Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 348 298
  • 851
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Няма ресторант, затова звездичките са три. Иначе има много хубав  и голям басейн с минерална вода на няколко нива и е супер за малки и големи деца, има сауна и парна баня, които работят постоянно без да ходиш да се молиш да ти ги пуснат, както в някои 4-звездни хотели, има затоплящо канапе, което също постоянно работи.  
Kaква е температурата на водата в басейна?
Ние ходихме миналата година в Галери и също бяхме доста доволни.

# 196
  • Велико Търново

Няма ресторант, затова звездичките са три. Иначе има много хубав  и голям басейн с минерална вода на няколко нива и е супер за малки и големи деца, има сауна и парна баня, които работят постоянно без да ходиш да се молиш да ти ги пуснат, както в някои 4-звездни хотели, има затоплящо канапе, което също постоянно работи.  
Kaква е температурата на водата в басейна?
Ние ходихме миналата година в Галери и също бяхме доста доволни.
Не знам колко градуса е, но е много топла.Моето момченце стоеше по 3-4часа, имаше и бебета и ги държаха и тях с часове вътре.

# 197
  • Варна
Днес се върнахме от Хисаря, хотел Си Комфорт. Напълно заслужено го слагам в белия списък!!!Направихме пълноценна почивка там. Препоръчвам го !!!

Гледам,че е 3*, може ли малко повече инфо защо е тук. Обслужването как беше, какво е включено в цената и т.н?
Няма ресторант, затова звездичките са три. Иначе има много хубав  и голям басейн с минерална вода на няколко нива и е супер за малки и големи деца, има сауна и парна баня, които работят постоянно без да ходиш да се молиш да ти ги пуснат, както в някои 4-звездни хотели, има затоплящо канапе, което също постоянно работи.  На сайта им видяхме тридневен пакет и за двама възрастни и дете платихме общо 250лв със закуска само, понеже нямат ресторант, но пък заведенията са на 2мин. от хотела, той си е в цетнъра в единия край на парка.Вътре в целия хотел е много топло, персонала е изключително любезен, имат разнообразие от масажи на доста ниски цени.Като цяло хотела не е голям и цари тишина отвсякъде, няма улици и шум от коли. Студията се почистват всеки ден и зареждат консумативи.В спа центъра също се поддържа добра хигиена.

Относно Си Комфорт - тази седмица моя колежка беше там, издържа 2 нощувки и на третия ден напусна хотела, плащайки си неустойка разбира се. По нейни думи хотелът не е СПА хотел. Сградата е замислена като апарт хаус и са предвидени кухненски ъгли, после преустроени. Сградата е взета под аренда за 5 години от дамата, която се води управител и се опитва да прави СПА хотел...

Закуска - малко измислена, т.к. нямат ресторант, доста базисна и студена в една заличка
Хавлии - сменят се на 3 дни. Което не би било проблем, ако в СПА-то имаше хавлии, но не би.
Прибираш се в стаята с прогизнал халат, хавлията от стаята си я носиш да си постелиш лежанката. Лежанките са крайно недостатъчни за капацитета на хотела от 70-80 човека. Влизаш и си на басейна - няма къде да си оставиш ни портмоне, ни нещо друго.
Излезеш ли от стаята климатика спира, дори да оставиш картата вътре, незнайно как пак спира. Бойлерите са индивидуални и също не работят докато в стаята няма ток. Т.е. нищо че си на СПА хотел, също като вкъщи трябва да мислиш ще има ли топла вода и ще стигне ли за всички.
Също така - крайно неудобни легла.
Неработеща трети ден парна баня...Консумариви - по едно шампоанче, все пак си в СПА хотел
, не в 3* градски...
Сигурно има и още...

# 198
Може би са два хотела в две паралелни вселени  ooooh! Изумявам се какво попада в белите списъци, и какви положителни коментари чета за хотели, които не заслужават да имат една звезда, камо ли 3 или 4.

# 199
Може би са два хотела в две паралелни вселени  ooooh! Изумявам се какво попада в белите списъци, и какви положителни коментари чета за хотели, които не заслужават да имат една звезда, камо ли 3 или 4.
Аз обаче не съм убедена от поста на дамата, защото е коментирала хотел не от собствен опит, а от разкази на други хора "колежката"!!!!!
Може и да е пост на завистливата конкуренцията.

# 200
  • Варна
Може би са два хотела в две паралелни вселени  ooooh! Изумявам се какво попада в белите списъци, и какви положителни коментари чета за хотели, които не заслужават да имат една звезда, камо ли 3 или 4.
Аз обаче не съм убедена от поста на дамата, защото е коментирала хотел не от собствен опит, а от разкази на други хора "колежката"!!!!!
Може и да е пост на завистливата конкуренцията.

"Дамата" е достатъчно много коментари и не се е регистрирала да спами. Ако някой желае доказателство за реално настаняване, мога да предоставя платежно Wink и кредитно известие за неустойката. П.С. Колежката още е отпуска и отмаря във Велинград  Laughing Laughing Laughing в СПА хотел.

# 201
  • Велико Търново
Днес се върнахме от Хисаря, хотел Си Комфорт. Напълно заслужено го слагам в белия списък!!!Направихме пълноценна почивка там. Препоръчвам го !!!

Гледам,че е 3*, може ли малко повече инфо защо е тук. Обслужването как беше, какво е включено в цената и т.н?
Няма ресторант, затова звездичките са три. Иначе има много хубав  и голям басейн с минерална вода на няколко нива и е супер за малки и големи деца, има сауна и парна баня, които работят постоянно без да ходиш да се молиш да ти ги пуснат, както в някои 4-звездни хотели, има затоплящо канапе, което също постоянно работи.  На сайта им видяхме тридневен пакет и за двама възрастни и дете платихме общо 250лв със закуска само, понеже нямат ресторант, но пък заведенията са на 2мин. от хотела, той си е в цетнъра в единия край на парка.Вътре в целия хотел е много топло, персонала е изключително любезен, имат разнообразие от масажи на доста ниски цени.Като цяло хотела не е голям и цари тишина отвсякъде, няма улици и шум от коли. Студията се почистват всеки ден и зареждат консумативи.В спа центъра също се поддържа добра хигиена.

Относно Си Комфорт - тази седмица моя колежка беше там, издържа 2 нощувки и на третия ден напусна хотела, плащайки си неустойка разбира се. По нейни думи хотелът не е СПА хотел. Сградата е замислена като апарт хаус и са предвидени кухненски ъгли, после преустроени. Сградата е взета под аренда за 5 години от дамата, която се води управител и се опитва да прави СПА хотел...

Закуска - малко измислена, т.к. нямат ресторант, доста базисна и студена в една заличка
Хавлии - сменят се на 3 дни. Което не би било проблем, ако в СПА-то имаше хавлии, но не би.
Прибираш се в стаята с прогизнал халат, хавлията от стаята си я носиш да си постелиш лежанката. Лежанките са крайно недостатъчни за капацитета на хотела от 70-80 човека. Влизаш и си на басейна - няма къде да си оставиш ни портмоне, ни нещо друго.
Излезеш ли от стаята климатика спира, дори да оставиш картата вътре, незнайно как пак спира. Бойлерите са индивидуални и също не работят докато в стаята няма ток. Т.е. нищо че си на СПА хотел, също като вкъщи трябва да мислиш ще има ли топла вода и ще стигне ли за всички.
Също така - крайно неудобни легла.
Неработеща трети ден парна баня...Консумариви - по едно шампоанче, все пак си в СПА хотел
, не в 3* градски...
Сигурно има и още...
От престоя си в хотела съм много доволна и съм посочила основното. Не искам да споря или да се заяждам, просто предавам каквото съм видяла и ползвала. Разбрах, че хотела има разпродадени апартаменти на собственици - запознахме се в СПА-то с такова семейство. Няма ресторант, както казах, закуската беше повече от приемлива. Ние бяхме в студио, за апартаментите не мога да кажа.В студиото няма кухни! Много е просторно с доста на брой и удобни мебели. Първото нещо, което ни обясниха на рецепцията е за панелния ключ, в началото на който е и ключът за бойлера да внимаваме да не го изключим по грешка. Климатика е локален за всяка стая - каквато то е угодна температура да си нагласиш.Бойлерът и климатика работят както ги оставиш щом излезеш, само осветлението и телевизора спира, а . . .  и вентолатора в банята забравих.Спалнята е много голяма и доста удобна за моя гръб поне ( лично мнение). Консумативи в банята: малки шишенца шампоанче, душ гел, сапун по 3бр, т е  и детето е предвидено като човек - зареждаха го всеки ден!!! В Спа-то има съблекалня с пейки и шкаф - не видях някой да я ползва. Има закачалки и шезлонги мисля като във всеки друг хотел - никога не отговарят на броя легла!Парната баня, сауната и затоплящото канапе  работят нонстоп - има няма хора те са включени.Единия ден 4 часа бяхме съвсем сами..Хавлии не са ни отказвали.Мога да обобщя, че имам опит само с 6 СПА- хотела и не е много голям, затова и моля по-компетентните да ме извинят, но не си правя труда да пиша тук напразно, а да помогна на някой като мен в избора на хотел. Ходила съм и в 5-звезден СПА-хотел и мога все пак да преценя дали да похваля хотела или не! Целият хотел е добре поддържан, няма петна по коридорите, асансьора блести от чистота, стаите са перфектни и е много топло навсякъде. Басейна е с минерална вода, много чист и НЕ блъскащ на хлор.

# 202
  • Бургас
Не съм сигурна, че пиша в правилната тема, но търся къща за гости за Нова година около Бургас. Дали някой може да препоръча?

# 203
  • Варна
Аз мога в този списък да запиша хотел Русенски Лом село Кошов,  до Русе. Бяхме там на Нова година. Всичко беше супер! Определено пак ще отидем. Храната беше прясна, алкохола не знам какъв беше, но при положение, че всички си пийнахме доста,  на сутринта никой нямаше главоболие. Чисто и много топло. Дали защото е нов,  но в по-чист хотел не съм ходила. Препоръчвам с две ръце.

# 204
Момичета, накой със скорошни отзиви  за хотел Севтополис Павел баня, интересуваме вечер в ресторанта има ли жива музика, диджей , ходили сме преди няколко години и имаше, но ме интересува сега как стоят нещата Peace

# 205
За Севтополис, Павел баня, има съвсем скорошен отзив от преди 3 дни в темата "Черен списък на хотелите в България" : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.465
Излишно е да казвам, че положението е зле, съдейки по този отзив.

# 206
Вижте този хотел:
http://www.elegantbansko.com/

Всичко е на ниво!!! За първи път в Банско ни обръщат такова внимание и не ни третират като все едно те са ни на гости! Персонала е на ниво и са отзивчиви, спа центъра е невероятен за релакс. Аз си направих кралски масаж, а съпруга ми - турски масаж в хамама и сме очаровани.

Запазете си масата на Версаче пред камината за вечеря!!!

# 207
Вижте този хотел:

Всичко е на ниво!!! За първи път в Банско ни обръщат такова внимание и не ни третират като все едно те са ни на гости! Персонала е на ниво и са отзивчиви, спа центъра е невероятен за релакс. Аз си направих кралски масаж, а съпруга ми - турски масаж в хамама и сме очаровани.

Значи са вдигнали нивото? Защото допреди година там беше доста посредствено. Но то зависи и какви са ви очакванията де.

# 208
За Севтополис, Павел баня, има съвсем скорошен отзив от преди 3 дни в темата "Черен списък на хотелите в България" : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.465
Излишно е да казвам, че положението е зле, съдейки по този отзив.

Little wingels, благодаря , погледнах коментарите за Севтополис, така или иначе резервих, ще пиша после  Peace

# 209
  • София
Скрит текст:
Вижте този хотел:

Значи са вдигнали нивото? Защото допреди година там беше доста посредствено. Но то зависи и какви са ви очакванията де.

Съгласна съм с Red velvet. Хотела се намира до Астера, но нито на външен вид има нещо общо, нито на вътрешен. За мен лично лъха на евтин лукс и позакъснял бороков ренесанс. Хубаво изкарване там е по скоро случайно изключение отколкото правило. Пиша го за да имате едно наум преди да се насочите натам. Дано наистина са вдигнали нивото драстично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт