Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 204
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Юле, за избора на екип е ясно. Аз ще съм със секцио и трябва да му имам доверие. Коя е твоята докторка? Сега тя ли те следи? Къде приема? Аз все още не съм се записала за ЖК и нещо съм се притеснила.

# 226
  • София
Да, тя ме следеше предишната бременност, беше с мен в 16- часовия ни опит за нормално раждане, впоследствие ми направи секциото, всеки ден идваше да ме види или ми се обаждаше, дойде да ми смени превръзката, да свали конците, после на домашно посещение... Сега пак съм при нея, разбира се. Приема в Павлово, по ЗК е. Обаче да знаеш, че ехографът й не е нов (не, че сме изпуснали нещо предишната бременност, просто знам, че повечето това ги притеснява и отиват на частно).

Утре съм на преглед и ще мога да споделя накъде вървят нещата с подписване на нов договор с "Тина Киркова". Че нещо й минават разни мисли из главата да се отказва от ражданията...  Tired #2gunfire

# 227
А как се казва тази докторка? Утре ще чакам да споделиш взела ли е вече решение и какво? Желая ти всичко да е добре при теб! Praynig

# 228
  • гр.Варна
Момичета,
Как да се присъединя към групата във фейс-а?Писах на едно момиче,чиито ник забравих,а тя се занимаваше с това,но все още не съм добавена....

# 229
и аз не успях да се присъединя към фейсбукгрупата Sad
тя някак не излиза и с търсене...

# 230
  • София
Juleto, много ме грабна описанието на действията на твоята док в Павлово. Понеже ми е близо, моля те за името и координатите й, че да се запиша и аз накрая на ЖК и да приключвам с лутането. Може и на лични. Предварително благодаря!   bouquet

# 231
  • София
Аз раждах преди почти 6г. в Тина Киркова и сега ще съм там заради докторката ми д-р Катя Златева. Болницата е добра, държаха се с мен много добре макар да не съм била ВИП, защото има и този вариант ако искаш. Относно ромките, не позволяваха в една стая да има роми и българки. Държаха ги в една стая доста отдалечена от нас и дори не сме ги засичали. Много успокоително ми беше, че има и парк и можеш да излизаш на свиждане навън , имаше и кафе. Само си носи други чехли за навън. Още не съм ходила там, понеже докторката още ме гледа в частния си кабинет в МЦ София 2000 на Мария Луиза 92. Но ако не е в тази болниица бих я последвала където и да е, толкова мила докторка и грижовна!  Heart Eyes

# 232
Момичета,аз успявам да ви чета,но бях в движение тези дни и за това не се отчетох.
Снощи бях на частен преглед и ембриончо си върви както трябва,в точната седмица.Записах си час за след месец в МЦ"Марковс" (някой може ли да предостави актуална информация за цени и правят ли записи по желание на родителите,а и таткото може ли да присъства на прегледа?),а след това на биохимичен скрининг.
Днес бях на женска консултация и вече съм в болнични.От там ми пуснаха всички изследвания по здравна каса.Изумих ,че за следващата ми консултация искат и преглед от стоматолог за зъбния ми статус.Четох ,че това се прави по принцип ,но не очаквах.Което  е похвално,разбира се .

Лека и спокойна вечер!

# 233
  • София
nezi, megi_zdr, ще ви пратя координати на "Лични", но по-късно, защото съм на работа...

И заради други свои действия предвид обстоятелствата, спечели доверието ни (моето и на съпруга ми- педиатър) на 100% и сега бих я последвала навсякъде, където отиде.

Все пак имайте предвид, че в "Тина Киркова" има и други свестни доктори, но пак казвам- никъде не бих отишла да раждам без избор на лекар. Пък, ако ще да съм пъзла.  Mr. Green

# 234
Юле, в днешно време на случаен принцип е доста рисково да раждаш. На мен ми похвалиха и д-р Малевски, но не разбрах дали води ЖК по ЗК.

# 235
  • ул. "Мечтание"
Ако нямаш лекар, на който да имаш доверие, да се ражда с избор на лекар е по-скоро безсмислено. Няма никакви гаранции, че ще получиш това, за което си платил. Peace

# 236
  • София
Да се изкажа и аз по темата. Миналата бременност смених около 3-ма лекари за ЖК, като от последната бях доволна. Не съм имала проблеми и не мога да кажа как би се справила с такива. Просто предните лекари бяха много джаста праста дето се вика, а тази поне ми обръщаше внимание и се държеше с мен човешки, а не като с поредната крава. Родих ей така без избор на екип, без да познавам никого във Втора Градска. Пак казвам, нямах усложнения и може би е чист късмет, че попаднах на добри лекари и добро отношение там. Зверски съм доволна.  Peace

# 237
Matsutka, аз ще съм със секцио. Освен това  трябва да ме изправят до 10 часа след операцията, което никак  не се нрави на персонала. По това време все още не можеш сам да се изправиш. Трябва ми доктор, който ще ми окаже съдействие по този въпрос. Не мога да разчитам, че на късмет ще се нацеля на такъв. Отделно, че планово секцио и дежурен лекар някак не ми се връзват заедно като понятия. При предната бременност гинеколози са ми казвали, че, заради съпътстващите ми проблеми, съм от пациентите, които никой не иска да му влизат в кабинета. Поради тази причина се чудя и за Токуда, че имат много отделения и специалисти, които могат да бъдат повикани за спешен косулт.  Там много хвалят д-р Илиев. Паричките при тях обаче са много.

# 238
  • София
При това положение не споря.  Naughty Аз имах предвид, ако всичко е наред, е безсмислено да даваме луди пари з анещо, което ни се полага.
Сестра ми роди в Токуда, иначе беше за вита, но понеже бебето тръгна доста по-рано и я пратиха в Токуда и да ти кажа не че е недоволна, ама е можело и по-добре да се справят. Първо че отиде там с изтичащи води, а я изписаха да си ходи вкъщи и да си чака, при положение, че дори изследваха и се оказа, че наистина са води, просто изтичаха по супер малко. Изписаха я след 3 дневен престой и после като се върна там след 8 часа с очевидно започнало раждане, ноооо доста бавно и преждевременно (в 32 г.с.), следващата смяна доктори са изпаднали в недоумение как така са я върнали вкъщи  Shocked че дори и без препоръка да си полежава повечко. Мнението ми за там се базира само на случката с нея. Със сигурност има много добри специалисти, към които да се насочиш, но при теб положението явно е специфично и се налага да имаш пълното доверие на доктора. Дано се спреш на подходящ и някак да се нацелите един друг.  Hug

# 239
Дано! Много ми е притеснено дали ще си намеря доктор, с който да говорим на един език. Предното си дете го родих в Лозенец. Сега обаче ще ремонтират родилното отделение и няма да е готово навреме. Тези дни мисля да се видя с докторката, която ме изроди и да я попитам и тя къде би ме посъветвала да отида. Със сигурност обаче трябва да знам при кого ще раждам поне месец преди събитието. Иначе и аз смятам, че ако ще си с естествено раждане и нямаш усложнения, може и да си спестиш избора на екип. Особено предвид колко истории знам за избран доктор, който не идва за раждането, защото бил пил и те изражда пак дежурния.Дано Бог да ни пази   Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт