Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 721
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Леле какъв поглед  Smile

# 391
  • Пловдив

"7-8...." и сме паднали, както се пее в една песен. Ефектът на доминото.

# 392
  • Pleven, Bulgaria
Zdraveyte,momicheta.Osmelqvam se da pisha v kusni dobi s nadejda,che malko ot vas shte me prochetat.Izvinqvam se za latinicata,no nqmam vashite umeniq s komputrite,ne znam da kachvam snimki i klipove,no puk vi sledq veche poveche ot dve godini!Chuvstvam se kato chast ot kompaniqta i za sebe si vi naricham po ime.Blagodarq na vsqka edna ot vas za tova,che raznoobrazqvate ejednevieto mi i zapulvate nujdata mi za novini ot Engin Akiurek.Jiveq v Ispaniq i predi okolo 2 godini,kogato mayka mi doyde na gosti,si vkarahme bg televizia.Tukmo zapochvashe Pepel ot rozi i go zagledah bez da iskam ot okolo 10 seria.Poradi rabotata mi ne mojeh da go sledq i potursih v internet seriite.Togava vi otkrih i za men beshe neveroqtno.Razbira se izgledah Fatmagul s prevedenite ot vas serii.Tova beshe purviqt turski serial,koyto vidqh(nqkolko puti) i se vlubih v Engin i turskite seriali.Na edin duh izgledah sushto Oblaka,Chernata zmiq,zainteresuvah se i izgledah Asi,1001 nosht,Lubov i nakazanie.Sega se osmelqvam da se vklucha,vuodushevena kato vas ot tolkova novini!Radvam se za Engin i mnogo vi blagodarq za vseotdaynostta!Vseki den vi cheta i vi se radvam,no ne iskam da precha.Samo iskah da vi pomolq da mi preporuchate drugi hubavi turski seriali,no ako moje,da svurshvat hubavo ili da imat otvoren kray.Molq vi!Samo Engin bih izgledala vuv film,koyto ne svurshva dobre,zashtoto mnogo placha.Blagodarq  predvaritelno na tezi,koito mi otgovorqt.Engin Akiurek me nakara da promenq mnenieto si za Turcia i da se zamislq za mnogo ot vnushenite ni predubejdeniq.Izvinqvam se otnovo za dulgiq post.Makar da ne me poznavate,az durja na vas i vi obicham!

# 393
  • Пловдив
Скрит текст:
Zdraveyte,momicheta.Osmelqvam se da pisha v kusni dobi s nadejda,che malko ot vas shte me prochetat.Izvinqvam se za latinicata,no nqmam vashite umeniq s komputrite,ne znam da kachvam snimki i klipove,no puk vi sledq veche poveche ot dve godini!Chuvstvam se kato chast ot kompaniqta i za sebe si vi naricham po ime.Blagodarq na vsqka edna ot vas za tova,che raznoobrazqvate ejednevieto mi i zapulvate nujdata mi za novini ot Engin Akiurek.Jiveq v Ispaniq i predi okolo 2 godini,kogato mayka mi doyde na gosti,si vkarahme bg televizia.Tukmo zapochvashe Pepel ot rozi i go zagledah bez da iskam ot okolo 10 seria.Poradi rabotata mi ne mojeh da go sledq i potursih v internet seriite.Togava vi otkrih i za men beshe neveroqtno.Razbira se izgledah Fatmagul s prevedenite ot vas serii.Tova beshe purviqt turski serial,koyto vidqh(nqkolko puti) i se vlubih v Engin i turskite seriali.Na edin duh izgledah sushto Oblaka,Chernata zmiq,zainteresuvah se i izgledah Asi,1001 nosht,Lubov i nakazanie.Sega se osmelqvam da se vklucha,vuodushevena kato vas ot tolkova novini!Radvam se za Engin i mnogo vi blagodarq za vseotdaynostta!Vseki den vi cheta i vi se radvam,no ne iskam da precha.Samo iskah da vi pomolq da mi preporuchate drugi hubavi turski seriali,no ako moje,da svurshvat hubavo ili da imat otvoren kray.Molq vi!Samo Engin bih izgledala vuv film,koyto ne svurshva dobre,zashtoto mnogo placha.Blagodarq  predvaritelno na tezi,koito mi otgovorqt.Engin Akiurek me nakara da promenq mnenieto si za Turcia i da se zamislq za mnogo ot vnushenite ni predubejdeniq.Izvinqvam se otnovo za dulgiq post.Makar da ne me poznavate,az durja na vas i vi obicham!

Здравей по късни доби. За да пишеш на кирилица има виртуална клавиатура. Заповядай линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0
Прочети внимателно и ще се ориентираш. А иначе на всичко ще те научим. Не се притеснявай. И добре дошла.
А Енгин - специално за теб.

# 394

Alıntı / Photo Credit: Bilal Şimşek

Engin Akyurek Universal Fans Club

Нова снимка с дългата коса Simple Smile

Теменужка Hug добре дошла в темата!  bouquet

Лека нощ! Heart Eyes

# 395

Добро утро момичета Енгинки !

Специално добре дошла на Теменужка в компанията !

Ей, така обичам - празник всеки ден ! / както се пее в една песен /

Снимки, трейлър, красиви жени и диаманти ... и комисар Йомер !

Но вече ще е така - новините ще идват непрекъснато, защото феновете както на Енгин, така и на Туба вече са в акция ...

Добре се завърнали на екран и двамата ! Ама какви погледи си отправиха още в началото ... доста атрактивно се запознаха.

Успешен ден и работете бързичко, че да можем и по-рано да седнем на виртуална приказка !

Слънце и усмивки !

За да е цветен денят ви ...

Скрит текст:

# 396
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес ще продължим да се радваме на Текин и Йомер. А има и какво да си гледаме.... Успешен ден на всички.

# 397

Добро утро мили момичета! wavey

Добро утро  и на ранобудната Мартичка! newsm51

Добре дошла  на новото попълнение  Теменужка. smile3525

Днес отново е слънчев февруарски ден. Да бъде слънчево, цветно и приятно в темата на Енгин.

Желая ви лек и успешен ден!   И Марианка се появила, Добро утро. newsm51

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 08:35 от komet

# 398
Добро утро на всички "обсебени"от Енгин!Много ми хареса поста на Теменужка.Добре дошла в темата!Аз искам да ви помоля за помощ!Желая да се науча да правя клипове и колажи.Моля ви да ми кажете,ако може от къде да намеря по-подробна информация!Ще ви бъда благодарна,защото нямам никакво време.А иначе, днес ви пожелавам един прекрасен,слънчев и ползотворен ден!Обичам ви всички!

# 399
Добро да е утрото. Simple Smile

Подозирам, че занапред ще бъда все по-затруднена в избора си на кадри... Любимците ми се увеличават с всяка изиграна от Енгин роля. Simple Smile

# 400
Добро утро на всички "обсебени"от Енгин!Много ми хареса поста на Теменужка.Добре дошла в темата!Аз искам да ви помоля за помощ!Желая да се науча да правя клипове и колажи.Моля ви да ми кажете,ако може от къде да намеря по-подробна информация!Ще ви бъда благодарна,защото нямам никакво време.А иначе, днес ви пожелавам един прекрасен,слънчев и ползотворен ден!Обичам ви всички!

Вили, това, което искаш не е лесно, но не е и невъзможно. Следва /според мен/ да напишеш на лични на едно от  можещите момичета и да те въведат в тайните на това изкуство. Щом четеш
редовно темата, то значи вече знаеш кои от тях могат да правят клипове и колажи. Такива,като
мен могат само да ги поставят в темата, но на теб ти трябват автори. Дерзай!

# 401
  • Бургас
Добро утро  страхотни момичета
Теменужка  Hug
Аз продължавам да съм   с Текин в ума.Танушка,благодаря за разказите ти ,толкова сладкодумни  smile3525.Страхотни сте момичета с анализите си ,които споделихте !Такова удоволствие за мен  ,дето не съм надарена с дар слово да ви чета bouquet  Аз пък си исках да е щастлив края .Като ще е любов да е както си трябва  LaughingНо кой ли ме пита мене  Laughing
Сега за комисар бей .......оф бе EmbarassedНе мога да му се нагледам.Уверен,нахакан и двамата с Туба ми харесаха в трея.Обещава динамика ,екшън......любови Blush
Хубав ден момичета!

# 402

Hug Добро утро, прекрасни!

# 403
Мда... не остана вече... в началото на март май ще се стягаме за онлайна...

И после като ни завърти...

# 404
  • Пловдив

Hug Добро утро, прекрасни!

Много притеснено преглъща Елиф. Йомер я е смутил или притеснил.... С този поглед който говори: Каква има....че ме дърпаш.

Хубавите пръсти на Енги/Йомер - не можем да ги сбъркаме.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 09:36 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт