Счетоводител в нужда се познава 6

• 38 593
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Съгласно това указание аз имам да подавам поне две коригиращи декларации : Нищо де, можеха и на 30.03 да ни го сервират.

# 136
  • София
Съгласно това указание аз имам да подавам поне две коригиращи декларации : Нищо де, можеха и на 30.03 да ни го сервират.

Аз за това не бързах. Но сега има да бриша и да пиша.

# 137
Вярно ли е, че договор не може да се прекрати от събота /неделя?

# 138
  • Бургас
Може  по принцип.

# 139
vall_t , има ли развитие по онзи случай с доплащането на осигуровки и преизчислението на майчинството?

# 140
       благодаря   bouquet

Искам да попитам за цвета на фирмерния печат.Той е син по принцип,но ползвах след това черно мастило.Има ли закон който да отрича определен цвят,защото ми казаха ,че не можело да се ползва черен цвят?
Това намерих аз, но ще ми е интересно и вашето мнение : http://computerworld.bg/bhow/113/article/398.

# 141
  • В един копнеж!
       благодаря   bouquet

Искам да попитам за цвета на фирмерния печат.Той е син по принцип,но ползвах след това черно мастило.Има ли закон който да отрича определен цвят,защото ми казаха ,че не можело да се ползва черен цвят?
Това намерих аз, но ще ми е интересно и вашето мнение : http://computerworld.bg/bhow/113/article/398.

Не е добре да е черно, тъй като при копиране на документ може да не става ясно кой от документите е оригинал.....Това изречение по отношение на въпроса, казва всичко.  Simple Smile

# 142
Редактирам се,защото  ai_vi ме изпревари-подкрепям написаното то нея Peace
Няма нормативна уредба действаща към момента,а добра практика, която препоръчвам да се спазва.

# 143
Благодаря ви, ще го имам впредвид занапред.   bouquet

# 144
Здравейте!

Онзи ден си купих кочан с фактури,  но сега виждам, че на тях няма отпечатани поредни номера. Какво трябва да направя сега, за да си издам фактурата? Имам ли право аз сама за си пиша поредните номера на фактурата?

Благодаря предварително!

# 145
  • В един копнеж!
Здравейте!

Онзи ден си купих кочан с фактури,  но сега виждам, че на тях няма отпечатани поредни номера. Какво трябва да направя сега, за да си издам фактурата? Имам ли право аз сама за си пиша поредните номера на фактурата?

Благодаря предварително!

Ти си взела известията към фактура.  Simple Smile Няма нищо, пази ги, може да ти потрябват. Първият път и аз така направих. Ами отиваш в някоя фирма, даваш си данните, те ти ги отпечатват. А защо не изплозваш ел.фактури?

# 146
ai_vi-може и кочан с фактури да са.Като за начало може и хартиен вариант.
polito_87-номерираш си фактурите,като започнеш от №0000000001 и вероятно стигнеш до №0000000033 за един кочан.От един номер са необходими три екземпляра-за получателя,за доставчика,за самия кочан.

# 147
Аз отново да попитам.
Преглеждах си старите договори и видях,че в един от тях са ме писали със средно образование,а аз си бях с висше.На друг са ме писали с образование компютърен специалист,а аз не съм и на трети ми бяха сбъркали адреса,по-точно пощенския код-вместо 8607,8600.

Въпросът ми е:това нали не прави моите договори невалидни?

# 148
Не, ако са надлежно декларирани по законовия ред
Да,но с малък шанс за успех,ако ще оспорвате тяхната валидност.

# 149
Благодаря.

Няма да оспорвам нищо,просто се притесних да не стане някой непредвиден гаф-като например непризнаване на стаж.

Общи условия

Активация на акаунт