http://gecce.com/dizi-galeri/fragmanlar/kara-para-ask-fragman-2
Започна отразяването по медиите на трейлъра към 1 еп. на КРА.
.................
Любов, хареса ми поста ти. Аз обаче искам да кажа нещо малко по-така. Енгин ни запознава с екранните си герои. Е, как един не се повтори. Да започнем от Кадир, през Джеват, Джето, Низипли, Булут, Керим, Текин, Йомер... Различни и уникални. Потъвам във всяка история, но се прекланям пред избора на Енгин - да ни покаже на какво е способен един актьор, който не се страхува от предизвикателствата. Нека видим с превод и МСП - тогава нещата ще са различни. Текин - мъж, който е на изчезване, но вероятно всяка една от нас иска да бъде така обичана.То май всичките му герои ни представят любов - жадувана, нестандартна и все по-рядко срещана. Дано и като Йомер ни покаже любовта в друг вариант. Не се и съмнявам. Но за себе си имам обяснение - Енгин ни е покорил с разнообразието и представянето на нестандартни образи. Талантище.....
"Тоз снимал, оня снимал..." И какво снимат? Хайде да не казвам колко серии се опитах да гледам. Ами мъка, мъка...
Та нали този образ първо трябва да хареса на него?!! Да остане насаме с него. Промяната трябва да се случи „вътре”в него. Той приема образи, на които се възхищава, които са богати на нюанси, носят нещо ново – и на него, и на зрителите, затова така органично се слива с тях… Истински творец…