Слънцето започва да изгрява, сбъднати мечти ни подарява! - Тема 57

• 22 939
  • 801
  •   1
Отговори
# 780
Момичета ,не тъжете всичко все някога си идва на мястото  Hug

Аз съм със страшно главоболие близките няколко месеца,но откакто водя малката по лекари ме боли всеки ден,ще изследвам хормони скоро,че ми се струва,че кортизола започва да ми прави проблеми отново.

# 781
amy_lee,
добре че се сети да подхвърлиш за нова темичка.
Наистина е тъжничко тук.
Mushmoranka, да разбирам ли че съпругът ти е грък.
Ако да- може ли малко да ти позавиждам.
Макар, че съм си мноого щастлива с ММ, искрено се кефя на всичко гръцко-страната, островите, езика, музиката, кухнята.....
Не че ММ не ми угажда да получавам дозата си за всичко изброено. И на курс по гръцки език се записах:)

Ние се запознахме в Студентски град. Той стана съквартирант на момче от компанията, стана част от нашата групичка.....и от моя живот. Нищо романтично на пръв поглед. Но ако трябва да изброявам какво означава за мен този човек- ооо..ще ми трябва време Simple Smile

# 782
  • София
Охххх момичета,защо ли ме тормози М.така.....и миналия месец и сега тръгва сутринта и цял ден се влачи светло червено с бяла лигавица,почвам да се замислям да не правя някви химични....нямам и болки както обикновенно,превръзка чиста,само на хартия. ......пфуууу омръзна ми...дори и от сълзи,това ми се случва последните 2 Ц.преди ми тръгваше от раз

# 783
Историята ни с ММ...
Скрит текст:
Запозна ни бившият ми приятел, познаваха се покрай някакви общи интереси, но ММ живееше в друг град, обикаляше по работа, общо взето се виждахме по почивки покрай морето и когато идваше в София веднъж-два пъти годишно. Но всеки път ме гледаше толкова странно, че аз се плашех. Постепенно започнах да виждам в него друга страна, сприятелихме се. Всеки път не пропускаше да се видим като идваше в София, винаги със съвети, подаръци, някакви мили жестове. Когато с бившия тръгнахме да късаме, защото аз не издържах до последно бъдещия ми мъж му биеше канчето как не трябва да ме изпуска, какво трябва да прави и т.н. Беше "семеен консултант", но нещата не тръгнаха. Накрая ме хвана под ръчичка и ме изнесе при себе си (или ме настани при себе си, не знам). Както бях депресирана от раздяла след 3 години и половина борба, така след една седмица бях влюбена до ушите. В началото го гледах подозрително - той сигурно покрай всички разговори в опит да се спаси връзката ми знае точно какво искам и играе роля, беше твърде перфектен, за да е истина. А и неговата бивша приятелка ми беше наговорила доста лоши неща за него. Е, не играеше роля  Laughing  Laughing До един месец знаех, че ще се оженим, след една година се сгодихме. Той знаеше, че ще се оженим в деня, в който се нанесох при него. Това каза на бившия ми - ще се грижа за нея, ще я обичам, ще се оженя за нея и ще имаме прекрасна дъщеря, която ще обичаме, искам да ѝ предложа това, което ти не можеш. Остана сао това с дъщерята да изпълни, обещанието да е направи най-щастливата го изпълни. Тази история ме убеди, че просто трябва да приемеш, че понякога двама души не са един за друг. Мисля, че и четиримата в тази история сме по-щастливи сега, просто човек не може да върви против съдбата си. Винаги съм си мислела, как една връзка се гради с труд и усилия, а при нас беше като щракане с пръсти, все едно сме били женени цял живот и преди това. Вярвам, че това ни е била съдбата.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 16:20 от Estlar

# 784
привет  Hug
нямате изчитане а аз ви чета измежду редовете няма време съжалявам Blush
гледаме се с малката в къщи и е страхотно, пожелавам го на всички ви от все сърце.
лисичката тоя кортизол защо го изследваш и аз съм с главоболие отзад на главата обаче на мен долната граница ми е 90 и сега го меря 10 дни  и отивам на доктор да видим какво ще правим.
прегръдки на всички който имат нужда ,и на мен ми е криво днес малката ми вика мамо голям ти е корема бебето да нее дошло вътре-аз нее това са сланинките на мама(това през сълзи леко) и после казвам ,че щъркела ще и напише писмо първо на нея като го донесе- тя се смее и грее и вика първо на мен ли .
от понеделник съм на робота и ще ви следя по изкъсо.
цвети правили теста,стиска палци-дебна те Heart Eyes

# 785
Естлар ,красива история,това с дъщеричката ти пожелавам в най-скоро време да ви се случи  Hug

ваня/kalpazanka77 ,той ми е проблемен ,не помня дали влияеше на МЦ  Thinking

# 786
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Диамантче- първи ден 07.01, предполагаема О 20.01, дата за М или тест 03.02 fingerscrossed
@Sunny@ - първи ден 06.01, предполагаема О: 21.01, дата за М или тест 04.02. fingerscrossed
esita - първи ден 07.01, предполагаема О: 19.01, дата за М или тест 04.02. fingerscrossed
roki81 - първи ден 06.01, предполагаема О: 23.01, дата за М или тест 08.02. fingerscrossed
Hexe_bs първи ден 19.01,предполагаема О. ........, дата за М или тест 15.02. fingerscrossed
dotiraz първи ден 17.01,предполагаема О: 29.01 - 30 .01., дата за М или тест 15.02. fingerscrossed
InataCh - първи ден 24.02, предполагаема О на 05/06.02, дата за МЦ или тест след 18.02 fingerscrossed
sashunka - първи ден 23.01, овулация на 08.02. дата за М или тест 22.02.
Тanya Ivanova-първи ден 27.01,предполагаема О:08.02.,дата за М или тест 22.02.
amy_lee-първи ден 25.01,предполагаема О:08.02.,дата за М или тест 22.02.
Azira_smile -първи ден 23.01.,предполагаема О.-07.02. дата за М или тест 23.02.
bs30 - първи ден: 26.01, предполагаема дата за О: 15.02, дата за М или тест: 23.02.
Mushmoranka първи ден 26,01, предполагаема О 09,02, дата за М или тест 23.02
maya_the_bee - първи ден: 27.01, предполагаема дата за О: 10.02, дата за М или тест: 24.02.
Niana - първи ден 29.01,  предполагаема дата за О: 12/13.02, дата за МЦ или тест 24.02
Цвети"-първи ден:28.01, предполагаема дата за О 09/10.02 дата М или тест:24.02
medunka - първи ден ..., предполагаема дата на О 12.02, дата на М или тест: 25.02
dzveronika-първи ден:29.01, предполагаема дата за О 11/12.02 дата М или тест:26.02
edge - първи ден: 25.01, предполагаема дата за О: 11.02, дата за М или тест: 27.02.
Nektarina-първи ден 30.01, предполагаема дата за О: 13/14.02 дата за М или тест: 30.01
nin4etoood- първи ден 25.01, предполагаема О: 15.02, дата за М или тест 01.03
Eipril- първи ден 01.02, предполагаема О: ..., дата за М или тест 01.03
galika-пърив ден 31.01, предполагаема О-13/14.02, дата на М или тест02.03
manana-първи ден 04,02, предполагаема О-16,02, дата на М или тест02.03
amaria първи ден 04.02, предполагаема О - 18.02, дата на М или тест 04.03
Klara първи ден 05.02, предполагаема О- 21.02, дара на М или тест05.03
rossti08 - първи ден 05.02 предполагаема дата за О:18.02 дата за М или тест: 05.03
адинка - първи ден 06.02, предполагаема дата за О 19.02, дата за М или тест 05.03
Мира 77 - първи ден 03.02, предполагаема О:...., дата за М или тест 06.03.
zazu1 - първи ден 03.02, предполагаема О: 22.02., дата за М или тест 06.03.
Irene I - първи ден 03.02, предполагаема О: 19.02, дата за М или тест 07.03.
cristi - първи ден 09.02., предполагаема О: 21.02., дата за М или тест 07.03.
lucy lou - ърви ден 10,02 предолагаема О 22,02, дата за М или тест 07.03
Ellie D[/color}- първи ден 09.02, предполагаема О: 23-24.02, дата за М или тест 08.03
Gergana M - първи ден 09,02, предполагаема О 24,02, дата за М или тест 10.03
Banani Banunko първи ден 14.02, предполагаема О 24/25.02, дата за М или тест 12.03
Innocent Beauty първи ден 15.02, предполагаема О....., дата за М или тест 12.03
Веси първи ден 13.02, предполагаема О....., дата за М или тест 17.03
Буцигномпърви ден 15.02, предполагаема О 02.03, дата на М или тест 17.03
асита първи ден 17.02, предполагаема О 01-02.03, дата на М или тест 17.03
milichka първи ден 17.02, предполагаема О 03.03, дата на М или тест 17.03
toito първи ден 17.02, предполагаема дата за О 03.03, дата на М или тест 17.03
*mel* първи ден 19.02, предполагаема дата за О 04.03, дата на М или тест 19.03
darkangel_1991 - първи ден - 13.02, предполагаема О - . дата на М или тест: ......
ваня/калпазанка първи ден 16,01,- предполагаема О-.....  дата на мц -......
sea_flower първи ден 16.02.- предполагаема О-.....  дата на мц -......

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12   EFP       megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP              Каая - на 06.01 EFP   
Maqqq91 - на 16.12 EFP              matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           Тiata - на 08.01    EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP    VV - на 09.01 EFP
                                                         valpetga - на 11.01 EFP
                                                         molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                         presi1974 - 17.01  EFP
                                                         sugarpup - 20.01 EFP
                                                         desss9011 - 20.01 EFP
                                                         shantall - 23.01  EFP
                                                         Ан - 25.01  EFP
                                                         Shakazul - 31.01 EFP
                                                          Elenna - 31.01 EFP

Февруари
Klarheit - 05.02 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP

# 787
amy_lee,
Mushmoranka, да разбирам ли че съпругът ти е грък.
Ако да- може ли малко да ти позавиждам.
Макар, че съм си мноого щастлива с ММ, искрено се кефя на всичко гръцко-страната, островите, езика, музиката, кухнята.....
Не че ММ не ми угажда да получавам дозата си за всичко изброено. И на курс по гръцки език се записах:)

Ние се запознахме в Студентски град. Той стана съквартирант на момче от компанията, стана част от нашата групичка.....и от моя живот. Нищо романтично на пръв поглед. Но ако трябва да изброявам какво означава за мен този човек- ооо..ще ми трябва време Simple Smile
Да, грък е. Ти си единствената, която реагира толкова топло на неговата националност!  Hug Когато решиш, ела(-те семейно)!
Estlar, прекрасна история! Дано скоро да не останат неща за изпъляване!  Praynig

А сега два въпроса - Нова темичка няма ли да имаме? Четох, че всяка нова тема да има нова авторка, и честно казано бих се заела с това, но вие сте вдигнали летвата доста нависоко и не мисля, че бих се справила!
Втория въпрос... забравих го  Embarassed Laughing май Алцхаймера ме гони  newsm78 

# 788
  • София
Да се запиша и аз в последните страница с историята с моя човек:

Скрит текст:
Всъщност се познаваме от доста време  - от 2009та. Работим в една и съща фирма, но за щастие взаимодействие по служебни въпроси нямаме и дори не се виждаме, когато сме на работа. Аз по онова време имах връзка с бащата на дъщеря ми и с настоящия човек си приказвахме общи приказки; излизали сме в компания, ходили сме насам-натам просто като приятели, но нищо повече. С бащата на детето ми не сме заедно от доста време - разделихме се 3 месеца след раждането ѝ и не сме се виждали от 2 години. Преди година (малко повече) с настоящия човек започнахме да гледаме един на друг по по-различен начин - как стана така, че по едно и също време започна да ни се случва - не знам, но е факт, че стана. Това лято се пренесе да живее у нас, а преди 2-3 месеца решихме да имаме и бебе. На моменти ми се вижда адски прибързано - аз имам и един предишен брак, при който така стана - уж голяма любов, уж не знам какво си, оженихме се 1 година след като се запознахме и след точно 8 месеца се разделихме, скоро след това последва и развода. От друга страна обаче се чувствам комфортно, щастлива съм; в крайна сметка го познавам от години и май всичките ми притеснения са само в главата ми и са заради прибързания ми брак на твърде млади години с твърде неподходящ човек. Приятелят ми иска и да осинови дъщеря ми - което чисто юридически може да е проблем, а и не искам да го мисля в момента. Факт е, че се държи с нея страхотно и като със свое дете, много ми помага за всичко; родителите му и семейството на брат му също приемат и мен, и нея. Мен това ме притесняваше, чувала съм и съм виждала хиляди истории за хора, които не одобряват синът им да има връзка с разведена жена, че и с дете (което отгоре на всичко не е от бившия съпруг) и са в състояние да плетат интриги и вдигат скандали до края на света. За щастие неговото семейство е много далеч от тази категория Simple Smile Та това е то нашето Simple Smile

# 789
Mushmoranka, топло, още горещо! Simple Smile
Да го поздравиш Simple Smile
Ще дойдем на гости, кога, къде? Ще има ли мусакас?  chef
 Laughing

# 790
Аз, за съжаление за сега не мога да се наема с правене на темичка.
Всички стават толкова хубави. Никога не съм разучавала как се прави дори. Може би по-натам:)

# 791
Мдаааа, аз не съм депресирана, но да измрънкам.

Днес все пак отидох на преглед, защото кървенето не спира, и това си е. Бях наплашена, защото евентуалните причини хич не бяха обещаващи. Така се и оказа...само миома нямам.
Иначе си имам полип, който ако не се изчисти със следващата менструация, трябва да премахнем с хистероскопия. Тя се кълне, че досега не го е виждала, след друг полип, който имах преди повече от година. Твърди, че е възможно и затова да се е случил миседа през януари, или пък вследствие на него да е е появил полипа.

Освен това видя доминатен фоликул, който би трябвало да се пукне утре-вдругиден (както и си ми е нормалната овулация). Само дето изглеждал кистозен Close До следващия четвъртък трябва да е ясно дали И този проблем имам вече, или само полипа.

Та както казах, още не съм се депресирала, ама съм ядосана. Много!

А иначе относно Гърция и гърците. Живях в Атина около година и половина, тъй като бившият ми приятел беше грък. Не визирам него (тая най-добри чувства, въпреки че аз си тръгнах), но повечето гърци не ми харесаха. За града и страната мога да кажа само едно - хубава храна и хубава музика. Всичко останало не струва. Мръсотия и мързел. Високомерие и арогантност. Моето лично мнение, не ме разбирайте погрешно Hug

# 792
Момичета, пак ходих на гинеколог да види ембрион. В 6 седмица и  6 дни съм. Лекарката видя, че плодния сак е пораснал и каза че имало сърдечна дейност, но ембрион не се вижда и ме вика другата седмица пак. Направо още една седмица чакане, дано поне другата да го видя, мислите ли че е нормално да не се вижда  newsm78

# 793
А сега два въпроса - Нова темичка няма ли да имаме? Четох, че всяка нова тема да има нова авторка, и честно казано бих се заела с това, но вие сте вдигнали летвата доста нависоко и не мисля, че бих се справила!

Относно темата - чакаме Азирка да я пусне   bouquet

А за летвата - не се притеснявай!  Hug Всяка от нас може да направи най-страхотната тема. /аз с първата, която правих се бях заела от рано рано.. и на принципа проба-грешка.. я сглобих  Mr. Green Mr. Green /

П.П. Момичета, аз се върнах от разходка. Моята приятелка преди няколко дни влезе в 8-ми месец и днес ходихме до родилното да разпитваме разни неща /че нейния мъж е в чужбина, нямат брак и тя се притеснява за припознаването на бебето/ ...
Ходихме до един магазин - пълен с всякакви неща за бебчо и мама  Heart Eyes Ем си помечтах, ем се натъжих.. няма как  Tired Hug
Няма да изпадам в много подробности, със смесени чувства съм, но много се радвам, че я придружих и й помогнах с каквото мога  Hug

# 794

Относно темата - чакаме Азирка да я пусне   bouquet

А за летвата - не се притеснявай!  Hug Всяка от нас може да направи най-страхотната тема. /аз с първата, която правих се бях заела от рано рано.. и на принципа проба-грешка.. я сглобих  Mr. Green Mr. Green /

Може би някой ден ще се престраша  Whistling
Mushmoranka, топло, още горещо! Simple Smile
Да го поздравиш Simple Smile
Ще дойдем на гости, кога, къде? Ще има ли мусакас?  chef
 Laughing

Ще го поздравя обезателно Simple Smile Благодаря ти Simple Smile
Ние сега живеем на остров Скирос. Слънчево е 10 месеца в годината, топличко, тихо място. Но очакваме да му дойде разрешението и да се преместим в Трикала (близо до Метеора). Винаги сте добре дошли Simple Smile Що се отнася до мусаката ... не готвя добре месо, но за теб ще сервирам най-хубавата мусака... отделен въпрос кой ще я прави  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт