked Тя свекърва ми не е гледала толкова  Laughing (а си е туркиня)

# 661
  • Плевен / София
Фенче Hug исках да кажа, че в началото Пънар и Инджи не бяха приятелки,станака такива по-късно и тя и  беше и зълва/тези роднински връзки все ги бъркам/, Рукие нямаха роднинска връзка ,но  това не е толкова важно.....наистина женските приятелства оцеляват трудно, едно такова е между Дияр и Джерен/Памуковата принцеса/.
Мъжките приятелства също са много интересни ...Някои от тях ги споменахте....особено интересни са приятелствата/мъжките/ в Езел/но аз стигнах там до първия сезон/ и гледах само финала.....
Airra не срамно гледането на турските сериали/според мен/, в тях има много хубави неща за "виждане"....не ме срам да кажа това Party
RominaB напоследък няма много неща за гледане ....
Скрит текст:
сетих се и за още едно провалено женско приятелство в "Цената на славата" , но стига толкова
а за провалената братска любов в турските сериали говори ли ви се.... newsm78

# 662
gostenka68, Фенче, Ромина,  Heart Eyes
Примерите ви са подходящи-определено. Peace
Е, и между жените има приятелства-силни и истински, ама не можем да ги стигнем мъжете...
по този параметър... newsm78 Joy
А защо?
Предполагам, че е нещо заложено в пола ни.  Thinking

По този повод един материал, ако ви се чете нещо по въпроса:

Чудесно е когато един сериал отваря и други теми покрай сюжета си.
И винаги ми е било любопитно защо познавачите на "пагубните турски сериали за драгия зрител", не отчитат и този феномен при тях... newsm78

Airra,  Heart Eyes
Мурат и Левент от ОС/ЗС, значи имаме и друг общ харесван и изгледан сериал? Grinning

Цитат
не е срамно гледането на турските сериали/според мен/, в тях има много хубави неща за "виждане"....
не ме е срам да кажа това
+1  newsm10 smile3521

gostenka68,  Heart Eyes
Ние с теб май сме изгледали доста сериали... newsm78 Joy Hug

Хел,  Heart Eyes
Знам, че има какво да споделиш и точно затова благодаря!   bouquet Hug
Като й дойде времето на темата ще си я отворим. yes thumbsup

Аз минавам на еп. 30-ти, не видях да сте писали за г-жа Ебру... newsm78

Г-жа Ебру се закани да има промени и се започна...с Венюс като начало.  hahaha Joy
Сцената с пианото, ами тя й каза почти в прав текст-разделете се с Баръш... Shocked
Е, малко подходи като в онази приказка...думам ти дъще- сещай се снахо... Joy Joy Joy
Нейните любови, нейните раздели... newsm78
Определено не я хареса като бъдещата съпруга за Баръш.
Дали беше някаква нейна майчина интуиция за неговото добро или някак видя в тяхната връзка и бъдещ брак една своя вече допусната грешка... newsm78

Беше й доста откровена с Бану, дори до там, че не й спести това, че Атила вземаше винаги само нейната страна, тази на Бану. Дори пренебрегвайки Баръш и опитите му да му се докаже.
Опита се все пак да остане някак безпристрастна за това кой има вина за отношенията им в момента, имам усещане обаче, че клони повече към Баръш/в негова защита имам в предвид/. Към Бану има нещо провокирано от тази силна връзка между Атила и дъщеря му. Не е и точно някаква ревност за неговото внимание към Бану което нищо не е могло да помрачи, да засенчи за разлика от това за нея и като жена, човек и негова съпруга. Както не е и точно ревност като родител, като майка на Бану която разбираше, че нейната обич и привързаност към баща й е в пъти повече и по-голяма от тази за нея.
Има нещо тук и при нея, но все още не съм го проумяла какво е точно-наблюдавам я в момента и то изкъсо. search

Ето, че показа първите си съмнения и подозрения и за Гюней и неговата искреност и място до Бану. Дори открито каза на Бану, че той й влияе за отношението й към Баръш и за това, че Бану не вярва баща й да е оставил новата компания на Баръш. Даде заявка за позицията си, че не смята Гюней за напълно безкористен.

Има един хлад, една студенина в тази жена...само като я погледна и съм в очакване...
ама нищо хубаво не ми се върти из главата...  Rolling Eyes
Само едно желание...колкото се може по-далеч от нея...smile3519

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 22:43 от margita9

# 663
  • Плевен / София
Скрит текст:
има не излъчени моменти

# 664
Гостенка, разбира се, че не е срамно, но като ти каже някой отстрани "Ау как може да гледаш турски сериали" и много се дразня.
Всъщност не се и гордея с бройката им(която е доста)
Скрит текст:
но те бяха бягството ми от действителността, в един много тежък  период от живота ми, който още продължава, така , че само мога да кажа добре, че ги има.
Марги, да харесвам ОС/ЗС, не ми е от най-любимите, но в него нямаше много драми, за сметка на хумора и шегите.
Скрит текст:
особено Кобрата и Гюлназ

# 665
  • Плевен / София
Airra, не се "гордея"  и не се "срамувам"  от това ,което съм гледала , защото това ни предлагат нашите телевизии....гледах и "Стъклен дом" и другите български сериали, но сега не обсъждаме тях.....Пожелавам ти да преодолееш трудните моменти в живота си и да гледаш напред ...там те очаква винаги нещо хубаво.... Party
за трудната любов в турските сериали.....
smile3524

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 22:58 от gostenka68

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз се сетих за едно много силно мъжко приятелство - Саваш и Хакан от Любов и наказание.
И Ясемин и Пелин имаха хубаво приятелство и си помагаха.

Аз съм точно на обратното мнение по отношение мъжките и женските приятелства. Смятам, че женските приятелства са по-силни от мъжките. При мъжете винаги има някакво съперничество - кой по-успял, кой  има по-хубава жена, по-хубава кола - мъжете все си го"мерят". Жените са по-склонни да правят жертви в името на приятелството, да помогнат, могат да се лишат от нещо, щото е по-нужно на приятелката в момента, а и чисто биологически са по-подходящи за помощ в нужда - можеш да гледаш децата на приятелка, ако се наложи, да й сготвиш, ако трябва, да почистиш и всичко, с което да я замениш, ако се налага.
Когато се се случвало да съм болна, приятелките ми не оставят мъжа ми дори чиниите да измие, всичко поемат - децата ми, къщата. Приятелка  е гледала половин година 13-годишното ми дете, докато аз бях на 15 000 км от вкъщи, защото така се наложи, а роднините не се наеха.
Когато на едната ми приятелка й се роди внуче и дъщеря й се прибра с такава тежка епизиотомия, че не можеше да си намери място от болки, а приятелката ми точно в този момент получи тежък кръвоизлив и се наложи да влезе в болница, веднага две поехме бебето и родилката и  се сменяхме на три часа - повиване, пране, гладене, вечер аз го къпех (щото живея по-близо), готвене за родилката и за болната, а третата тичаше между болницата и къщи да носи храна, вода и каквото е нужно.
Приятелка си е вземала отпуск за да гледа малкото ни дете, на 4 г., а друга беше взела на вилата си голямото, на 9, за да отидем с мъжа ми на море сами ,та малко да си почина (защото нямах баби да ми помагат при гледането на децата).

Почти не познавам жена, която се е разделила с приятелките си, защото се е омъжила. Затова пък има много мъже, които скъсват с приятелите си, след като са се оженили, или поне "разреждат" приятелството.

За женското приятелство мога до утре да пиша и пак ще остане нещо неказано. Много вярвам в силата му.

# 667
Гостенка  Hug благодаря ти за хубавия клип! Ти гледала ли си вече филма ? Останах с впечатление, че сега го гледаш  newsm78
Аира  Hug и аз в началото им се чудех на тези около мен как могат да гледат сериали, и то турски , но ... това беше , докато не попаднах случайно на една серия от Перла  hahaha Тогава, след като зърнах Мехмет, започна моята любов към този жанр  hahaha В началото бях впечатлена от красотата му, след това ми хареса и самия филм ... Постоянно, когато имах време висях в нета, гледах предварително какво ще стане, нямах търпение да видя края на тази красива приказка ... Не съм и предполагала, че може да ми хареса турска песен  hahaha тъй като съм си рокаджийка, но факт! Аз, която не обичам сръбско, гръцко, сега изпитвам удоволствие от някои техни песни. Именно за това, никога не трябва да казваш никога ... нищо не се знае, какво ще ти поднесе животът ... Хич не им обръщам внимание на тези, които плюят по комшийските сериали, без да са гледали нищо ... само губят!
Марги, много благодаря за статията, ужасно е интересна и има много истини в нея. Наистина сме много различни. Мъжът прощава и забравя, жената прощава, но не забравя ... явно тук се крие разковничето, за което говорихме. Но има и наистина истински женски приятелства, аз например мога да се похваля с такова - вече повече от 20 години си имам приятелка, на която мога да разчитам винаги, както и тя на мен. И сме го доказвали не веднъж. Явно съм една от малкото щастливки - между нас няма завист, ревност, подозрения, въпреки, че е с 10 години по-малка моята любима приятелка. А станахме такива от първия миг, в който се срещнахме - тя е моята сродна душа ... обичаме едно и също, имаме еднакъв вкус за всичко. Заради мен и тя започна да гледа Перла, а след това не можах да я отлепя  hahaha Изгледа и всички сериали на нашето момче - и на нея КГ и е любим сериал. Виж, тя други турски сериали не гледа  hahaha за разлика от мен, но у Киво я порази талантът му.
Светле  Heart Eyes ти си щастливка с такива приятелки, наистина. Peace Аз си имам една такава, но и тя ми стига!

Марги  Heart Eyes виж, Ебру я забравих ... много ми е студена и неприятна тази жена, която е изоставила децата си. Не мога да я разбера и нея. И е чак безобразно директна, въобще не и пука, че може да нарани хората около себе си.

# 668
  • In the light side of the Moon!
здравейте Кузейки  Hug Laughing Laughing

да ви се похваля, изгледах сериала, все още съм под емоцийте на последната серия...браво, 4удесен финал, на мен много ми хареса . Сериала е страхотен, с малки изклю4ения, страхотна игра на вси4ки.
малко пове4е романтика ми липсваше в последния еп като например една страхотна ПБН, но....обстоятелствата не го позволиха  Joy Joy Joy имаше доста стряскащи моменти, но се зарадвах на ретроспекциийте  Joy Joy Joy

благодаря на вси4ки ви за прекрасните коментари и за топлото ви гостоприемство  Hug Hug

# 669
Меги  Heart Eyes Hug поздравления! Значи сега вече можеш да разбереш защо почти всички имаме такова негативно отношение към Гуньо  hahaha Надявам се, да продължиш с нас обсъждането на сериите по БТВ.  bouquet

# 670
  • Плевен / София
Гостенка  Hug благодаря ти за хубавия клип! Ти гледала ли си вече филма ? Останах с впечатление, че сега го гледаш  newsm78
Скрит текст:
Аира  Hug и аз в началото им се чудех на тези около мен как могат да гледат сериали, и то турски , но ... това беше , докато не попаднах случайно на една серия от Перла  hahaha Тогава, след като зърнах Мехмет, започна моята любов към този жанр  hahaha В началото бях впечатлена от красотата му, след това ми хареса и самия филм ... Постоянно, когато имах време висях в нета, гледах предварително какво ще стане, нямах търпение да видя края на тази красива приказка ... Не съм и предполагала, че може да ми хареса турска песен  hahaha тъй като съм си рокаджийка, но факт! Аз, която не обичам сръбско, гръцко, сега изпитвам удоволствие от някои техни песни. Именно за това, никога не трябва да казваш никога ... нищо не се знае, какво ще ти поднесе животът ... Хич не им обръщам внимание на тези, които плюят по комшийските сериали, без да са гледали нищо ... само губят!
Марги, много благодаря за статията, ужасно е интересна и има много истини в нея. Наистина сме много различни. Мъжът прощава и забравя, жената прощава, но не забравя ... явно тук се крие разковничето, за което говорихме. Но има и наистина истински женски приятелства, аз например мога да се похваля с такова - вече повече от 20 години си имам приятелка, на която мога да разчитам винаги, както и тя на мен. И сме го доказвали не веднъж. Явно съм една от малкото щастливки - между нас няма завист, ревност, подозрения, въпреки, че е с 10 години по-малка моята любима приятелка. А станахме такива от първия миг, в който се срещнахме - тя е моята сродна душа ... обичаме едно и също, имаме еднакъв вкус за всичко. Заради мен и тя започна да гледа Перла, а след това не можах да я отлепя  hahaha Изгледа и всички сериали на нашето момче - и на нея КГ и е любим сериал. Виж, тя други турски сериали не гледа  hahaha за разлика от мен, но у Киво я порази талантът му.
Светле  Heart Eyes ти си щастливка с такива приятелки, наистина. Peace Аз си имам една такава, но и тя ми стига!

Марги  Heart Eyes виж, Ебру я забравих ... много ми е студена и неприятна тази жена, която е изоставила децата си. Не мога да я разбера и нея. И е чак безобразно директна, въобще не и пука, че може да нарани хората около себе си.
Фенче, сега гледам сериала за първи път, но като видях клипа, моментите не си спомням да са ги давали....
За женските приятелства наистина много може да се каже, много от тях са силни и оцеляват в реалния живот, но не и в турските сериали....аз се сещам само за едно такова /от тези които съм гледала/
Скрит текст:
Скрит текст:
аз също имам приятелка още от детството ми /6-7 клас / и досега сме приятелки/да не казвам колко години  Embarassed
smile3522

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 23:47 от gostenka68

# 671
Светле, Меги, привет! Hug

Меги, поздравления, наистина хубав сериал, струва си гледането! Grinning
И аз ще се радвам, ако проследиш с нас в темата сюжета и сега по БТВ. Peace

gostenka68,  Heart Eyes
Благодаря за клипчетата!   bouquet

Огнено Сърце - песента на Хасрет и Мурат, знаеш, че ми е специална и на сърце!  Kissing Heart
И Unutulmaz /Решението е наше/ ми е любима! Heart Eyes
Сериалът "Незабравима"...така си остана недогледан от мен...  newsm78
даже и за обща сериална култура не мога да го довърша... hahaha Joy

Лека и до среща утре! Hug

Цитат
много ми е студена и неприятна тази жена, която е изоставила децата си. Не мога да я разбера и нея. И е чак безобразно директна, въобще не и пука, че може да нарани хората около себе си.

Фенче,  Heart Eyes така е, сега се сетих, че забравих това което каза на Бану по повод защо не си е взела бижутата...
исках само да избягам, да се спася. ooooh!
Добре-като жена и съпруга е имала повод за бягство, но като майка и то на две деца, къде е била отговорността й за тях в момента на собственото си спасение? Mr. Green

Вярно, че не бива да се казва-никога...и аз покрай СЮ, сега заслушах и сръбска музика, че хубави клипчета има с техни песни, не- че не я харесвах и преди, но не ми беше сред приоритетните за слушане... hahaha Joy
Ама сега...като е в унисон с приоритетите ми за гледане,  Heart Eyes ...слушам и още как... Joy Joy Joy

Баръш- усеща се някак лек като перце след появата на майка си, ама да видим до кога ще е така... hahaha Joy
Малко и поуспокоен, вече контролът е у него, управлението на компанията-също.
Изненада ме с това пиано, че може и да свири...някак не си го представях...той и музика!!!
Предполагам, че друго са искали да ми внушат от екипа...той свири като специален поздрав за пристигането на майка си, беше отказал на Венюс да свири на годежа им и за нея, после каза, че когато тя преди години е заминала той е загубил мотивация, каза-никой не искаше да ме слуша.
За мен тук показаха косвено неговата наранена по някакъв начин душевност, една болка от миналото оставила празнина у него, чувството му за това, че е бил неразбран, чувствал се е сам.

В разговора между майка му и Бану също бяха загатнати детайли които са важни за отговорите около въпросите с него. Г-жа Ебру спомена, че той се е опитвал уви безуспешно да се докаже пред Атила, да привлече и неговото внимание, благоразположение което е имал към Бану. И както сама Бану каза след заминаването на майка му, вече буквално се е чувствал сам и изоставен.
Та причини за своите деформации и кривинки имаше и той.
Ето и защо стигна до престъпно деяние само заради власт и шефският пост в компанията.
А какво ли можеше още да последва?

Подслуша разговора между майка си и Бану, да-случайно стана, не слухтеше...обаче, какво бе изражението му от това което чу? Shocked
Едно самодоволство, прекалено самоуверен от новите си позиции. Mr. Green
Явно не беше чувал онази приказка...че най-сигурно е, че нищо не е сигурно... hahaha Joy

Венюс-тя, кой от където я подхване й казва...разкарай се...е, не буквално, ама с реакциите си. hahaha Joy
Защо изобщо се занимава с всички Синанер?
Нито обича Баръш, нито има шансове нещо да промени в отношението им към нея, нима не проумява как я приемат?
Плиткоумна ми е...поне в момента и малко ми прилича на Симай, само дето е на няколко стъпала по-високо в соц. стълбица. Mr. Green

rib4e,  Heart Eyes
Виждам те често на балкона, поздрави и за теб! Hug

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 00:30 от margita9

# 672
Лека и синеока, дружки!  smile3524 До утре! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 673
Лека и синеока, дружки!  smile3524 До утре! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Фенче, лека и до утре! Heart Eyes Hug

Има не излъчвани моменти от сериала!!!

• Направи ми венец от цветя - Кузей & Джемре •

http://www.vbox7.com/play:066186e24f

п.п.
Песента с превод може да видите- ако гледате от линка.
Понякога не излизат субтитрите във вградените клипчета. newsm78

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 01:23 от margita9

# 674
  • In the light side of the Moon!
Меги  Heart Eyes Hug поздравления! Значи сега вече можеш да разбереш защо почти всички имаме такова негативно отношение към Гуньо  hahaha Надявам се, да продължиш с нас обсъждането на сериите по БТВ.  bouquet

4е Гюней има ли фенове  newsm78 newsm78
много зъл този беее, ужас  ooooh! и откъде толкова омраза се е насъбрала в него към собствения си брат, незнам  ooooh! направо съм 4ок шашардъ  Thinking Thinking

Скрит текст:
не ми се искаше на Бану края да е такъв..в нея имаше нещо, което ми допадаше, защо трябваше да я "самоубиват"  Crossing Arms можеха да ги пратят в Америка, да се излекува моми4ето и да продължи някак си живота си...знам ли, аз си я харесвах. Умна, интелигентна, беше злобна на моменти , но имаше и провокация, беше наивна, Гюней я манипулираше както си искаше...Божеее как говоря в минало време  ooooh!
ееййй накрая този Гюней, вси4ко си изказа на брат си...откри се целия....колко много го мрази, как вси4ко му е взел. Но сега си спомням има една сцена дето още в на4алото при излизането на Кузей от затвора, той каза "ще ти взема вси4ко, което имаш" та през цялото време ни дават, 4естния, достойния, искренния, откровенния Кузей, но дали наистина не е преследвал само тази си цел.....съмнявам се 4е е така и съм 100 % сигурна 4е не е, но тази сцена не ми дава покой..и после на по късен етап дават и самия Кузей как си припомня собствената си закана  newsm78
но в момента на сватбата и стрелбата си рекоха вай бееее убиха мом4ето, стопирах и се замислих, помня 4е ви питах дали финала е хубав и си викам ааа не е възможно да е умрял, моми4етата казаха "финала е хубав" не може да са ме излъгали...пускам и в следващия миг Джемре седи на люлката и реве  Joy Joy Joy в по-седващия спира една кола, показват се едни мъжки крака, излъскани 4ерни обувки, слиза един сексапил с тъмна риза и тъмни о4ила  Joy Joy Joy ха познайте кой е  Joy Joy Joy
страхотно...много ми хареса!!!
е отплеснах се в разхвърляни мисли , ама вие ще ме разберете, емоцията е голяма  Joy Joy Joy

Марги  Hug
наистина ли има такива моменти? Аз в-бокса не мога да отварям, но ако има нещо в тубето ще го изгледам с удоволствие. и защо не са излъ4ени?
също много се радвам, 4е филма е преведен до последната секунда, браво !!!

Общи условия

Активация на акаунт