Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 772
  • 747
  •   1
Отговори
# 225

Споделям нещо от Анатоли.

# 226
Съгласна съм с поста на Валентина Peace

Аз не съм нова Peace Но в тази тема както и преди Laughing се величае само Енгин ooooh!Енгин го знам от 2 г Laughing и много се радвам че ще играе с Туба Peace шапка му свалям като актьор Peace но до там Peace и мога да го гледам със всяка партньорка която сложат до него Peace а за Берен че Енгин я отвял съм smile3505

Съжалявам, Дикси, за това че тук се "величае" Енгин, но това е фенска тема - нормално е. Peace Ако искаш да отидеш в тема, където се коментира самият сериал, без да се "величае" Енгин, ето ти линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764247.0
   Ако наистина те дразни "величаенето", може би е по-добре да отидеш в другата тема. Не ме разбирай погрешно, никой не те гони! Hug Просто няма смисъл излишно да се дразним. (Щото ние тук сме безнадежден случай и ще продължим с "величаенето". Heart )

# 227

Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 228
# 229
а за Берен че Енгин я отвял съм smile3505
Отвял в смисъл, че е събрал цялото внимание на публиката върху себе си ли?
Да, и аз така мисля. Доколкото съм чела коментари за общия им проект - почти не се срещат такива за нейната героиня... тоест чисто актьорските й умения. Изключвам тези, които акцентират на това колко е хубава и какви тоалети има.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:26 от AureliaFelix

# 230
Съгласна съм с поста на Валентина Peace

Аз не съм нова Peace Но в тази тема както и преди Laughing се величае само Енгин ooooh!Енгин го знам от 2 г Laughing и много се радвам че ще играе с Туба Peace шапка му свалям като актьор Peace но до там Peace и мога да го гледам със всяка партньорка която сложат до него Peace а за Берен че Енгин я отвял съм smile3505

Съжалявам, Дикси, за това че тук се "величае" Енгин, но това е фенска тема - нормално е. Peace Ако искаш да отидеш в тема, където се коментира самият сериал, без да се "величае" Енгин, ето ти линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764247.0
   Ако наистина те дразни "величаенето", може би е по-добре да отидеш в другата тема. Не ме разбирай погрешно, никой не те гони! Hug Просто няма смисъл излишно да се дразним. (Щото ние тук сме безнадежден случай и ще продължим с "величаенето". Heart )
Вие си го величайте Hug но приемайте и други мнения и партньори Peaceвъзмутих се от часта за Берен ooooh! и двата бяха много добри във КВФ Peace това е Laughing сори че ви развалих хармонията Hug

# 231

Много се радвам на лъчезарните и усмихнати хора...  Grinning

# 232
  • Пловдив

Тойгар написа в туитър:
"Заснетото започна да пристига за "Мръсни пари и любов". До вечерта ще ги прегледам. През следващите 20-25 дни се задава интензивна работа."

# 233

Сигурно вече сте ги качвали, но на мен ми харесват и ... Grinning

# 234
Ех, че ни е весело! Не мога да не се ухиля, като я гледам тази снимка! Просто заразяват!  love001  love001  love001

# 235
  • Пловдив
Ех, че ни е весело! Не мога да не се ухиля, като я гледам тази снимка! Просто заразяват!  love001  love001  love001

Да сега като ги гледаме за кой ли път - тук Фарах е с друг тоалет. Момичето явно си е приготвила няколко - е поне с два я видяхме. А усмивките.... незабравими мигове за тях - като слънца са.

# 236

Време никакво не ми остана, имам и препоръки,
които трябва да изпълня... Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 237

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:11 от fantasya

# 238

Нашия красавец.
На снимката от пост 205 момичето не е ли Дениз от КВФ

# 239

Общи условия

Активация на акаунт