Кой обича кафе?

• 51 987
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
Трябва да се пие по една чаша вода към кафето, за да нямаш киселини, така са ми казвали.
Аз пия и сутрин и към 3-4 часа пак. В този ред на мисли ако има някой от квартал Надежда, София около Бели Дунав станцията да ме светне къде има насипно кафенце на смеси, че искам да си взема.
На мен ми харесва мока  Simple Smile но отдавна не съм купувала насипно кафе, а искам да си направя някаква комбинация

# 121
Обожавам кафето - любимият ми сутрешен ритуал за събуждане.  Hug
Не прекалявам с него.  Hug  Пия го чисто, еспресо по 1-2 на ден. Обичам марките Давидов, Лаваца и Чибо.  Hug

# 122
  • София
Да повдигна малко темата...
Иска ми се да пробвам нови марки кафета.Нови в смисъл,които съм пила навън и са ми допаднали като вкус.
В тази връзка бихте ли споделили къде мога да намеря illi,Molinari и Buondi на зърна?Например някой добре зареден магазин за кафе?В хипермаркетите нямам спомен да ги предлагат.

# 123
здравейте  Simple Smile след няколко дни ще се сдобием с хубава кафемашина и приемам предложения за вид кафе Simple Smile

# 124
  • София
Аз в момента съм на Чибо, открих го случайно и скоро  Flutter Допада ми  Heart Eyes

# 125
Аз в момента съм на Чибо, открих го случайно и скоро  Flutter Допада ми  Heart Eyes

чибо го харесвам много, искам да прабвам и други

# 126
  • София
Мисля, че в Пикадили съм виждала Илли на зърна.
А някой дали знае откъде мога да си купя Cafés Richard  на дребно - имам предвид не за кафене, а за в къщи?

# 127
Illy купувам от Метро, предпочитам дозите, но има и мляно. В Била също го има, но със съответната разлика в цената  Peace

# 128
  • София
А в Метро дали има Illi на зърна?
Онзи ден отново пих пих Buondi.И отново ми хареса,а не мога да го открия.

# 129
Боундито и на мен ми харесва, или също. Нямам идея къде да ги търся.

# 130
  • Бургас
Много обичам кафе. От няколко години пия Давидофф.

# 131
Доскоро пиех "Давидофф 57 Еспресо", но напоследък не ми харесва особено и ще мина на друга марка. Дори съм решила да си купувам кафе на зърна, които да си меля преди приготвяне - за по-интензивен аромат.

Последно си взех "Якобс" Монарх малка опаковка - не е лошо.

Не съм пробвала "Илли" досега, може това да е следващото ми кафе  Grinning

# 132
  • София
Успях да си намеря illy на зърна.Цената не ми хареса,но ще го пробвам и ще реша дали да остана на него.
Продължавам да издирвам Buondi,дали някъде се продава на дребно? newsm78

# 133
Баунди съм виждала в един от хипермаркетите, но не се сещам в кой, май беше в Пикадили в Молс София-само,че в пакет, а не на зърна. Но ще те подведа, не съм сигурна, и все в някоя от веригите със сигурност го предлагат.
ЯКОБС МОНАРХ е любимо кафе за мен дълги години.  Simple Smile

# 134
ЯКОБС МОНАРХ е любимо кафе за мен дълги години.  Simple Smile

Да, много хора са ми споделяли, че много го харесват - евтино, а същевременно и хубаво кафе Peace.

Сега си търся кафе, което да е с мек, кадифен вкус и хубав аромат.
Търся нещо подобно да Давидофф 57 Еспресо, което съм пила досега.

Надявам се да ме насочите.
Не е лошо това кафе, но явно не успявам да му запазя хубавия аромат, след като веднъж отворя пакета.  Може би трябва да си купя специален стъклен вакуум буркан за тази цел newsm78.

От мненията, които изчетох се насочих към няколко марки, но не знам дали имат нещо общо с това, което търся (имам предвид "Илли", "Пелини", "Ришар"... ).

Общи условия

Активация на акаунт