Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 252
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Момичета !!

Не съм ви чела още, защото съм толкова развълнувана, че бързах да ви споделя. Тази сутрин мина феталната морфология. Прегледът беше около 45мин. Много подробен беше, накрая включиха и 4D. Всичко на бебето е наред, има си всичко. Има си и пишле !!!! (Миме, моля те за едно щъркелче  stork-boy ). Тук е моментът да си призная колко много се надявах на момченце. Много, много съм щастлива. Бебо мърдаше много, смучеше си палеца, после си правеше някакви други неща. Сигурно му е скучно на милото. Огледаха всичко  - бъбреци, крайници, мозък, сърце..каквото се сетите. Има най-сладките краченца на света  Embarassed ОХХ обичам го! Пожелавам такива емоции на всяка една от вас и всичко да е наред. На мен ми падна камък от сърцето. Отдавна чаках този преглед и се радвам, че мина.

Днес е и ФМ на Mar_belle (ако не се лъжа?) стискам й палци!

# 301
  • София
Точно такава анатомична ваничка ползвахме. Удобна е.

Кош за памперси не сме ползвали, излишен предмет, според мен.

Някой беше питал назад за лактогонен чай. Раничко е още. Нека се родят бебетата, тогава ако има нужда може да се пие чай. Аз препоръчвам това, ако още се продва  Mr. Green  http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1221
Доволна съм, както и доста девойки от предишната отчетна. Химическия чай на Хип не препоръчвам.

# 302
Monik@ браво на теб! Честито синьо щъркелче!   bouquet Да сте много щастливи ви пожелавам. Ще използвам случая да ви пусна нещо по темата защо мъжете искат син  Wink
 Laughing Laughing Laughing

# 303
Не съм чела всичко, но прочетох нещо забавно Grinning и искам да кажа , че аз от 5 години съм на боти. Никога не съм мислила , че в краката ще напълнея най - много. Нямах голям корем, но крачетата наедряха доста. И само по тях имам стрии.

# 304
Момичета, трябва да решавам къде да правя ФМ, но съвсем се обърках вече. Мненията, които четох за Фемина не са никак хубави, а аз си  мислех, че е добър този център. На къде другаде мога да се насоча? Сещам се за св. Петка, в Борово, но за лекар не знам...Шейново правят ли? Нека някой, който е от София и е минал, да сподели.. Praynig

# 305
  • София
Аз ще правя ФМ другата седмица при Марков. Това е сайта http://www.mc-markovs.com/

С другите центрове не съм запозната, но съм чувала добри думи за Фемина.

VeryMe, на ММ му се е случвало това от картинката. Само че с фибички беше. Голям сладур  Heart Eyes

# 306
Very_Me: Много благодаря  Hug

Sunny Kiss: В Марковс са много добри, но дали ще има часове не мога да ти кажа. Ако не ти препоръчвам д-р Стратиева. Прави ФМ в св. Петка, но също така и в бившата Тина Киркова(1 АГ св. София). Аз бях там и съм много доволна. Имат и нот най-новата апаратура вече.

Момичета, вие споделяте за глезените ама се сетих да ви питам. Вярно ли е, че и стъпалата ще ни се уголемят?И може ли да се предотврати? Имало уж някакви стелки ама...не знам  Thinking

# 307
  • Варна
Момичета, вие споделяте за глезените ама се сетих да ви питам. Вярно ли е, че и стъпалата ще ни се уголемят?И може ли да се предотврати? Имало уж някакви стелки ама...не знам  Thinking
Аз съм с един номер отгоре след раждането. Не вярвах, че е възможно, но .........................  Crossing Arms Сред познатите ми мамчета не се среща такъв проблем. Явно се случва рядко.

Моник, честито сбъднато желание.

# 308
Посред обяд се включвам да ви кажа -Добро утро  Mr. Green Хубав,слънчев,усмихнат ден от мен..отивам да ви чета  book

# 309
Момичета, трябва да решавам къде да правя ФМ, но съвсем се обърках вече. Мненията, които четох за Фемина не са никак хубави, а аз си  мислех, че е добър този център. На къде другаде мога да се насоча? Сещам се за св. Петка, в Борово, но за лекар не знам...Шейново правят ли? Нека някой, който е от София и е минал, да сподели.. Praynig

Аз ходих до скоро във Фемина и съм много доволна, не знам какви лоши мнения може да има за нея, аз мога само хубави неща да кажа.Ходих и преди да забременея.Сега т.к съм се насочила към Правителствена болница и там почнаха да ме следят и няма смисъл да ходя и във Фемина....Имат много хубава апаратура, а виждаш всичко което доктора вижда на един голям екран Simple Smile Нещо което много ми липсва сега Simple Smile

# 310
Момичета !!

Не съм ви чела още, защото съм толкова развълнувана, че бързах да ви споделя. Тази сутрин мина феталната морфология. Прегледът беше около 45мин. Много подробен беше, накрая включиха и 4D. Всичко на бебето е наред, има си всичко. Има си и пишле !!!! (Миме, моля те за едно щъркелче  stork-boy ). Тук е моментът да си призная колко много се надявах на момченце. Много, много съм щастлива. Бебо мърдаше много, смучеше си палеца, после си правеше някакви други неща. Сигурно му е скучно на милото. Огледаха всичко  - бъбреци, крайници, мозък, сърце..каквото се сетите. Има най-сладките краченца на света  Embarassed ОХХ обичам го! Пожелавам такива емоции на всяка една от вас и всичко да е наред. На мен ми падна камък от сърцето. Отдавна чаках този преглед и се радвам, че мина.

Днес е и ФМ на Mar_belle (ако не се лъжа?) стискам й палци!

Много се радвам за теб и бебчето ти.
Моята ФМ е на 3 март и нямам търпение да заведа и таткото да погледа нашето момченце. Как ти насочваха апаратурата - през корема или вагинално? Някаква друга подготовка имаше ли?

# 311
  • Варна
Момичета, вие споделяте за глезените ама се сетих да ви питам. Вярно ли е, че и стъпалата ще ни се уголемят?И може ли да се предотврати? Имало уж някакви стелки ама...не знам  Thinking
Аз съм с един номер отгоре след раждането. Не вярвах, че е възможно, но .........................  Crossing Arms Сред познатите ми мамчета не се среща такъв проблем. Явно се случва рядко.

Аз съм с половин номер отгоре. Не е много, но факт. Не мисля, че може да се предотврати. Пък и не е болка за умиране.  Wink

За ваничката - нашата беше/е анатомична. Сигурно пак нея ще ползвам. Няма нужда от допълнителна стойка, само слагах по една пелена/хавлия. Сега се къпи с баща си във ваната. Аз бях до годинката.  Mr. Green

Коша за памперси ми е много излишна покупка. Не съм купувала, но не съм усещала и нужда от такова пособие. Сменям памперса и го хвърлям в общия кош за боклук, а него така или иначе изхвърляме най-много през ден.

Monik@ честити ви сини гащи! Направо аз се развълнувах, така хубаво си го написала.  Heart Eyes

diana_hv хайде после да се похвалиш. Аз се надявам също, че пола ще е изненада за св. Валентин. Тогава сме на преглед. Исках час за утре, ама нямаха и на късмет.  Grinning

# 312
Sunny kiss -искам да ти споделя за моя опит във МЦ Фемина. Не правя реклама на никой защото нямам полза от това, но така ми се струва честно. Аз ходя там от няколко години на рутинни прегледи и точно там се записах на ФМ.Клиниката е по едно криво коридорче, малка е и не е супер лукс, но: Имат много добър апарат и голяма плазма на която да си гледкаш бебо на прегледа. Всички лекари са много внимателни, аз ходя винаги при д-р. Славкова, а тя е наистина много добър ехографист /имам бази за сравнение бол, а и не е само мое мнение/Доктор Цолова също е добра, шефа на клиниката пък е много добър в лапароскопиите. Има само един проблем на регистратурата  Laughing - една лелка дето къса нервите на пациентите. Давам пример за да си я представиш: Диктувам й ЕГН-то си -аз съм родена декември и почвам: 801206... тя ме спира рязко: Чакайте чакайте, не записах ЕГН:  8013, после коя цифра казахте?  Shocked  Laughing Laughing Така, че ако изтраеш бабето в коридора-всичко друго е ОК  Peace
ТоНи - и на мен ми харесва тази ваничка и щом сте доволни се спирам на нея  Wink

# 313
  • Варна
Моник, честити сини гащи! Радвам се, че всичко е минало добре. Моята ФМ е довечера чак в 7,10. Казах му на ММ да ми вземе по-късен час, че да може да дойде с мен, но той пък взел баш последния. Надявам се док да не е прекалено изморен. Също се надявам, че всичко ще е наред  и че ще получа окончателно потвърждение на пола. Дотук имам  лекар, който каза момче, но още в 12-та седмица и двама, които сега казват момиче.

За краката, не бях чувала досега, че има възможност да ти се уголемят стъпалата, но дано да е така, защото моите са между 34 и 35 номер и намирането на обувки, особено летни, е някакъв кошмар.

За ваничката, мисля да си взема със стойка, но защо казвате, че не са подходящи за ниски жени? Като гледам височината на стойката е 80-90 см. Аз съм много ниска - 152 см, но имам ужасни болки в кръста и не мога да си представя да се навеждам много надолу или да клеча по земята, където става и течение. Със сигурност пък масата е по-висока и ако слагам там ваната ще е още по-трудно.

Иначе, май и аз съм взела да се разширявам още отсега. Освен кръста и краката тази нощ имах и болки между краката.

За чайовете, и аз знаех, че може само шипка и липа, но заради стомашно-чревните болежки питах лекарката дали може лайка и мента и тя каза няма никакъв проблем. В нормални количества можело.

# 314
аз ходя в клиника Малинов на ФМ при доктор Чучумишев и съм много доволна ето ти номера на регистратурата ако искаш час 02965711 Hugмного подробно обяснява и гледа

Общи условия

Активация на акаунт