Слънцето започва да изгрява, сбъднати мечти ни подарява! - Тема 57

• 22 937
  • 801
  •   1
Отговори
# 765
Афродита, сърцето ми се къса, разбирам болката ти! Мир на праха й на майчето ти! Също съм без родител и искрено вярвам, че родителите ни ни помагат и бдят над нас! И аз до скоро му пишех писъмца в една тетрадка на татко. Hug

Като дойдохме на темата!
Скрит текст:
Точно затова не исках да пиша тук! Чувствам се като натрапник, като нахалница, която не стига, че има дете, а иска и още, а повечето си нямат нито едничко! Чувствах, че мястото ми не е тук, но и не знам къде да отида и къде да пиша, защото макар да съм си казала, че не трябва да споделям толкова, да говоря за себе си толкова, все пак имам нужда да изплача. Първата ми бременност беше перфектна - ходех по 7-8 км на ден, работех до последно, едно хапче не съм изпила, не съм изпитвала страхове. А сега съм от другата страна - не ми се получават нещата никак, изтъкана съм от страхове, от чудовища, които търсят от къде да изпълзят. Имам угризения да пиша тук, не знам дали съм права...

Не мисля,че някоя от нас ще има нещо против да пишеш или да си тук,но щом имаш нужда да споделиш притесненията си съм (сме) на твоя страна ако ще и 10 деца да имаш и искаш още едно то е все едно не си имала и започваш пътя наново... (да сподели тази,която е родила и отгледала минимум 10 деца hahaha ) Хубавотое ,че има с какво да се успокояваш,когато си най-много и силно отчаяна,вярвам че детенцето ти ти е най-голяма утеха и радост newsm07

# 766
Affroditta хиляди  Hug мила.
Знам, че има и други, но искам да ти кажа че и аз живея с тази загуба.
Натъжих се...

Autumn* не си права мила! Чувствай се на мястото си тук. Никой няма да те съди, че имаш дете и искаш още едно!

# 767
Хайде малко по тъжната тема...затова съм скрила текста,който не иска да не го чете  Hug
Скрит текст:
Междудругото и аз от малка съм без баща,имахме много силна връзка с него аз и сестра ми,беше почти на нашият рожден ден роден и една зодия и се отнасяше като принцеси с нас...абе общо взето няма да разкзвам много подробности,защото ще се разплачем всички.. Tired Face Затова май ми се иска а и не само, да си имаме момче с ММ но каквото е няма да го върнем я  hahaha smile3522 А да питам относно едно поверие...че първото дете не трябва да се кръщава на починал родител?Някой чувал ли е подобно нещо и защо е така  newsm78
Приятен ден момичета и дано не съм ви натъжила много.... Hug

# 768
Диди по принцип съм чувала, че не е на добре дете да се кръсти на починал роднина /няма значение дали е първо или следващо/, защото един вид щяло да му вземе кармата... ама кое колко е вярно - никой не знае.

Благодаря на всички ви за гушките  Hug Азирка да прави новата тема, че да измислим някоя по-забавна Тема на деня  Peace  Wink

# 769
И аз чакам   bouquet

# 770
Благодаря ви! Hug
Диди, /от един край сме/точно това е причината, която е споменала Афродита, не се кръщава на починал човек, за да не вземе детето съдбата му. В други страни, обаче, не е така - кръщават на починал роднина с идеята да закриля детето. Много съжалявам!  Hug
 По стечение на обстоятелствата имената на синът ми и баща ми започват с една и съща буква. Не сме целили да го кръщаваме на татко, просто мъжа ми избра това име, отговаряше на всичките пък мои изисквания и той се наложи. Майка ми беше много против, но той празнува имен ден на съвсем друга дата и така. Да ми го пази Бог, наистина той ми е единствена утеха и най-голям стимул.

# 771
Афродита  Hug Разбирам те много добре, и аз съм от хората, които не са имали щастието да се радват на двама родители Cry.
Скрит текст:
Моя баща почина когато бях на 4г. и нямам почти никакви спомени останали от него, това е най-лошото. И малкото които са останали са толкова избледнели, че чак се чувствам виновна как мога да го забравям Tired.
Autumn* Всеки, който иска дете - тук му е мястото. И аз имам детенце, но това не означава, че нямам право да искам друго. Още от момента, в който родих бях готова за още едно. Преди все се дърпах и си казвах, че има време и тн. Сега ако имахме възможност и 4 деца бих родила и отгледала с много любов Mr. Green.
Диди И аз знам, че детето взимало от кармата и за това не се кръщава на починал родител. Аз не съм суеверна и не вярвам в такива неща.Кръстена съм на починалия ми дядо, и за сега не изглежда да съм взела от кармата му( макар че тя е  хубава и не бих имала против Whistling).
Ето ви предложение за тема на деня, която е по ведра:
Как се запознахте с ММ, коя е най романтичната ви случка? Кой кого хареса пръв и тн Heart Eyes

# 772
Афро....

Скрит текст:
Аз загубих майка си на 17 год.а баща ми си отиде 2 год.след нея.Майка ми почина на съседното легло докато спях...когато се събудих незнаех къде се намирам,сънувах ли или беше наистина коварната реалност.Останахме самички с моите 2 сестри...,и знам,че те са с мен и ме пазят,плачат и се радват заедно с мен.Винаги се насълзявам когато мисля за тях,а това е доста често,и няма да позволя да бъдат изтрити от съзнанието ми,ще ги помня вечно.И това ,че имаме нужда да споделим тук ми се струва прекрасна възможност,по-добре да изкарваме емоциите си-приятни или не,отколкото да ги задържаме в себе си.

# 773
  • София
Аз също имам дете и честно ще ви призная,че болката че не се получава е сравнявам все едно нямам....да преди да почна с опитите и първите месеци си казвах ееее нали имам едно,когато стане...да но не е така,боли ме и ми е тъжно че не става,та нали и него ще обичам колкото първото....не виждам причина да съм натрапник тук....целта е нов живот за всички ни

# 774
Mel, аз все пак споделих за себе си, за моите чувства и за моя тип темперамент. Нямам намерение да вменявам моите чувства на останалите.

# 775
Affroditta
Скрит текст:
Майка ми почина като бях на 8 ...
и аз много исках да кръстя малката на нея, но ми казаха,че не може за 1-во дете

# 776
  • София
Mel, аз все пак споделих за себе си, за моите чувства и за моя тип темперамент. Нямам намерение да вменявам моите чувства на останалите.
Мила разбирам те,но няма за какво да се чустваш виновна

# 777
Благодаря ви много за подкрепата и разбирането. Извинявам се ако нараних някой, не ми е било това целта. Всички сте много силни жени!   bouquet  bouquet  bouquet Лошото е, че забременяването и раждането на живо и здраво дете сме го приели за даденост и лесно колкото изпъжването на яйца, но след като се сблъскаш с липсата на първо/второ/трето/петнайсто дете ... трудно е... боли и всеки месец трябва да си събираш парчетата и отново на изходна позиция... понякога и доста стъпки назад. Аз просто имах огромни надежди за този месец, тъй като започнах да пия едни хапчета с кломифинова киселина и въпреки това имам чувството, че всеки нов ден е същият като миналия... както и да е спирам да говоря за това.
По отношение на липсата на родител/-и - донякъде ви разбирам. Аз израстнах без баща. Макар той да е жив.. (поне така си мисля) дори и да се сблъскаме на пътя няма да го позная, тъй като родителите ми са се разделили когато бях на 2 години. Дори преди 8 години научих от една служителка, че имам полубрат, който също не познавам  Rolling Eyes Честно казано ви завиждам, че сте имали и двамата си родители, макар и да са ви напуснали по-рано то очакваното.  Hug Hug Hug
А сега за по-усмихнатата тема- нашата любовна история. Преди 8 години дойдох в Гърция на почивка и да видя майка си. Тя тогава беше управител на едно заведение на брега на морето. Аз незнаех изобщо гръцки, а повечето гърци на острова не знаеха английски, така дните си прекарвах с тези, които знаят и други езици или пък четох "Пътеводителя на Галактическия стопаджия". Една седмица след като пристигнах, в заведението влязоха две високи и много красиви момичета с един висок и слаб мъж. От момента, в който го видях се влюбих в него... същото и той. Така той изостави приятелките си приличащи на гръцки богини и започна да се интересува от мен - едно не високо момиче, закръглена и неможеща да комуникира с него (той знаеше тогава само гръцки). Така с малко помощ от приятели и майка ми, стигнахме до там да може да се обясним в любов ... 2,5 години по-късно родих Малкото Мъжко Тяло!  Heart Eyes И до ден днешен се обичаме и сме влюбени. Той емоят рицар на бял кон.. с тази разлика, че е малко мургав и кара пожарникарска кола  Laughing
Благодаря отново на всички ви! Благодаря ви, че не ме оставихте да потъна повече, а ми припомнихте, че и аз съм позитивен човек и вярвам дори в митовете и легендите. Благодаря ви, че сте тук, когато няма никой друг!  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

П.С. Моят син е кръстен на бащата на Голямото Мъжко Тяло, който почина, малко след като се запознахме ... надявам се да няма същата съдба  Rolling Eyes

# 778
Аз искам второ дете, обаче си ми е мястото точно тук.
И не се чувствам натрапник.
Какво от това, че искам второ дете?
Аз искам дете
Ако ще и осмо поред да е.
Това е мое право.
И както се борих за първото, така ще се боря и за второто.
Болката от неуспехите е еднаква.
Вече го казвам от опит.

# 779
Уфффф че тъжно е станало тук ама  Tired
И аз имам дете, но искам много силно второ, толкова силно, колкото исках и първото. Първото стана от втория път, така се надявах и сега да е лесно, но....каквото-такова.

На 29 год. останах без майка и аз Sad не минава ден, не минава нощ от тогава ( 4 год. вече ) без да си мисля за нея, без да усещам липсата й, без да се мъча да си спомня гласа й  Cry Винаги ще ми липсва, винаги. И когато съм имала най-голяма нужда от нея за детето ми, винаги съм си казвала, че тя е там горе и го вижда, закриля го и ми го пази  Hug

Общи условия

Активация на акаунт