поздравления! Значи сега вече можеш да разбереш защо почти всички имаме такова негативно отношение към Гуньо
Надявам се, да продължиш с нас обсъждането на сериите по БТВ. 

много зъл този беее, ужас
и откъде толкова омраза се е насъбрала в него към собствения си брат, незнам
направо съм 4ок шашардъ

можеха да ги пратят в Америка, да се излекува моми4ето и да продължи някак си живота си...знам ли, аз си я харесвах. Умна, интелигентна, беше злобна на моменти , но имаше и провокация, беше наивна, Гюней я манипулираше както си искаше...Божеее как говоря в минало време 
ееййй накрая този Гюней, вси4ко си изказа на брат си...откри се целия....колко много го мрази, как вси4ко му е взел. Но сега си спомням има една сцена дето още в на4алото при излизането на Кузей от затвора, той каза "ще ти взема вси4ко, което имаш" та през цялото време ни дават, 4естния, достойния, искренния, откровенния Кузей, но дали наистина не е преследвал само тази си цел.....съмнявам се 4е е така и съм 100 % сигурна 4е не е, но тази сцена не ми дава покой..и после на по късен етап дават и самия Кузей как си припомня собствената си закана

но в момента на сватбата и стрелбата си рекоха вай бееее убиха мом4ето, стопирах и се замислих, помня 4е ви питах дали финала е хубав и си викам ааа не е възможно да е умрял, моми4етата казаха "финала е хубав" не може да са ме излъгали...пускам и в следващия миг Джемре седи на люлката и реве
в по-седващия спира една кола, показват се едни мъжки крака, излъскани 4ерни обувки, слиза един сексапил с тъмна риза и тъмни о4ила
ха познайте кой е

страхотно...много ми хареса!!!
е отплеснах се в разхвърляни мисли , ама вие ще ме разберете, емоцията е голяма

Марги

наистина ли има такива моменти? Аз в-бокса не мога да отварям, но ако има нещо в тубето ще го изгледам с удоволствие. и защо не са излъ4ени?
също много се радвам, 4е филма е преведен до последната секунда, браво !!!
Меги,

Разбирам те, емоцията е наистина голяма-така е!

А под не излъчени имах в предвид в еп. по БТВ до момента.

Едва в началото на 12-ти оригинален еп. сме с 30-ти по бг номерацията
Нали спазваме това правило за зрителите на сериала които го гледат за първи път и само в бг варианта му, и в коментарите си тук се съобразяване с това, както и за клипчетата- всеки да има своя избор и възможност на първа среща и емоция с историята на сериала.
Наистина е страхотно, че има превод, ама то за сериал с Къванч е нещо като правило!

Спокойна почивка и от мен, благодаря за приятния съботен ден и в темата!

или