Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 4

• 41 336
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Меги  Heart Eyes Hug поздравления! Значи сега вече можеш да разбереш защо почти всички имаме такова негативно отношение към Гуньо  hahaha Надявам се, да продължиш с нас обсъждането на сериите по БТВ.  bouquet
4е Гюней има ли фенове  newsm78 newsm78
много зъл този беее, ужас  ooooh! и откъде толкова омраза се е насъбрала в него към собствения си брат, незнам  ooooh! направо съм 4ок шашардъ  Thinking Thinking

Скрит текст:
не ми се искаше на Бану края да е такъв..в нея имаше нещо, което ми допадаше, защо трябваше да я "самоубиват"  Crossing Arms можеха да ги пратят в Америка, да се излекува моми4ето и да продължи някак си живота си...знам ли, аз си я харесвах. Умна, интелигентна, беше злобна на моменти , но имаше и провокация, беше наивна, Гюней я манипулираше както си искаше...Божеее как говоря в минало време  ooooh!
ееййй накрая този Гюней, вси4ко си изказа на брат си...откри се целия....колко много го мрази, как вси4ко му е взел. Но сега си спомням има една сцена дето още в на4алото при излизането на Кузей от затвора, той каза "ще ти взема вси4ко, което имаш" та през цялото време ни дават, 4естния, достойния, искренния, откровенния Кузей, но дали наистина не е преследвал само тази си цел.....съмнявам се 4е е така и съм 100 % сигурна 4е не е, но тази сцена не ми дава покой..и после на по късен етап дават и самия Кузей как си припомня собствената си закана  newsm78
но в момента на сватбата и стрелбата си рекоха вай бееее убиха мом4ето, стопирах и се замислих, помня 4е ви питах дали финала е хубав и си викам ааа не е възможно да е умрял, моми4етата казаха "финала е хубав" не може да са ме излъгали...пускам и в следващия миг Джемре седи на люлката и реве  Joy Joy Joy в по-седващия спира една кола, показват се едни мъжки крака, излъскани 4ерни обувки, слиза един сексапил с тъмна риза и тъмни о4ила  Joy Joy Joy ха познайте кой е  Joy Joy Joy
страхотно...много ми хареса!!!
е отплеснах се в разхвърляни мисли , ама вие ще ме разберете, емоцията е голяма  Joy Joy Joy

Марги  Hug
наистина ли има такива моменти? Аз в-бокса не мога да отварям, но ако има нещо в тубето ще го изгледам с удоволствие. и защо не са излъ4ени?
също много се радвам, 4е филма е преведен до последната секунда, браво !!!

Меги,  Heart Eyes
Разбирам те, емоцията е наистина голяма-така е! Two Hearts Hug

А под не излъчени имах в предвид в еп. по БТВ до момента.  Peace
Едва в началото на 12-ти оригинален еп. сме с 30-ти по бг номерацията
Нали спазваме това правило за зрителите на сериала които го гледат за първи път и само в бг варианта му, и в коментарите си тук се съобразяване с това, както и за клипчетата- всеки да има своя избор и възможност на първа среща и емоция с историята на сериала.

Наистина е страхотно, че има превод, ама то за сериал с Къванч е нещо като правило!  yes

Спокойна почивка и от мен, благодаря за приятния съботен ден и в темата!  newsm51  bye

# 676
  • In the light side of the Moon!
Марги  Hug мерси, разбрах  Peace
аз за това правило знам, затова си пиша в спойлер  Joy Joy Joy
много бавно вървят нарязаните серии по БТВ, аз да си призная 2ри сезон ми хареса много пове4е от 1ви. в 1ви дори имаше моменти дето а-ха да го прекъсна, но се удържах  Joy Joy (има много дето съм запо4нала, но нещо не ми е достигало и съм ги зарязвала) тези караници, виканици, крещене ми идваха в пове4е. Кузей неориентиран, каквото и да подхване все не му върви, всеки му прави номера, на никой не може да се довери..абе трагедия от всякъде  Joy Joy
сега като го изгледах се улавям 4е запо4ва да ми липсва....  ooooh! Кузей ми липсва  Rolling Eyes
но пък о4аквам с нетърпение новия проект на Кавън4  Peace
ще го гледам паралелно с проекта на Туба  Laughing

Кавън4 го гледах за първи път в ЗП , харесах го , но след това не съм го следяла...това всъщност ми беше и първия турски сериал....след това КВФ и след това АСИ и там си останах  Joy Joy в АСИ  Joy Joy Joy

айде, 4е пак много се разприказвах  Hug
до скоро  Hug

# 677
Добро утро, мили дружки! Hug
Марги  Heart Eyes благодаря за клипа, много ми хареса!  bouquet
Меги  Heart Eyes не си единствената, на която 2 сезон е харесал повече - аз също го харесах повече от първия.
Скрит текст:
не само защото вече го нямаше гнусния Фърат, но и развиха образите - едни пораснаха и поумняха, други деградираха тотално ... Не вярвам да има фенове на Гюней, но има момичета, които го разбират защо е станал такъв. А мен лично не ме интересуват причините, поради които той се превърна в това, което е, за мен е важен крайният резултат. Според мен Кузей имаше много повече причини да стане лош, но не стана ... добрия човек си остава добър, независимо от това, което ще му поднесе животът, убедена съм в това. И заканата, която отправи към брат си, никога не я изпълни ... просто наистина така се случи, че му взе всичко. Но вината за всичко си беше само на Гюней. Всеки получи накрая това, което заслужаваше. Единствено Бану не трябваше да свършва по този начин, но тя си беше разбита отвсякъде ... едва ли щеше да се излекува  newsm78
И на мен ужасно ми липсва този филм, затова и отново си го гледам сега с вас - и това ми е 4, 5 гледане  Joy Joy Joy кой знае още колко пъти ще се връщам към него ... И аз чакам с нетърпения новия филм на Къванч - подозирам, че ще е върха! Но той всъщност няма лош филм, всичките са ми любими, кой повече, кой по-малко.

# 678
Здравейте!

Добро утро и в неделя! Grinning
Приятна и спокойна да е за всички! Hug

Създай си настроение

Облечи се в
страхотно настроение.
Сложи си грим
от усмивки и малко вълнение.
Преплети в косите си
венец от летни емоции.
Дъх на горски плодове,
и накит от пролетни цветове.
Сестра на вятъра стани
и с него полети, към облачета от мечти.
За вълнуващи приключения се приготви,
но най-вече себе си бъди!!!

Pustinnocvete (Стами )
Източник: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=39735

Фенче, привет! Hug
Радвам се, че ще сме заедно и днес! Heart Eyes

Меги,  Heart Eyes  
Новите сериали и на Къванч и на Туба с Енгин обещават нови и вълнуващи приключения за нас зрителите, ще ги гледаме и още как!!!   thumbsup
Навестявай ни по-често да си приказваме, то всички сме приказливки тук! Hug

Имаме си еп. 30-ти от петък и темите около него и ще очаквам размислите ви с героите и историята ни и днес.  yes
Моите и те един куп- нямат край... Joy Joy Joy ще ги започвам пак...малко, по-малко, но след малко...   typeuu

И музика към настроението ни и днес... Hug

http://www.vbox7.com/play:dd3a8284a0  •• Кузей и Джемре •• Като живота

Хубави емоции и много усмивки! newsm10 newsm03
До по-късно... 55 Scatter

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:49 от margita9

# 679
Здравейте
Виждам ,че вчера сте коментирали мъжки и женски приятелства от сериалите
Да се включа и аз с едни пример ,направо че чудя какМарги не се е сетила да го напише

Много голямо приятелство между жени видях във филма"Памуковата принцеса"-между Джерен и Диар приятелство от детството което продължи завинаги ,и после едно ново но много здраво приятелство между Джерен и Мериемдже ,макар че двете бяха етърви

В същия филм видях и силно мъжко приятелство между Юмер и Мелих

# 680
Здравейте
Виждам ,че вчера сте коментирали мъжки и женски приятелства от сериалите
Да се включа и аз с едни пример ,направо че чудя какМарги не се е сетила да го напише

Много голямо приятелство между жени видях във филма"Памуковата принцеса"-между Джерен и Диар приятелство от детството което продължи завинаги ,и после едно ново но много здраво приятелство между Джерен и Мериемдже ,макар че двете бяха етърви

В същия филм видях и силно мъжко приятелство между Юмер и Мелих

Джоли, привет!  Hug
Особено ми е приятно, че сме отново заедно в трети пореден сериал и тема! Heart Eyes   bouquet
Не съм, не-а и как бих могла...приятелството между Джерен и Дияр го споменах специално...
в пост 646 от стр. 44-та!  yes
Знаеш силните ми пристрастия в случая... Wink  Grinning
Това сериално приятелство побира всичко в себе си, всичко което за мен е ПРИЯТЕЛСТВО и то подредено...
дозирано напълно по моя мярка и вкус-и не само като зрител, а изобщо!!! newsm53

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:41 от margita9

# 681
Марги ,пропуснала съм , извинявай

# 682
Марги ,пропуснала съм , извинявай

Джоли, моля...няма защо! Всичко е ОК!   Heart Eyes Hug

# 683
Виждам ,че сте коментирали и Ебру.И аз не одобрявам че е изоставила и двете си деца но за сега ми направи впечатление на доста прозорлива жена
Ами аз пък да си кажа  много беше права в онзи разговор до пианото.Веднага и стана ясно че между Баръш и Венюс няма любов .Ясно и е че един такъв брак няма да го бъде.А и мълчанието на двамата след думите и беше повече от показателно
Веднага се усъмни в Гюней и във влиянието му върху Бани ,макар че няма никакви основания за това.Но пък явно познава дъщеря си добре и знае че може да бъде манипулирана , особено сега след смъртта на Атила

Цитат
Баръш- усеща се някак лек като перце след появата на майка си, ама да видим до кога ще е така... hahaha

Така е .Явно все пак  и той е имал нужда от родителска подкрепа.Винаги преди е бил в сянката на Бану .Атила макар че го е приел за свой син винаги е предпочитал Бану и  това си личеше , а и Атила не го криеше
Явно това е тежало на Баръш и сега се надява може би Ебру да бъде на негова страна

# 684
  • Плевен / София
Здравейте Фенче, Джоли, Марги и MegiTeo /как искаш да се обръщаме към теб в темата newsm78/
Едно хубаво
Скрит текст:
или
Да вчера започнахме един коментар за приятелствата в турските сериали....и се надявам някой ден да го продължим....
Джоли, с Марги си спомнихме за това приятелство  от "Памуковата принцеса"....въобще филма беше богат и на приятелства и на предателства....и омраза
Не знам в каква посока да бъдат днешните коментра....предложения... ooooh!

# 685
Марги, Джоли  Hug Heart Eyes привет!   bouquet  bouquet
ето и от мен едно клипче за нашите сладури
Скрит текст:

Джоли, тя Ебру, че е прозорлива, такава е, но все пак мисля, че Бану и Баръш нямаше да са такива, ако не ги беше изоставила ... наистина Баръш се чувстваше като придатък в тази къща / а и Бану не пропускаше случай да му го напомни / той точно затова извърши и това престъпление. Ето я разликата между него и Кузей ... единият не обичаше сестра си, точно заради това отношение, което цял живот е срещал и Кузей - но той никога не намрази брат си затова.
Гостенка  Hug благодаря за хубавото кафенце!   bouquet / а теб как да те наричаме newsm78/
Давайте предложения!

# 686
gostenka68, привет и за теб! Hug

Фенче, супер е клипчето, мерси!   Heart Eyes  newsm51
Тази песен ми е особено специална!  Kissing Heart Two Hearts

Джоли, Фенче, за г-жа Ебру- на едно мнение сме! yes  thumbsup

gostenka68, ами аз съм решила да понапиша това- онова за еп. 30-ти, други предложения-нямам за сега, а и нали си имам планче от вчера, казвайте вие- ще се включва към вашите с удоволствие! Hug

Сами- много, много ме подразни, но не само, остави у мен и усещане за огорчение...
толкова жесток в отношението си към Гюней...невероятно как един баща може да бъде такъв...
към собствения си син. ooooh! Crossing Arms
Недоволен като родител в очакванията си от него-добре, може би имаше защо, но нима това бе начина? Rolling Eyes
Притиснат от своите собствени болки и вини стовари безпомощността си да приеме истините и за себе си, онези не по-различни от истините които вадеха очите му у Хандан върху Гюней.
И ако Хандан "премазваше" Кузей, то Сами правеше същото с Гюней.
А най-лошото в случая и при двамата е, че тези удари срещу собствените им деца...
бяха провокирани от невъзможността им да надвият собствените си характери. Mr. Green

Хандан- никаква разлика не виждам и в нея в "употребата" на синовете си един срещу друг със Сами.
Кой от двамата беше по-прав и с повече право...никой! Naughty
Определено бяха загубили мярката, границата на позволеното...
не само като родители на братята, като хора изобщо. Mr. Green
Хандан имах чувство, че не мисли, беше й останала само омразата и озлоблението щом стигна до там да изрече на глас абсурда...ще се отървем и от двамата... Shocked Mr. Green

Гюлтен- трябваше да е в течение на всичко около Джемре, как иначе... hahaha Joy
Поклюкарстваха... hahaha Joy
Знаеше обаче, че Джемре все още не е преминала през кризата си "Гюней", но не каза нищо, замисли се и много пресметливо поде разговора им в друга посока.
Ако не друго, то поне от собствен опит знаеше, че за подобни болки е нужно повече време... newsm78
Имаше обаче нови интересни лица на хоризонта за нея- Баръш... Shocked
та не пропусна да поръча да бъде информирана своевременно... hahaha Joy

Симай-ново нейно "постижение" в самоунижението си...вече е г-жа Текиноулу! ooooh!
Чудя й се на какво се надява...че не беше умница-не беше, но и имаше все пак достатъчно акъл за да е наясно с това какво може да очаква от Кузей.
Явно беше решила да ги мисли нещата "на парче", едно по едно и по реда си... hahaha Joy
На дневен ред след брака й бяха родителите й... newsm78
Видях страх и притеснения у нея когато научи, че е бременна...
но сега мисълта от среща с близките си я ужасяваше...  Shocked

Али- айде пак не го огря... hahaha Joy
Ама тя и не е за него Зейнеп..."висока топка" му е определено... Wink
На едно народно момче като него по ще ходи по-малко отракана мома...
и то пристигнала скоро от странство... newsm78  Joy
Много й беше "висока летвата" на Зейнеп, щеше да се озори да й я стигне Али... newsm78 Joy
Много ми е сладък като се обръща към Джемре с Джеймс... Heart Eyes
Вчера стана дума за приятелствата, между жени, между мъже, ето, че той бе приятел не само на Кузей, бе такъв и за Джемре. Едно такова разнополово приятелство е още по-трудно...и ценно в същото време. yes

Бану-опитваше да се стегне и да се справи с болката и загубата си, то и друг вариант-няма. Rolling Eyes
А и Гюней беше до нея-това определено й даваше сили.
Труден разговор проведе с майка си, имаше между тях една "стена" в отношенията им, чисто емоционална. newsm78
Бяха откровени една с друга, но това не им се понрави...нито на едната, нито на другата.
Дистанцията която усети Бану между нея и майка си само я тласна по-силно към Гюней, прибавям и съмненията на г-жа Ебру които тя твърдо отказа да приеме за Гюней.
Даде заявка да "воюва" ако се наложи и с нея за него/за Гюней/ и себе си до него.
Много освободена, Shocked  нищо лошо-все пак сме в 21 век макар и в Турция  Wink...
щом не я притесни ни най-малко мястото за секс. newsm78 Joy
Знам ли, все си мисля, че малко романтика и удобства не са излишни, но навярно желанието и страстта й към Гюней бяха повече от всичко, особено задържани дълго време...та сега я водеха без всякакви задръжки... Joy Joy Joy
Пак казвам...нищо лошо, щом и двамата са на това мнение! Grinning

Г-н Хюсеин- ми е много странен, хем нищо неприятно не мога да кажа, че виждам или усещам у него, ама и нещо приятно ми е трудно да определя с точност... newsm78
Губят ми се думите за него...някак ми се изплъзва от мярката, аха да кажа нещо-и то не става, не му приляга точно, после- аха, друго нещо и пак същата работа... newsm78

Да оставя малко и за после...Джемре, Зейнеп, Кузей и Гюней...че е време и за обяд...  eat

Приятен обяд в неделя...до следобеда... 55 Scatter lovekiss

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:31 от margita9

# 687
Цитат
И ако Хандан "премазваше" Кузей, то Сами правеше същото с Гюней.

Даа донякъде е точно така
Имам чувството обаче,че Хандан го желае това наистина ,докато Сами го прави сякаш един вид като защита на Кузей и то защито от майка му
Имам чувството ,че Сами го прави повече напук на Хандан.Не е прав разбира се но наранявайки  той иска да нарани Хандан засягайки любимото и дете

И все си мисля ,че ако Хандан не се бърка и не скача винаги в защита на Гюней  те двамата ще се разберат по лесно и по добре,защото Сами може и да вика и да е груб но наистина започва да прекалява само когато Хандан се набърка

Тази жена изпитва ужас ,когато някой се осмели да каже някой истина на Гюней.Не знам защо е така
Дали се страхува че ще се разчуе и ще стигне до нова дело при което любимият и син ще трябва да отговаря или пък самият той ще се срине и няма да осъществи мечтите и не знам.Но е факт че не дава на никой да  казва истината на Гюней

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 13:08 от djoleva

# 688
  • Плевен / София
Скрит текст:
Марги, Джоли  Hug Heart Eyes привет!   bouquet  bouquet
ето и от мен едно клипче за нашите сладури
Скрит текст:

Джоли, тя Ебру, че е прозорлива, такава е, но все пак мисля, че Бану и Баръш нямаше да са такива, ако не ги беше изоставила ... наистина Баръш се чувстваше като придатък в тази къща / а и Бану не пропускаше случай да му го напомни / той точно затова извърши и това престъпление. Ето я разликата между него и Кузей ... единият не обичаше сестра си, точно заради това отношение, което цял живот е срещал и Кузей - но той никога не намрази брат си затова.
Гостенка  Hug благодаря за хубавото кафенце!   bouquet / а теб как да те наричаме newsm78/
Давайте предложения!
Фенче, в предишната тема ми казваха Гости, но всеки да се обръща както му харесва....
 за добро настроение в неделния ден
може да има не излъчвани моменти

http://vbox7.com/play:327f80b031

# 689
Марги  newsm51 абсолютно споделям мнението ти за героите. Но и аз като Джоли  Heart Eyes още вчера споделих, че ако Хандан не се намесваше във всеки разговор на Сами с Гюней, те щяха да се разбират по-добре. Тя наистина не дава дума да се издума срещу маминото синче  ooooh!
Гости  Heart Eyes благодаря за клипа!  bouquet
За Хюсюк какво да кажа ... до тук разбрахме само, че е влюбен в Гюлтенката, а тя се мисли за много над него и затова неговата кауза е обречена  hahaha Иначе е добър, макар и смотан човечец, съвсем обикновен. Харесва ми неговото отношение към дъщеря му - личи, че много я обича. Добре се разбират двамата. Зейнеп веднага разбра колко е "хлътнал" баща и по фризьорката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт