Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 420

http://gecce.com/dizi-galeri/fragmanlar/kara-para-ask-fragman-2

Започна отразяването по медиите на трейлъра към  1 еп. на КРА.
.................
Любов, хареса ми поста ти. Аз обаче искам да кажа нещо малко по-така. Енгин ни запознава с екранните си герои. Е, как един не се повтори. Да започнем от Кадир, през Джеват, Джето, Низипли, Булут, Керим, Текин, Йомер... Различни и уникални. Потъвам във всяка история, но се прекланям пред избора на Енгин - да ни покаже на какво е способен един актьор, който не се страхува от предизвикателствата. Нека видим с превод и МСП - тогава нещата ще са различни. Текин - мъж, който е на изчезване, но вероятно всяка една от нас иска да бъде така обичана.То май всичките му герои ни представят любов - жадувана, нестандартна и все по-рядко срещана. Дано и като Йомер ни покаже любовта в друг вариант. Не се и съмнявам. Но за себе си имам обяснение - Енгин ни е покорил с разнообразието и представянето на нестандартни образи. Талантище.....

Да…аз затова не можех да приема укорите, че година и половина не работи. Плачът и вайкането бяха абсолютно безпредметни. Ето че сега нещата си дойдоха на мястото. Разбрахме кога работи – той сам го казва: когато има какво да покаже. Сигурна съм, че и на него му е било трудно  – да чакаш „своя” образ, поредното ти „Аз”, поредното зашеметяващо превъплъщение в една нова, съвършено различна среда, което ще ни извади от летаргията,  а не с готовност да приема всичко, което му се предлага.
"Тоз снимал, оня снимал..." И какво снимат? Хайде да не казвам колко серии се опитах да гледам. Ами мъка, мъка...
Та нали този образ първо трябва да хареса на него?!!  Да остане насаме с него.  Промяната трябва да се случи „вътре”в него. Той приема образи, на които се възхищава, които са богати на нюанси, носят нещо ново – и на него, и на зрителите,  затова така органично се слива с тях… Истински творец…

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 11:35 от loveofmine

# 421

"Помни..."
Ще видим какъв пророк съм, но за мен Енгин и Фара сътвориха поредната легенда... Благодаря на Керем Дерен за сбъднатата му мечта.

Скрит текст:
ИСТИНА

Преситени от думи и мълчания,
преситени от глъч и суета,
опитваме космични разстояния
да прекосяваме, но в самота.
Опитваме се себе си да видим
в очи далечни – също тъй сами.
Живота си претакаме кат вино,
което все не ще да закипи.
Преливаме от пусто в празно всички,
и чакаме Съдбата да реши
да ни открие, да не сме самички...
А тя, Съдбата, тъжно си мълчи,
защото и дотегна да ни чака
да осъзнаем  истина една –
не сторим ли сами насрещна крачка,
не ще намерим сродната душа.

Скрит текст:

"Божията пещера", Камбоджа

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 12:03 от marytza

# 422

"Помни..."
Ще видим какъв пророк съм, но за мен Енгин и Фара сътвориха поредната легенда... Благодаря на Керем Дерен за сбъднатата му мечта.

Скрит текст:
ИСТИНА

Преситени от думи и мълчания,
преситени от глъч и суета,
опитваме космични разстояния
да прекосяваме, но в самота.
Опитваме се себе си да видим
в очи далечни – също тъй сами.
Живота си претакаме кат вино,
което все не ще да закипи.
Преливаме от пусто в празно всички,
и чакаме Съдбата да реши
да ни открие, да не сме самички...
А тя, Съдбата, тъжно си мълчи,
защото и дотегна да ни чака
да осъзнаем  истина една –
не сторим ли сами насрещна крачка,
не ще намерим сродната душа.

newsm51
Благодаря за прекрасното стихотворение...

# 423

smile3518 Чета ви , чета, и отново рева!  smile3518
ЛЮБОВHug, МАРИЧКЕHug, какво ви става МОМИЧЕТА!?
Какви са тези прочувствени постове!?
 Heart Eyes Grinning Защо ли питам...
Grinning Heart Eyes

# 424

smile3518 Чета ви , чета, и отново рева!  smile3518
ЛЮБОВHug, МАРИЧКЕHug, какво ви става МОМИЧЕТА!?
Какви са тези прочувствени постове!?
 Heart Eyes Grinning Защо ли питам...
Grinning Heart Eyes
newsm51
Танушка, ако мислиш, че ние не ревем... дълбоко се лъжеш! И то благодарение на теб - толкова много ни разчувства...Такива детайли ни поднесе, че направо съм замаяна - имам за какво да си мисля дни наред...

# 425
  • Пловдив

Дали полицай Йомер вече разследва, дали неговата годеница Сибел ще го изненада с някакви тайни "връзки" с диамантите... във времето напред.... Започва се.

# 426
Здравейте момичета,
За да Ви разнообразя малко от Енгин/Текин/Йомеро манията Ви препоръчвам този филм. Излезе за миналия 14.02. и на мен много ми допадна. Мисля, че ще Ви хареса много!

# 427
Здравейте момичета,
За да Ви разнообразя малко от Енгин/Текин/Йомеро манията Ви препоръчвам този филм. Излезе за миналия 14.02. и на мен много ми допадна. Мисля, че ще Ви хареса много!

Е, да, не е важно от какво бягаш, а към какво. И това е вярно... Но това вече е друг филм...

# 428
Здравейте момичета,

Е, да, не е важно от какво бягаш, а към какво. И това е вярно... Но това вече е друг филм...
Понякога и двете са едно и също. Просто в различни измерения! Филмът наистина е друг, но също като МСП е много романтичен и излезе на екран за 14.02!

# 429
  • Пловдив

Ейлюл иска да промени мига...

И тя вижда, той как гледа след яхтата заминаването и...

# 430
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-yalan-ask-dizisinden-yen … 1646#.UwMxjmKSxoh

И тук от днес:
"Излезе трейлър 2 на "КРА"
Бе пуснат втори промоционален трейлър на КРА, който ще се излъчва по тв канал АТВ с Енгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн в главните роли...."

# 431

Спомних си информация, която подминахме набързо, без коментар... Че през 2003-а Енгин е имал изяви и в радиото...
Излиза, че той е работил дълго и по много направления върху себе си, развивайки таланта си, уверявайки се че го може и че това е неговото призвание... Сега се възхищаваме на кадифения тембър на гласа му, на великолепния начин, по който го владее и ни въздейства с него... но и това не е случайно. Всичко е било шлифовано внимателно... там, където лицето не се вижда, където единственото изразно средство е твоята интонация, Енгин е натрупал опит, с който сега ни покорява...

Интересен материал от "Милиет" за ВКЕМ

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/02/18/YazarDetay/1838171/BiR_M … ZE_TEKRARLANIR_MI --- дано момичетата от Универсала го преведат. "Как бих могъл да повторя чудото" - така разбирам заглавието

Скрит текст:
BiR MUCiZE TEKRARLANIR MI?
18.02.2014

Hayatınızda kaç kere başınıza gelen bir ‘mucize’yi ıskaladınız?
Onun karşınıza çıkıp çıkacak en harika şey olduğunu anlamadınız ya da anladınız da, ondan korkup kaçtınız? Çünkü mutluluk, içinde kaybetme ihtimalini de içeren, güçlü olduğu derecede korkutucu bir şeydir...
Varlığıyla sizi hayata bağlarken yokluğunun ihtimaliyle bile yüreğinizi hoplatır durup dururken...
Ya da “Şimdi sırası değil” dediniz, sanki aşkın ‘sırası’ olurmuş gibi...
“Nasıl olsa başka bir yer, başka bir zamanda tekrar karşıma çıkar” diye düşündünüz de o mutluluk fırsatını teptiniz...
Belki zaten teptiğinizi bile bilmediniz...
Belki de bedellerinden korktunuz... ‘Özgürlüğüm’ ne olacak, ‘benim hayatım’ ne olacak, ya ‘ben’ ne olacağım? gibi sorularla kaçtınız ‘biz’ olmaktan...
14 Şubat Sevgililer Günü’nde gösterime giren ‘Bi Küçük Eylül Meselesi’, ‘bir aşk hikayesi’ deyip ıskalanmayacak kadar çok soru sorduruyor izleyene...
En çok Engin Akyürek’in oynadığı Tek’in “Bir mucize nasıl tekrarlanır bilmiyorum ki” cümlesiyle...
Çünkü bir mucize; hayatını tam gaz yaşayan, uçuşan bir sosyal kelebek olan Eylül’ün (Farah Zeynep Abdullah) yolunun Bozcaada’ya düşmesi...

GÜZEL BİR ÖYKÜ
Orada insanlardan kaçan, münzevi bir hayat yaşayan karikatürist Tek ile tanışması... Tek’in ona güvenmesi, korkulacak onca şeye rağmen bir tek ona inanıp kendini güçlü hissetmesi... “Aşık olmak için fazla neşeliyim ben“ cümlesini kendisine şiar edinmiş Eylül’ün ona bağlanıp kalması...
İkisinin toplumun ezberlerinden, ‘insanlar ne der?’ endişelerinden, birbirine ‘uygun’ olup olmama kriterlerinden azade bir dünya kurması... Hayatta belki bir kez olacak ve tekrarlanması mümkün görünmeyen bir mucize...
Kendi hayatında tekrarlanabilmiş bir mucize yaşamış birinin, Kerem Deren’in kaleminden
çıkıp gözünden yansıyan bir öykü bu...
Anlatılmaya ve izlenmeye değer bir öykü... Hayatınızdaki mucizeleri fark etmenizi, onlara dört elle sarılmanızı, kaybederseniz telafisinin olmama ihtimalini hatırlatan bir film... Sırf bunun için bile izlemeye değer...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 12:41 от marytza

# 432
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=-l9pIM-eDL4

"Зад кулисите" - така се казва магазинното предаване по тв "Бейаз". И те са отразили промо вечерта на МСП. Нищо ново момичета, вероятно помните преведения репортаж - и как всички журналисти от разни тв-та бяха там с микрофони и камери.

# 433
  • Бургас

Клип на Сойе Simple Smile

# 434

Така става  Grinning - едни творят, а други се перчат с творчеството им...  Joy

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт