2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 55 627
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте!

Дали има някоя майка, която е родила януари и е записала след това магистратура някъде. Моя термин е януари и се чудя дали сега да записвам или да изчакам след като родя. Това, което ме притеснява е, че не съм наясно дали има някъде прием между декември и март. Ако някой знае моля да ми пише (може и на лични). Предварително ви благодаря!

# 691
Как така ти си написала 2014/2015 ? На мен момичето там ми писа уверението . А твоето може би е 2013/2014 , защото тогава , когато си се записала ти се води още старата учебна година. Много ме притеснява да не ми направят проблем за годината  ooooh!
AMи аз до университета не съм ходила. Помолих приятел да ми купи документите, попълних ги и му ги върнах той да ги подава, та за това аз си писах всичко ........ Simple Smile

# 692
Здравейте!

Дали има някоя майка, която е родила януари и е записала след това магистратура някъде. Моя термин е януари и се чудя дали сега да записвам или да изчакам след като родя. Това, което ме притеснява е, че не съм наясно дали има някъде прием между декември и март. Ако някой знае моля да ми пише (може и на лични). Предварително ви благодаря!
на предната страниса съм писала Simple Smile подадох документи и се записах февруари месец, магистратура във ВУАРР. Води се зимен прием Simple Smile . Леко бременеене ти желая  Hug

п.п.родих февруари

# 693
  • София
Момичета, когато подавате удостоверението от унито при социалните, знаете ли дали изискването е да става лично или може и някой друг да го занесе? Също така, има ли мами, които да са взели помощта от УНИБИТ? Питам, защото вече от две места чувам, че имало изискване да си завършил поне един семестър. Аз доколкото чета тук, разбирам, че не е така, ама знам ли-може пък всеки университет да си има изисквания...

Университетите НЕ изплащат помощта, затова и нямат различните изисквания, не биха могли да имат. Ако си записана в редовна форма на обучение в акредитиран университет ще си получиш помощта.

Обаждах се да питам в един колеж дали мога да се запиша пак бакалавър, защото вече имам завършен и сега карам и маг.
Каза ми , че ако карам две държавни поръчки по едно и също време не можело, но ако съм завършила едната мога пак да запиша, това така ли е ?

Не можах много да схвана какво питаш, но имаш право на една бакалавърска и една магистърска степен държавна поръчка. Всяка допълнителна трябва да е платена.

Момичета, не искам да звуча менторски, но едва ли не на всяка страница се задават едни и същи въпроси, на които отговорите са в първия пост на темата. Моля, четете го! Знам, че се вълнувате и питате, но е супер досадно да се отговаря постоянно едно и също нещо, което е толкова ясно написано. Никого конкретно нямам предвид, дори не и сред последните писали по темата, а по принцип.

# 694
kr_prascho, аз звънях във въпросния университет, защото родом съм от Сливен. Семестриалната такса е 850 лв., но честно казано жената, която ми отговори на обаждането беше по дезориентирана от майка ми по въпросната тема за кандидатстването. Препоръчвам ти, ако имаш възможност да отидеш на място, иначе не вярвам някой да успее да ти обясни нормално, за каквото и да става въпрос Simple Smile

# 695
  • София
Здравейте,
аз също мисля да се запиша във ВУАРР магистратура.
iucka ти каква специалност беше записала? Видях, че се коментира да се комбинирате в кола, за пътуване до Пловдив. В сайта видях, че може да се кандидатсва онлайн, някоя от вас правила ли го е? Предполагам, че след като евентуално те приемат ще трябва да идеш да се запишеш поне, но поне за кандидатсването може да стане дистанционно явно.

# 696
dominikka7 аз записах стопанско управление.
Пробвах в сайта да се регистриран , но не се получи. пробвах поне 7-8 пъти и около 10 пъти се чух с момичето от учебен отдел (това за 2 дни), накрая и изпратих на нейната лична поща снимките от дипломите и от платените 30лв (или35лв- не помня)Пратих познат да ми купи  комлекта документи за кандидатстване + този за записване попълних ги и муги пратих по Еконт да отива пак той да ги подава(аз бях в последните дни на деветия месец) . Единственото , което искаха е да направя копие на личната си карта и да напиша "вярно с оригинала"+ подпис.
 Peace

# 697
  • София
iucka Мерси, само едно не разбрах защо си си купила комплекта за кандидатстване след като си успяла да изпратиш по мейла необходимите документи? Аз ще се разходя до Пловдив, за да се запиша, но ако мога поне за кандидатсването да си спестя разходката ще е супер.

# 698
  • Велико Търново
Здравейте,
 В сайта видях, че може да се кандидатсва онлайн, някоя от вас правила ли го е? Предполагам, че след като евентуално те приемат ще трябва да идеш да се запишеш поне, но поне за кандидатсването може да стане дистанционно явно.

Аз кандидатствах онлайн, но във филиала в Търново.

# 699
iucka Мерси, само едно не разбрах защо си си купила комплекта за кандидатстване след като си успяла да изпратиш по мейла необходимите документи? Аз ще се разходя до Пловдив, за да се запиша, но ако мога поне за кандидатсването да си спестя разходката ще е супер.
Ми то всичко за пари направено , трябва да се купи Simple Smile

# 700
  • Велико Търново
Аз не съм купувала комплект за кандидатстване, когато кандидатствах онлайн.

# 701
  • София
Сега ми изникна още един въпрос. При записването задържат ли дипломата за висше образование в унито или само искат да сверат данните и взимат копие?

# 702
  • Ruse, Bulgaria
Зависи от унито.Във ВТ ми я задържаха, а в Русе ми я върнаха след месец.
Аз искам да питам. Уча магистратура задочно, мога ли сега да кандидатствам бакалавър редовно. И ако мога , то няма да е държавна поръчка нали?

# 703
Здравейте момичета! аз искам д апопитам тъй като имам завършена една бакалавърска степен и искам пак да запиша редовно обучение в същия университет,имам ли преференция че съм завършила веднъж там,смисъл да кандидатствам с дипломата си за висше.питам защото ми казаха ,че е възможно.Дано някой е наясно,че аз много се обърках вече

# 704
Здравейте,

имам следния въпрос,би трябвало да родя края на януари 2015г.,ако се запиша редовно обучение октомври 2014г,когато бебето се роди ще се водя още студентка редовно,но след това няма да се явя на сесията и сигурно в последствие ще ме отстранят,та стана малко объркано но въпроса ми е като родя и се водя студентка и подам документите ок ли ще е и ще стане ли проблем ,че след х време след като съм ги подала се водя отстранена?

Общи условия

Активация на акаунт