Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Няма спор....

# 241

МИЛЕ  Hug, тя ще е, не го изпуска от очи нито за секунда.  Shocked
А и след признанието на ЕНГИН, може и криле да и поникнат.  Simple Smile Joy

МАРИЯНКАHug!

# 242

Нищо не убягва от зоркия ви поглед и дедуктивна мисъл - такава перфектна подготовка само и само да сте в помощ на комисаря. Тц, тц, тц !

Сега ми отговорете на въпроса - въпросната госпожа около какви години гравитира ?

И ... още нещо кой на кого "нарежда" ?

# 243
bi küçük Eylül meselesi | Toygar Işıklı Röportajı

HugЗдравейте, прекрасни!

# 244

Аурелия - чакаме те !

# 245
Здравей, Аурелия! Simple Smile  Hug

Добре се завърнала. Simple Smile

# 246
bi küçük Eylül meselesi | Toygar Işıklı Röportajı

HugЗдравейте, прекрасни!

АУРЕЛИЯЯЯЯЯ  Hug, добре си се завърнала!  Grinning Grinning Grinning
 Откога те чакам за подкрепление...   Grinning    bouquet

# 247

Аурелия, Добре дошла!  Само да не мислиш с клип за Тойгар от 26 секунди

да минеш. Целите сме в слух. Имаш думата. newsm51

# 248
Скрит текст:

Нищо не убягва от зоркия ви поглед и дедуктивна мисъл - такава перфектна подготовка само и само да сте в помощ на комисаря. Тц, тц, тц !

Сега ми отговорете на въпроса - въпросната госпожа около какви години гравитира ?

И ... още нещо кой на кого "нарежда" ?[/b][/color]

Видима възраст за мен - около и над 50 години. Опитах да намеря някакви сведения в нета, ама  йок - няма.  
Ясно е кой на кого нарежда, Марта. Но мениджърът е длъжен да следи за имиджа на човека, когото представлява. Това и прави въпроснате мениджърка - съвестно и без да си позволява пропуски, що се отнася до официалните събития. Simple Smile
Впрочем, аз вече няколко пъти казах, че за мен тази жена подава и "неофициално" част от снимките и материалите за Енгин, с които разполагаме, преценявайки точния момент, в който да ги подаде. Дискретно удовлетворява интереса ни, като опазва и личното пространство на Енгин. Това е моето мнение, пък дали съм права, няма значение, стига да продължава да се грижи и за нас г-жата. Wink

Р.Р. Ето новата снимка, например. Пък и всички качествени снимки от конкурса... Според мен, с такива качествени снимки може да разполага само оторизирано лице. Всички други (фенски) си личи, че са правени с подръчните средства - мобилни телефони и цифрови фотоапарати + треперещи от вълнение ръце и резултатът не е особено блестящ. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 15:49 от marytza

# 249
Използвах времето докато съм в Турция за ремонт на компютъра, върнах си го преди малко, и влизам да ви поздравя. Четох Таничка, идеално е разказала филма, аз покрай нея си обясних някои неща даже. Казвам ви, ако имате възможност, идете да го гледате. Върти ми се една идея, но трябва да се оборудвам с малка камера, защото май няма проблем да се снима, поне в Одрин беше така. Аз бях в МОЛ /така ще го кръстя/ "Кипа", хората си снимаха най-спокойно, предполагам, че скоро ще го пуснат на части.

# 250
Използвах времето докато съм в Турция за ремонт на компютъра, върнах си го преди малко, и влизам да ви поздравя. Четох Таничка, идеално е разказала филма, аз покрай нея си обясних някои неща даже. Казвам ви, ако имате възможност, идете да го гледате. Върти ми се една идея, но трябва да се оборудвам с малка камера, защото май няма проблем да се снима, поне в Одрин беше така. Аз бях в МОЛ /така ще го кръстя/ "Кипа", хората си снимаха най-спокойно, предполагам, че скоро ще го пуснат на части.

И двете сме го гледали на едно и също място, но в различни дни.  Grinning  bouquet

# 251
# 252
  • Пловдив

"Днес е денят на Karadayı. В рамките на епизода може да има изненада за тези които чакат "КРА".
Скрит текст:
Today is Karadayı's day ... within the episode there may be a surprise to those who wait "Kara Para Aşk"

# 253

"Днес е денят на Karadayı. В рамките на епизода може да има изненада за тези които чакат "КРА".
Скрит текст:
Today is Karadayı's day ... within the episode there may be a surprise to those who wait "Kara Para Aşk"

Ще изгледаме и серията на " Karadayı "  щом ще има трейлър ...

Ама и колажа е готин ...

# 254

Общи условия

Активация на акаунт