Отговори
# 570
  • Враца

На тази снимка Фериде е с палтото от снимката на стълбите от инстаграма и

И тази снимка са сложили рускините при новите:

# 571
Сигурно това писмо ще попадне и в ръцете на Фериде. Дано обаче да е като в книгата-преди сватбата Praynig Така поне ще можем да ги видим още малко заедно. Интересно как ще излезе от затвора Rolling Eyes
Много са красиви! Човек не може да отлепи очи!

# 572
  • Враца
Нагнаг, моля те пак за превод  Praynig

Скрит текст:

# 573
 Лите мисля си с тъга ,че и двамата ,които ни показаха колко много се обичат ще понесат много негативи  от ергенския  живот  на Кямран.
 Иска ми се  той  да не е забъркан в бремеността  на Нериман от вечерта  когато се прибра рано сутринта и още не знаем от къде newsm78 newsm78

А Бу като Кямран ми харесва повече  отколкото .....

# 574

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 20:59 от sebilMM

# 575
Нагнаг, моля те пак за превод  Praynig

Скрит текст:

Скрит текст:
ПРИНЦ ДЖИХАНГИР И МИХРЮННИСА ЗАЕДНО

"Камерите на ТВ Суперстарлайф продължиха да улавят пулса
на нощния живот.
Ето какво се случи на 19 фрвруари:

Принцът от ВВ,Джихангир-Толга Саръташ и Михрюнниса-
Беррак Тюзюнатач,продължиха приятелството си
от снимачната площадка и в живота.
Предната вечер двамата бяха забелязани
да влизат в "Бейолу Хаял Кахве".

Бурак Йозчивит и любимата му Джейлян Чапа,снощи бяха в Етлиер.
Известната двойка бе забелязана от камерите ни
на излизане от едно заведение.
И Сарп Апак предната вечер беше в Бейолу.
Излизайки на булевард"Истиклал",Джихангир
се пошегува,че са паразнували рожден ден
на още един приятел и продължи по пътя си."

Спокойна вечер, Peace

# 576
Фериде дали ще може да се дипломира след всичко, което и се случи?
Ако на тази снимка е новото момиче, струва ми се че е в пансиона. newsm78

Себи, това което си копирала е новия озет.

# 577
  • Враца
Нагнаг,  Hug Hug

Това да не се окаже новият им дом след продажбата на конака?  Thinking Thinking

# 578
НАГ Laughing извини ме ...Бях постнала озета ,който ти вече преведе. Нали не разбирам турски Embarassed Embarassed Embarassed

Мами мисля ,че това е къща в която живее Фериде  в Анадола и пише спомените си newsm78

# 579
  • Враца
Себи, а сигурни ли сме, че изобщо отива  в Анадола  newsm78 newsm78 Това ние си го решихме така - така ни се иска да е.  Вече в нищо не съм сигурна  #Cussing out #Cussing out

Ако на тази снимка е новото момиче, струва ми се че е в пансиона. newsm78

На коя прилича?  newsm78 newsm78  (може би на първата)
Старото гадже на Кямран                                                                     

Азалия

# 580
Здравейте момичета,най-накрая да ми остане време да седна да Ви прочета......леле колко много неща сте публикували Laughing.Снимките и озета  са направо потресаващи Sadтъкмо откриха любовта си и нова беда....за пореден път К. и Ф.са жертви на хората около тях.Тоя Селим просто......няма умиране,като хлебарка е.А защо е тази кръвнина,нали не  е мъртав,пък и го издирват,нещо сценаристите ни пързалят newsm78.А Нериман ли.......поне нея да разкарат,но дано Сейфетин е намерил начин това да стане да е възможно по -далече...а дано,ама надали.С това писмо дето може би ще напише съвсем ще разбърка кашата......ама наистина сте прави,че е време за Анадола...... Laughing

Nag  bouquet  bouquet  bouquetИСКРЕНО ТИ БАЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ ЗА ПРЕВОДИТЕ newsm51 newsm51 newsm51

# 581
  • Враца
Да си припомним и още една къща, която се появи неотдавна (преди около 2 седмици)  Thinking

# 582
Снеже,момичета..

Може ли да оправим името на Бурак
в заглавието на темата?
Grinning

От Йозвичит на Йозчивит..
Толкова сме се потопили в сюжета,че чака сега след толкова страници,
преди края се вгледах..

По-добре късно,отколкото никога...

Благодаря..  bouquet

# 583
Ан жи, за момичето на първата снимка става въпрос. То нашия Казанова бая моми е задирял, та вече не им помня имената.  Wink
Тази Азалия нали щеше да присъства в 20 епизод? Или като прескочихме !8.02. вече няма да се появи. Laughing
Сериалът започна с  Фериде в Анадола, тъй че очаквам да ходи там. Освен ако не решат да го спират и да си спестим ходенето. Ама щом оцеля Селим не в Анадола ами и до Мадрид може да стигнем - 40 епизода още по 120 мин. как се правят?
В книгата Фериде и Мунисе не живеят ли в училището. Ако е така, тази сграда на последната снимка  трябва да е то.

НАГ, не съм пускала тема и не знам дали сега ще може да се оправи името, но на следващата тема предполагам, че Снежка ще го оправи.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 21:43 от Snake777

# 584
  • Враца
Ан жи, за момичето на първата снимка става въпрос. То нашия Казанова бая моми е задирял, та вече не им помня имената.  Wink
Тази Азалия нали щеше да присъства в 20 епизод? Или като прескочихме !8.02. вече няма да се появи. Laughing
Сериалът започна с  Фериде в Анадола, тъй че очаквам да ходи там. Освен ако не решат да го спират и да си спестим ходенето. Ама щом оцеля Селим не в Анадола ами и до Мадрид може да стигнем - 40 епизода още по 120 мин. как се правят?

Само предполагам, а аз също искам Анадола, ама знае ли се какво ще измислят. Те и по интервютата казваха, че след заминаването на Фериде ще се движат по книгата, но вече на нищо не вярвам  #Cussing out

Снейк, в книгата, това училище е някаква "съборетина" - бивш обор, а тази къщичка е бонбон. Другата - дето пише дневника, по-прилича на това училище, според мен  Grinning

Напоследък ми се загуби един от гаднярите в сериала - г-ца Валез. Предполагам, че не е приключила участие и няма да ни се размине без нея. Екипа от подлеци трябва да е пълен.  Grinning

Да си я припомним (вече ми липсва  Joy Joy)

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 21:55 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт