Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Аурелия,добре дошла,хайде курдисвам се и чакам.

# 257

И тефтера на ТЕКИН остана за спомен на ЕЙЛЮЛ.
В началото тя си го спомняше как седи на това място и я чака,
но когато разбра, че това е само илюзия и той си тръгна, мястото му остана празно.
Тя се наведе под рафтчето на масичката и там намери тефтера.  smile3518

П.П. При всеки кадър, който се е запаметил в сърцето ми, и много добре си го спомням,
изтръпвам и буца засяда на гърлото ми.
Weary

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 16:44 от Tanusha_

# 258

Grinning Я нещо по-весело с ЙОМЕР. Grinning

МОМИЧЕТА  Hug, аз натъжавам ли ви с моите размисли за филма.  Sad
 Пиша ви, а вие не реагирате...  newsm78

# 259

Grinning Я нещо по-весело с ЙОМЕР. Grinning

МОМИЧЕТА  Hug, аз натъжавам ли ви с моите размисли за филма.  Sad
 Пиша ви, а вие не реагирате...  newsm78
Не ни натъжаваш! Обогатяваш ни и даваш гориво на фантазията ни! newsm51 Страхотна си! Давай още размисли и впечатления! Hug Hug Hug

# 260

но когато разбра, че това е само илюзия и той си тръгна, мястото му остана празно.

П.П. При всеки кадър, който се е запаметил в сърцето ми, и много добре си го спомням,
Weary

"Попиваме" всяка твоя дума ...

Всъщност се оказва, че всички ключови сцени ги има застъпени в трите трейлъра.

Това ли е момента когато Ейлюл си връща паметта . Тръгващият си Текин - всъщност е визуализирано "осъзнаване", че него го няма ?

И после какво  ...

# 261
Tanushka, толкова съм впечатлена от разказа ти, че нямам думи да реагирам. Чудя се дали, ако отида до Одрин ще разбера нещо. Кофти е, че почти не знам нищо от езика. Толкова мисли се блъскат в главата ми, че се плаша Simple Smile
Според мен момичетата, които смятат, че Ейлюл ще е добре след тази случка се заблуждават дълбоко. Тя е силно променена от Тек. Затова няма как да е щастлива вече. Не знам дали едно дете нямаше да я спаси поне малко от драмата й Sad
Също така не мисля, че Ейлюл е съжалила Тек преди да преспят. Имам такова вътрешно усещане. После се е изплашила от това, което е изпитала, но не е била с Тек от съжаление. Или може би така ми се иска. Не знам!

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 17:12 от miranda78

# 262
Tanushka, толкова съм впечатлена от разказа ти, че нямам думи да реагирам. Чудя се дали, ако отида до Одрин ще разбера нещо. Кофти е, че почти не знам нищо от езика. Толкова мисли се блъскат в главата ми, че се плаша Simple Smile
Според мен момичетата, които смятат, че Ейлюл ще е добре след тази случка се заблуждават дълбоко. Тя е силно променена от Тек. Затова няма как да е щастлива вече. Не знам дали едно дете нямаше да я спаси поне малко от драмата й Sad

МИРАНДА  Hug, почти всичко ще разбереш мила, на този филм не му трябва да разбираш езика, ти го гледаш само и единствено с душата и сърцето си. И аз не съм от най-паметливите  Embarassed, но се учудвам от себе си.
Много си права за ЕЙЛЮЛ! И аз съм убедена, че след всичко, което си спомни и преживя, няма да е същата. Ще промени живота си коренно. Не напразно създателите на филма коментират, че това е филм за равносметката на живота, който всеки човек трябва да си направи.

# 263
Tanushka  Hug
Така е! Този филм се гледа със сърцето. Но когато не разбираш езика може съвсем да те подлуди Simple Smile Езикът пази като филтър сърцето. При мен има опасност посланието на филма да ми прониже сърцето Simple Smile Поне оставам с такова чувство!

# 264
Скрит текст:

Weary

"Попиваме" всяка твоя дума ...

Всъщност се оказва, че всички ключови сцени ги има застъпени в трите трейлъра.

Това ли е момента когато Ейлюл си връща паметта . Тръгващият си Текин - всъщност е визуализирано "осъзнаване", че него го няма ?

И после какво  ...

МАРТИЧКА  Hug, тя се намираше в някакъв транс, не можеше да разбере, кога е истина, кога е спомен, кога е мираж. Сцените постоянно се редуваха, и не  мога да посоча точният момент.

# 265
  • Пловдив

Тануша, благодаря мила. Всички сме така....като го видя и сълзите са готови...
............
Предполагам, на момента в ляво - имаше един навес. Пак е негово творение, той и го показа, след това е вероятно момента със страха от плуването. Тануша, а прегръдката?.....
.................
За мен всичко е спомен от любовта. Текин не го гледаме в реално време. Нали започва с катастрофата - в реално време -  и след това връщането на спомените. Тя изживява за втори път всичко....
..................
Това е похватът на Керем - спомен, а се изживява реално.

# 266
Здравейте! Hug
Момичета ,мениджърката на Енгин е толкова добра ,колкото аз съм най-добрата примабалерина на Болшой театър. Hug
Хората от нищо нещо правят ,а тази Дурак направи от нещо нищо .
Да криеш некадърник 2 г,човек с противообществени прояви ,пияница ,наркоман или дегенерат -да приемам,но да криеш отдавна открит диамант е престъпление за мен.
Жалко, ако тази жена взима решенията за кариерата му.

# 267

Тануша, благодаря мила. Всички сме така....като го видя и сълзите са готови...
............
Предполагам, на момента в ляво - имаше един навес. Пак е негово творение, той и го показа, след това е вероятно момента със страха от плуването. Тануша, а прегръдката?.....
.................
За мен всичко е спомен от любовта. Текин не го гледаме в реално време. Нали започва с катастрофата - в реално време -  и след това връщането на спомените. Тя изживява за втори път всичко....
..................
Това е похватът на Керем - спомен, а се изживява реално.

Ох, МАРИЯНКА, тази прегръдка е толкова емблематична, но аз съм пропуснала точно от кой момент е.  Embarassed
И да, това е спомен от любовта, но тя в началото не го осъзнаваше, мислеше, че ТЕКИН е реален. След катастрофата, когато си беше още в Истанбул, тя си спомняше само името му и острова. А, когато пристигна, го видя на същото място да седи и да я чака.

# 268
  • Пловдив
Здравейте! Hug
Момичета ,мениджърката на Енгин е толкова добра ,колкото аз съм най-добрата примабалерина на Болшой театър. Hug
Хората от нищо нещо правят ,а тази Дурак направи от нещо нищо .
Да криеш некадърник 2 г,човек с противообществени прояви ,пияница ,наркоман или дегенерат -да приемам,но да криеш отдавна открит диамант е престъпление за мен.
Жалко, ако тази жена взима решенията за кариерата му.

Това е абсурд според мен. Решенията ги взимат двамата. Имат договор. Той плаща. Тя си върши работата. Решенията са негови. Може ли някой да вземе решение вместо мен - не. Съвети и предложения, да - но решенията са мои. А г-жа Дурак е юрист. Нейната задача е да чете "ситните" букви и да го предпазва от капани.... Сигурно има още много, много, много взаимосвързващи ангажименти.

http://www.boxofficeturkiye.com/haftasonu/?yil=2014&hafta=7

Снимка и линк от бокс офиса. Данните са за два дни: 14-16 февруари.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 17:57 от mariana51

# 269

АУРЕЛИЯ, идвай ми на помощ, че се излагам... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт