исках да кажа, че в началото Пънар и Инджи не бяха приятелки,станака такива по-късно и тя и беше и зълва/тези роднински връзки все ги бъркам/, Рукие нямаха роднинска връзка ,но това не е толкова важно.....наистина женските приятелства оцеляват трудно, едно такова е между Дияр и Джерен/Памуковата принцеса/.

благодаря ти за хубавия клип! Ти гледала ли си вече филма ? Останах с впечатление, че сега го гледаш 
и аз в началото им се чудех на тези около мен как могат да гледат сериали, и то турски , но ... това беше , докато не попаднах случайно на една серия от Перла
Тогава, след като зърнах Мехмет, започна моята любов към този жанр
В началото бях впечатлена от красотата му, след това ми хареса и самия филм ... Постоянно, когато имах време висях в нета, гледах предварително какво ще стане, нямах търпение да видя края на тази красива приказка ... Не съм и предполагала, че може да ми хареса турска песен
тъй като съм си рокаджийка, но факт! Аз, която не обичам сръбско, гръцко, сега изпитвам удоволствие от някои техни песни. Именно за това, никога не трябва да казваш никога ... нищо не се знае, какво ще ти поднесе животът ... Хич не им обръщам внимание на тези, които плюят по комшийските сериали, без да са гледали нищо ... само губят!
Изгледа и всички сериали на нашето момче - и на нея КГ и е любим сериал. Виж, тя други турски сериали не гледа
за разлика от мен, но у Киво я порази талантът му.
ти си щастливка с такива приятелки, наистина.
Аз си имам една такава, но и тя ми стига!
виж, Ебру я забравих ... много ми е студена и неприятна тази жена, която е изоставила децата си. Не мога да я разбера и нея. И е чак безобразно директна, въобще не и пука, че може да нарани хората около себе си.
имаше доста стряскащи моменти, но се зарадвах на ретроспекциийте

благодаря ти за хубавия клип! Ти гледала ли си вече филма ? Останах с впечатление, че сега го гледаш 
и аз в началото им се чудех на тези около мен как могат да гледат сериали, и то турски , но ... това беше , докато не попаднах случайно на една серия от Перла
Тогава, след като зърнах Мехмет, започна моята любов към този жанр
В началото бях впечатлена от красотата му, след това ми хареса и самия филм ... Постоянно, когато имах време висях в нета, гледах предварително какво ще стане, нямах търпение да видя края на тази красива приказка ... Не съм и предполагала, че може да ми хареса турска песен
тъй като съм си рокаджийка, но факт! Аз, която не обичам сръбско, гръцко, сега изпитвам удоволствие от някои техни песни. Именно за това, никога не трябва да казваш никога ... нищо не се знае, какво ще ти поднесе животът ... Хич не им обръщам внимание на тези, които плюят по комшийските сериали, без да са гледали нищо ... само губят!
Изгледа и всички сериали на нашето момче - и на нея КГ и е любим сериал. Виж, тя други турски сериали не гледа
за разлика от мен, но у Киво я порази талантът му.
ти си щастливка с такива приятелки, наистина.
Аз си имам една такава, но и тя ми стига!
виж, Ебру я забравих ... много ми е студена и неприятна тази жена, която е изоставила децата си. Не мога да я разбера и нея. И е чак безобразно директна, въобще не и пука, че може да нарани хората около себе си.

така е, сега се сетих, че забравих това което каза на Бану по повод защо не си е взела бижутата...

...слушам и още как...

До утре!

поздравления! Значи сега вече можеш да разбереш защо почти всички имаме такова негативно отношение към Гуньо
Надявам се, да продължиш с нас обсъждането на сериите по БТВ. 

и откъде толкова омраза се е насъбрала в него към собствения си брат, незнам
направо съм 4ок шашардъ

можеха да ги пратят в Америка, да се излекува моми4ето и да продължи някак си живота си...знам ли, аз си я харесвах. Умна, интелигентна, беше злобна на моменти , но имаше и провокация, беше наивна, Гюней я манипулираше както си искаше...Божеее как говоря в минало време 

в по-седващия спира една кола, показват се едни мъжки крака, излъскани 4ерни обувки, слиза един сексапил с тъмна риза и тъмни о4ила
ха познайте кой е

Препоръчани теми