Обзор 2014

• 56 481
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
http://niktravel.com//images/stories/sunrise_obzor/sunrise_obzor_12.jpg

Гледам тази снимка... плажът на хотела дали се пада пред него? Не виждам чадъри и шезлонги, а би трябвало да има...  ooooh!
Пише, че има само един ресторант, не е ли малко за такъв голям комплекс? Вярно, че има и три бара и барбекю, но предполагам, че голямата част от гостите се хранят именно в ресторанта.
Май за пътва година съм толкова притеснена и разколебана при избора си на хотел  ooooh!

# 31
Другата тема за почивка на море 2014 е започната от форумка, която е почивала в този комплекс през лято 2013 г., можеш да я попиташ.  Плажа е на минимум 250 -300 метра от комплекса.

# 32
Здравейте, аз ще се присъединя към вас. Никога не съм била в Обзор. Тази година ще бъдем в къмпинг Зора в началото на юли. Моля да ми кажете колко горе-долу е разстоянието от къмпинга до плажа, как е плажа там и колко е далеч от центъра. Ние ще сме с дребосък на две години и трябва да си преценя средствата за придвижване Simple Smile

Здравей, била съм в къмпинга през 2009г., но не мисля, че нещо се е променило, понеже постоянно го следя, т.к. останахме доволни, макар, че в началото се бях притеснила от условията, които се предлагаха за цената, която бях предплатила. Местоположението на къмпинга е на възможно най-доброто място - на две, три минути от плажа и от центъра едновременно. Според мен средства за придвижване няма да са ти нужни, това си зависи от самото дете, но поне за плажа със сигурност няма да е нужно. За него се минава по съкратена пътека през самия къмпинг и наистина е много близо. Виж сега за състоянието на плажа не мога да знам как е след толкова години, то си има значение от месец до месец, но тогава беше много добър, може би най-добрият от плажната ивица на Обзор.

# 33
Благодаря ти nani.o. Вече нямам търпение да дойде време за море

# 34
Ние вече 4-5 години ходим в обзор и все в един и същ хотел. Курорта е хубав, на плажа не ходим на централния, защото е голяма гъчканица, а ходим по към края до един емблематичен за оброр "замък". Но всяка година като отидем и хоп някое ново хотелче се появява пред хотела и ни закрива гледката. Тази година ако ще ходим мисля някъде другаде да плажуваме Simple Smile

# 35
Здравейте, аз ще се присъединя към вас. Никога не съм била в Обзор. Тази година ще бъдем в къмпинг Зора в началото на юли. Моля да ми кажете колко горе-долу е разстоянието от къмпинга до плажа, как е плажа там и колко е далеч от центъра. Ние ще сме с дребосък на две години и трябва да си преценя средствата за придвижване Simple Smile

И ние сме там началото на Юли /на 3 и 4 Юли/ за 2 нощувки, че сме морски чеда и в България рядко ходим на "морски" почивки за повече от 2-3 нощувки, дългите са ни зимните за ски  Grinning
Ако видите през тези дни на Барбекюто 2 шумни двойки ,да знаете- ние сме... обещавам ,обаче шумът да е до 24ч, както е по правилник на къмпинга  Stop Sunglasses

# 36

И ние сме там началото на Юли /на 3 и 4 Юли/ за 2 нощувки, че сме морски чеда и в България рядко ходим на "морски" почивки за повече от 2-3 нощувки, дългите са ни зимните за ски  Grinning
Ако видите през тези дни на Барбекюто 2 шумни двойки ,да знаете- ние сме... обещавам ,обаче шумът да е до 24ч, както е по правилник на къмпинга  Stop Sunglasses
[/quote]

Ами най-много да се присъединим към вас Simple Smile Ние ще сме онези с най-гръмогласното хлапе Simple Smile

# 37
О-о заповядайте  Hug На драго сърце разширяваме компанията  Sunglasses

# 38
Здравейте,

и ние тази година сме се ориентирали към Обзор. Харесали сме една Къща за гости Маргарита, на  около 100 на метра от плажа и от центъра, нова е от 2-3 год. По снимки в интернет изглежда доста добре.
 Моля, ако някой е бил там да сподели мнение, ще съм много благодарна  bouquet

# 39
Здравейте, моля посъветвайте ме, пред дилема съм кой от двата хотела да избера,става въпрос за 2- 3 нощувки, двама възрастни сме без деца, интересуват ме най-вече добра кухня, басейни и самия хотел, анумация- не

http://www.thecliff-obzorbay.com/

http://www.sunrise.bg/

# 40
Здравейте, моля посъветвайте ме, пред дилема съм кой от двата хотела да избера,става въпрос за 2- 3 нощувки, двама възрастни сме без деца, интересуват ме най-вече добра кухня, басейни и самия хотел, анумация- не

http://www.thecliff-obzorbay.com/

http://www.sunrise.bg/

Здравей, миналата година бяхме в "Клиф", писала съм вече - хотелът е хубав, стаите (бяхме в апартамент) се почистват ежедневно.  Храната (бяхме на база пълен пансион), без да е рог на изобилието, беше добре приготвена и прясна, на блок-маса, ако нещо свърши се изваждаше още. Басейните се поддържат, чисто е, шезлонгите около тях ми се видяха малко.
Имай предвид, че достъпът до плажа е по стълби (дървени) с около 200 стъпала  Mr. Green Не са страшни, 4-годишният ми син се прави с тях без проблеми, но е добре да се знае.
Анимация няма. Тъй като хотелът не беше с пълен ол инклузив съответно нямаше и тълпи от алкохолни туристи или купони. Намира се на 2-3 км. извън Обзор.

За втория хотел нямам впечатления. Успех в избора!

# 41
Някой има ли идея изобщо как е там положението след дъждовете?  newsm78

# 42
Здравейте, вчера се върнах от там хотел Казабланка. В Обзор нямаше особени поражения от дъжда. Единствено реката, която е до нашия хотел и до Рио Хелиод Бей, този път беше жълто-кафява и вкарваше навътре в морето в голямо пространство мръна вода, клони и дървета. От 7 дни 4 дни бяхме на плаж. Водата в морето е приятно топла, става за къпане.

# 43
Миналата година бяхме в хотел Сол луна Бей с ранно  записване началото на Юни.
Много ни хареса но самия хотел е скъпичък и за това тази година избрахме друг в Ахелой. Peace

# 44
  • Манчестър
Здравейте, вчера се върнах от там хотел Казабланка. В Обзор нямаше особени поражения от дъжда. Единствено реката, която е до нашия хотел и до Рио Хелиод Бей, този път беше жълто-кафява и вкарваше навътре в морето в голямо пространство мръна вода, клони и дървета. От 7 дни 4 дни бяхме на плаж. Водата в морето е приятно топла, става за къпане.

Как е в Казабланка? Ние ще ходим Юли месец за пета година поред..Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт