Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 234
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
оk, leaaa,  пак ти благодаря. Просто съм такъв човек, по-притеснителен, въпреки че това не помага.
В началото като имах отлепване и кървене и сега ме е страх повече.  Но-шпа-то в дупето не ме плаши, доста вече ми удариха първите седмици, само това да е, и после всичко да е наред !

Praynig  Praynig  Praynig

# 331
  • Пловдив
Бебето първите дни даже съм го мила в банята на течаща вода. Анатомичната вана дава спокойствие и комфорт не само за майката, а и за бебето. Моите обожаваха да ритат във водата. Използвали сме я доста време.

# 332
petya_petya всички се притесняваме няма как, въпроса е да е в умерени количества Simple Smile  Hug Ще мине и това изпитание и после ще бременееш на спокойствие  Praynig

# 333
  • Пловдив

според мен повече ще ти се натоварват ръцете, защото ще са ти по-приповдигнати. Но истината е, че няма как да знам. Аз съм 182см и за мен стойката ми е супер удобна.

plesure, малко в страни от темата, но тъй като споменаваш, че си 182 см. (аз също съм 180 см) каква количка си избра? Аз се притеснявам, че повечето колички са много ниски и ще са ми супер неудобни, а от друга страна пък по-високите колички са по-тежки и ми е мн трудно да взема решение към какво да се насоча.

# 334
Привет, момичета!
Monik@ честито и от мен! И аз много мечтая за момченце, дано да имам твоя късмет Simple Smile

Кош за памперси ползвах, много е удобен, спретнат, не мирише и изобщо ми допадаше, докато в ebay имаше много евтини касетки (не оригинални разбира се, но достатъчно добри и за 1/3 от цената на оригиналните). В един момент обаче изчезнаха, а оригиналните определено са скъпи. В крайна сметка спрях да го ползвам заради допълнителния разход, но сега съм се наканила пак да потърся от евтините касетки и да го вкарам повторно в употреба.

# 335
За стъпалата - вярно е , че се уголемяват. Аз от 37 минах на 39. Малко са ми големи 39, но пък 38 са ми малки  Grinning

# 336
plesure, bleizi благодаря за отговорите за Коша за памперси, аз мисля да си взема, защото и моя кош е под мивката и си мисля че ще мирише!

# 337
Моите стъпала не са се уголемили, но в последните месеци отичаха много и не можех да си обуя обувките. Кой знае сега на лято какво ще е, но поне тогава се носят сандали и чехли.  Sunglasses

# 338
Благодаря ви момичета! По-късно ще се връщам да чета и ще мисля вече при кого ще се записвам. Hug

# 339
  • София
Моите стъпала не са се уголемили, но в последните месеци отичаха много и не можех да си обуя обувките. Кой знае сега на лято какво ще е, но поне тогава се носят сандали и чехли.  Sunglasses
дребоса е роден на 14 юли, като откъм края на м. май, началото на юни, започнаха яко да ми оттичат краката, изглежда задържах и вода, отделно яко килца, и като цяло можех да нося само джапанки, дори в едни сандали не влизах, краката ми се уголемиха на ширина.
после като родих, номера ми се върна, нося 36-27, в зависимост от самата обувка.
та, предполагам, че и сега ще се надуя прилично и ще се чудя какво да обуя.  Rolling Eyes
сега съм с ботуши още, но според мен скоро ще трябва да мина на друго, понеже доста съм ги опънала. надявам се да се затопли по-скоро, че да махна и палтото, чиито копчета са под силни напрежение  Laughing

# 340
  • Варна
надявам се да се затопли по-скоро, че да махна и палтото, чиито копчета са под силни напрежение  Laughing

И аз така. Вчера дори се наложи да си купя ново яке, че с моята любов към вталените дрехи вече ни палто, ни яке мога да закопчея.

# 341
Мами разбирате ли нещо от тези резултати дали съм карала варицела
Варицела зостер IgM (Varicela zoster)   0.21   Index   < 1.0 отрицателен; > 1.0 положителен
Варицела зостер IgG (Varicela zoster)   166.80   mlU/ml   < 135 отр.; 135 - 165 граничен; > 165 пол.

това го намерих в нета
IgG + IgM - има изграден имунитет
IgG + IgM + има инфекция
IgG - IgM- няма имунитет, няма и инфекция, някои лекари водят такива бременни като рискови (което е пресилено)

явно съм карала варицела,но утре ще ги види АГ- стискайте палци

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:38 от mama_angel

# 342
Болките ми от кръстта тръгнаха надолу - към седалищните мускули, особено като стъпвам с десния крак, боли.

Някоя от вас има ли оплаквания от този вид?

# 343
  • Варна
Болките ми от кръстта тръгнаха надолу - към седалищните мускули, особено като стъпвам с десния крак, боли.

Някоя от вас има ли оплаквания от този вид?

Така както го описваш звучи точно като ишиасна болка. Навсякъде пише, че е нормално за бременността, но и нищо не може да се направи.

# 344
  • София
И аз така. Вчера дори се наложи да си купя ново яке, че с моята любов към вталените дрехи вече ни палто, ни яке мога да закопчея.
уф не ми се купува якеее, искам лято вече  Sunglasses

milevami може да е прищипан нерв. чела съм за бременни, които по в края на бременноста имат такъв проблем защото беб нещо им притиска, но не мога да говоря от личен опит.
аз лично имах радикулит миналата година, възпалина ми се нервни окончания в кръста, болката е много силна, постоянна, не зависи от легнал/седнал/прав и стигне ли се до схващане някъде, не е хич добре, надупчиха ме със системи, понеже си мълчах и търпях 5 дни.
според мен се консултирай с лекар.....

Общи условия

Активация на акаунт