АГ-комплекс Русе

• 55 177
  • 369
  •   1
Отговори
# 180
ladysun88, съчувствия за неприятните изживявания.  Cry  Heart Eyes
Дано някой се включи с мнение и за анестезиолозите, като цитира и имена.  Praynig
Никога не съм ангажирала досега цял екип за раждането или за  операция, а само водещ раждането или хирург. newsm78
Имах късмет да попадам досега на способни, но пък не им знам имената.  Thinking

# 181
Аз бях при една жена, но уви не и знам името. Доволна съм и от беленския анестезиолог,  но и неговото име ми избяга в момента. Имаше по особена фамилия.

# 182
Попитах Минчева ,но и тя не ми каза имена,каза само,че имало три младички и едната давала много добри упойки.Пак ще питам за имена,ще бъда нахалничка,а на моя приятелка е поставял малко по-възрастен мъж (може би 50 годишен) и е била с ужасни болки...но пак няма име...

# 183
 ladysun88 , ще трябва да упорстваш д-р Минчева да ти каже име на тази с добрите упойки.  Peace
Късмет и успех!  Heart Eyes

# 184
ladysun88 , ще трябва да упорстваш д-р Минчева да ти каже име на тази с добрите упойки.  Peace
Късмет и успех!  Heart Eyes

Благодаря ти  Hug
Хубаво е и някой с опит да се включи все пак...  Praynig

# 185
За нищо.  Heart Eyes  Просто няма друг начин, след като мислиш да ангажираш и анестезиолог.  Hug
Трябва и с него да си се уговорила.  Peace

# 186
  • Русе
Бих препоръчала др Милен Шопов, анестезиолог.  Peace

# 187
Но в родилно ли работи?

# 188
  • Русе
Но в родилно ли работи?
Да. Wink

# 189
Бих препоръчала др Милен Шопов, анестезиолог.  Peace
Но в родилно ли работи?
Тъкмо за това ровя и аз. Д-р Шопов е вписан като част от екипа анестезиолози в Онкото.  newsm78
Но може пък и да работи и в болницата. Те поне засега нали са отделни здравни заведения.  Thinking
Агнес, този с особеното име на не е д-р Сърталански.  Wink И той сякаш работи и на двете места.
Аз го познавам бегло, но от цивилния живот.  Rolling Eyes
Но в родилно ли работи?
Да. Wink
Ясно.  Hug

# 190
  • Русе
Но в родилно ли работи?
Тъкмо за това ровя и аз. Д-р Шопов е вписан като част от екипа анестезиолози в Онкото.  newsm78
Но може пък и да работи и в болницата. Те поне засега нали са отделни здравни заведения.  Thinking
Агнес, този с особеното име на не е д-р Сърталански.  Wink И той сякаш работи и на двете места.
Аз го познавам бегло, но от цивилния живот.  Rolling Eyes
Да. Др Шопов работи и в онкото, но и дава дежурства в АГ- то.

# 191
Аха, подреди ми се пъзела.  Laughing
Много ценни неща научава човек в този форум.  Wink

# 192
Не, не му беше такава фамилията. Друг беше. Знам че преди това е работил в Бяла

# 193
Харалампиев може би  newsm78 не съм сигурна.

# 194
На мен упойката в АГ ми постави една жена с къса коса, около 50 г, така поне ми изглеждаше,дребна и слаба, име не знам, но леко мина поставянето, а и сега не ми се е подувала, докато предния път един младок беше - поду ми се мястото след това, а и ме наболяваше известно време

Общи условия

Активация на акаунт