Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 765
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Мисля, че е колаж.

От екипа в Бозджаада Али Ердоан - подаваше ни снимки..

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:16 от mariana51

# 241
Smile Знаех си. Фантазия ги майстори отлично.

# 242

На снимката от пост 205 момичето не е ли Дениз от КВФ
Тя е. Но не помня името на актрисата. Само веселякът до нея не знам кой е.

# 243
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=0xU5AizgBZo

"Душата ми има криле" - за настроение.

# 244
  • Пловдив

На снимката от пост 205 момичето не е ли Дениз от КВФ
Тя е. Но не помня името на актрисата. Само веселякът до нея не знам кой е.

Брат и Ръза - също актьор.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:20 от mariana51

# 245
Smile Знаех си. Фантазия ги майстори отлично.

Hug

А, не съм аз. Гепих го от руския ФБ. Ама е в албум на някаква фенка Кубра Генч. Може тя да го е майсторила.
И аз мисля, че е колаж, защото Енгин е длъжен да се снима пред таблото с рекламите на Ай Япъм.

# 246

Момичета здравейте !

Четох, водих си записки какво да отговоря на всяка една от вас, че да се получи някакъв диалог и днес, но ... толкова много и различни теми сте обсъдили, че ще ми е трудно.

Затова ще обобщя някак нещата.

Темата ни е като енциклопедия - всичко що касае Енгин Акюрек го има събрано и систематизирано.

Емоции като вчерашните ще има и занапред, щом Енгин е на екран.

Тук всички  позитивно настроени ще си пожелаваме добър, спорен и усмихнат ден - Всеки ден !

За мен е важно като вляза в свободните си минутки или часове да ми е приятно и да мога да споделя мислите и чувствата си с хора, които са със същите намерения в темата.

Признавам си честно, че заядливи и открито враждебни коментари не чета - просто ги игнорирам и съответно подминавам.

Приятно съм изненадана, че днес продължаваме с чудесното настроение от вчера.

Имаме нови снимки, нови преводи, нови размисли / за това, за онова, за ... всичко което ни вълнува /.

Само да кажа и аз нещо за тоалетите. Искам да уточня, че съм далеч от всякакви бляскави събития и етикета не го зная - кой, как трябва да е облечен. Според мен задължително официално облекло се изискваше за екипа на "ВКЕМ" - те си  го спазиха. Всички останали - преценяват как да се представят. Лично за мен Туба си беше естествена и тоалета и беше стилен / пак казвам, че не съм специалист/ Но на мен  ми хареса.

Хареса ми и това, че доста познати ми от предишни проекти колеги на Енгин бяха на Галата.

Интересно е какво ще изкоментират феновете като изгледат филма.

Сега коментарите са пестеливи откъм сюжет - по разбираеми причини.

Днес не съм много словоохотлива, просто защото все още съм развълнувана - сякаш аз съм била под светлината на камерите.

И нещо старо, нещо познато, нещо коментирано ... а, сега да ви видя - дали внимавате ?

Докъдето "изографисам" този пост - нови девет. Айде пак в позиция - четец.

# 247
Брата Ръза,както се изразява,Мариана е доста талантлив. Гледах го в Езел и в Карадаи все филми с висок рейтинг.
Много го харесвам тук.

# 248
  • Пловдив

Ако някой не познава Сойе - на гала вечерта...

Марта - не съм съгласна с теб. Колкото и каквото и - Туба знае, че ще я снимат. Гала вечер заради филма с Енгин, двамата водещи актьори в КРА - нищо не я извинява. Не е в кварталното кино, а на промоция на гала вечер - получила е покана, можела е да си планува времето за един по свястен стайлинг. Дама, жена, актриса....

Прекрасни.....

Репортажът /снимка/  взет за CNN TURT с журналиста Анил....

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 17:14 от mariana51

# 249

...По-скоро създават отбор, който "отвява" другите. Още не съм гледала целия Септемврийски проблем, но мисля, че Фара и Енгин създават точно такъв отбор. Трейлърите и клипът са ми достатъчни, за да го усетя. ideauu
Скрит текст:
  Но когато единият от партньорите е "локомотив", а другият "вагон", отборът не е толкова силен. Такава "железничарска" ситуация може да се получи, ако просто кастът не е добър и са събрани актьори, които не си подхождат; или ако единият е по-небрежен и не се отдава на сто процента, докато другият го прави; или ако просто единият е по-силен и "погълне" другия, макар и неумишлено. Примери за такива екранни двойки колкото щете.
   Мисля, че когато партньорките на Енгин са също толкова силни като него и се отдават също така на на макс като него, тогава се получава. Не искам да всявам пак конфронтация, но не си спомням за някоя друга своя партньорка той да е казвал, че са имали "синергия", освен за Фара. Предвид стиснатия начин, по който говори, това означава много. Аз го тълкувам така: "Тя стои със същата сила като мен, отдава се също като мен, ние предаваме на една честота и резултатът е силен". Разбира се, вие може да оспорите тълкуването ми.
   А че той буквално "превзема" екрана - ето ви доказателство: Дадох на една моя приятелка, която има алергия към турските сериали, да изгледа АБО. Изрично я помолих, защото имахме приятелски "артистичен" спор. Още след 3-4 серия тя ми се обади и ми каза: (прескачам мнението й за самия филм, защото ще събудя излишни страсти) Wink "Тоя Мустафа е като черна дупка - щом се появи в кадър и сякаш буквално поглъща всичко и всички останали. Каквото и друго да се случва в сцената, дори не го забелязваш. Хипнотизира." Това са думи на човек, който изобщо не е чувал за Енгин, и има силно презрително отношение към турското кино.
   Така че, за мен партньорките му (досега) в никакъв случай не мога да ги нарека "лоши" или "слаби" актриси, но просто не му дават възможност да "натисне до дупка педала" на таланта си. И той ми заприличва на скъпо платен гениален централен нападател в отбор, където няма кой да му подаде съвършения пас. И затова отборът вкарва рядко.
   Така че, много се радвам, че се събраха с Фара в този филм! smile3501 Така "централният нападател" и "централният защитник" са еднакво добри и играят в съвършен синхрон. Дано и след като гледам филма лично, да продължа на бъда на същото мнение! newsm17

Съгласна съм. Но съсм съгласна и с факта, че до Енгин е трудно да се блесне, ако не се отдадеш изцяло на работата си, на героя си. Всяко присъствие на актриса "с изпълнение на задължителните движения", до Енгин става очевадно и вреди на филма, в който си партнират. Не смятам, че това е вина на Енгин. Тези, които работят с него, трябва да си дадат сметка за това, че рутина и заучени пози няма да им свършат работа в такъв тандем. Аурелия е права - за първи път май ще харесаме актриса до него. Аз харесах и Аслихан (направи ролята си на Асие с хъс), но в АБО тя му беше противопоставена като партньорка по сценарий. Сега, с Фара, те са тандем... и мисля, че резултатът ще е блестящ. Което само може да ме радва.

Reyna_07, благодаря. Да се надяваме, че ще го преведат на английски.

http://www.yirmidorthaber.com/sondakika/bi-kucuk-eylul-meselesi/ … tm_medium=twitter -- репортаж да премиерата

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 17:51 от marytza

# 250

За настроение... А аз се натъжавам. И наистина ми засадя буца в гърлото. Иде ми да ревна от тези кадри...Как гледа към плажа, където е тя, как я чака, окото му ще изхвръкне от целувката... И колко е потресен, когато оня го блъсва... Сякаш му се подиграва: "Къде си тръгнал?"
Изгледайте пак клипа, момичета, и ми кажете - кой пада от водопада? Вижда се само една ръка... Чия е? Мисля, че е на Ейлюл... може би това е инцидентът?

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 17:59 от loveofmine

# 251

За настроение... А аз се натъжавам. И наистина ми засадя буца в гърлото. Иде ми да ревна от тези кадри...Как гледа към плажа, където е тя, как я чака, окото му ще изхвръкне от целувката... И колко е потресен, когато оня го блъсва... Сякаш му се подиграва: "Къде си тръгнал?"
Изгледайте пак клипа, момичета, и ми кажете - кой пада от водопада? Вижда се само една ръка... Чия е? Мисля, че е на Ейлюл... може би това е инцидентът?

Къде видя водопад ? Колко пъти го гледах клипа - не виждам  никъде . Дай минутка поне за ориентир. Ще го пусна на бавен каданс и ще го снимам.

# 252

Къде видя водопад ? Колко пъти го гледах клипа - не виждам  никъде . Дай минутка поне за ориентир. Ще го пусна на бавен каданс и ще го снимам.

2.27 минута  И аз мисля, че е ръката на Ейлюл.

# 253
# 254

Видео само с кадрите по време на снимките на ВКЕМ. Официално направено, на ФБ стр. на ВКЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт