много добре подбрани снимки!
много добре подбрани снимки!
ето, заповядай! Филмът е невероятен, но доста тежък, предупреждавам! Аз лично се съдрах от рев ...

така е мило, страшна фенка съм му
откак го зърнах в Перла ... Кивоманията е страшно заразна и излекуване йок! Както казва Сиси
изключително лице има ... и не е само красотата, която е очевадна, в това момче има някаква мощна харизма, която те кара да го гледаш и да се не нагледаш ...
белега си го има и тогава, ето виж
И аз тези дни се сетих за Сонгюлчето - много си я обичам ... И знаете ли какво ми мина през главата ? Тогава Къванч извади късмет, че си партнираше с актриса като нея, но я си помислете - къде в момента е тя и къде е той ? Той вече е известен по цял свят, а за нея да сте чували скоро нещо
Ей, това красотата наистина е дар божи ... Разбира се, ако не беше талантът му, много важно, че е красив и все пак - именно това негово изключително лице изигра голяма роля за успеха му. Права ли съм ?
аз пък много го харесах в Езел, направи невероятна роля, макар и за 4 епизода. Там доказа, че може да изиграе всичко! Изпуснала си, че не си го гледала в ЗП, този филм е шедьовър, а той е невероятен там ...
съжалявам, че не можеш да го гледаш в бокса мило! За сега май само там е качен
А филма определено си заслужава гледането ...
нямам идея - всички казват за него, че е много сладко и стеснително момче, с невероятно чувство за хумор, ама дали е общителен, не зная ... А татуировките са му съвсем истински! Мен пък ми харесват, въпреки, че съм против тях ... но на него ми харесват - то какво ли не ми харесва у него ?
много снимки-благодаря!

спомени, спомени ...
го е изнамерила! 
белегът му е истински, за ролята на Кузей само го подчертават с грим. 
Повече от 10 години бяха заедно, с няколко раздели и събирания в този период. 

спомени, спомени ...
го е изнамерила! 
че го е открила! 

аз също имам това списание и белега си е там, но едва се вижда, както и на другите места, само за Кузей нарочно го подсилват. Киво винаги е твърдял, че е турчин, но да, баща му е босненец. Тази, чиято снимка постнах преди малко, не е Азра Акън, а Башак - най-новата му любима. Преди нея беше Флоранс -една французойка, с която рекламираха сладоледа Магнум. С Азра е от 2002 год. и ту се събираха, ту се разделяха, вече окончателно скъсаха. Щеше да се жени за Идил , а с Мелтем Джумбул, която е с 13 год. по-голяма от него, имаше не много дълъг роман, но никога не е искал да се жени за нея.

аз те предупредих, че е много заразно !

много се радвам, че си при нас!
Препоръчани теми