Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 680
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета! Simple Smile

Reyna Hug newsm51  благодаря за кадрите от филма МСП.  bouquet

Видях тези снимки на Текин, не помня да са слагани. Малко ги осветлих,
че бяха много тъмни.

# 436
  • Бургас

Ох,по-добре да не бях я виждала тази снимкаБезнадеждно отчаян ,предаден....
 И за да ми е още по- сълзливо се подгрявам с тази песен  Cry
Скрит текст:

Тануша Hug
Елинор ,привет Hug

# 437
Танюша,
а ти успя ли да разбереш какво точно се случва при тази сцена?

Защо Текин е толкова наранен?

# 438
Един колаж от мен, с Текин  Heart Eyes

Haqsko Hug привет! Благодаря за хубавия клип на Сойе и прекрасните
колажи, които твориш! newsm51

Оставям ви до довечера, момичета.  Приятен ден желая на всички!  Two Hearts  bouquet  bouquet

# 439
  • Пловдив

КРА - снимки от сета във Ван.

# 440

ЕЛИHug, здравей!

Чувствам се малко гузна пред теб, че не ти отговорих на въпроса за МСП!  Embarassed
Ако намериш снимка, а не колаж, ще се помъча да ти отговоря!   bouquet

Скрит текст:

# 441
  • София
Здравейте! wavey
И аз не мога да се отърся още от емоцията МСП... ooooh! Но си мисля за нас, как ние възприемаме и съприживяваме историята, разказана от Керем Дерен. Спомняте ли си, как се опитвахме да "сглобим" филма по картинки, особено снимките и клипчетата с танца. Танц на двама гледащи се влюбено млади хора сред море от разноцветни светлини... Искаше ни се това да е краят на филма, което предполагаше щастлив край... Истината се оказа друга, но не за това ми е думата... Мисълта ми е, че ние все още имаме сетива да мечтаем, че все още имаме сетива да видим и усетим хубавото, че все още имаме сетива да се затрогнем от чуждата болка, мъката на другия да ни "хване" за гърлото, отчаянието му да предизвика сълзи в нашите очи.. Че все още имаме сетива да  бленуваме и търсим щастието. Обикновеното, човешкото, истинското щастие. И си мисля, че щом има такива като нас, макар някои да ни наричат фантазьори и романтици, животът и светът имат шанс...

# 442
Танюша,
а ти успя ли да разбереш какво точно се случва при тази сцена?

Защо Текин е толкова наранен?

Не съм много сигурна, но все си мисля, че след като се събуди на сутринта и не я намери на люлката до него, отиде да я търси. Тя беше с приятелите си, и не са дали такъв момент, но може би ги е предупредила да я пазят от него. Дадоха момента, който отива да я търси и иска да говори с нея за да му даде обяснения, защо е изчезнала без да го събуди. Приятелите и вкупом започнаха да му говорят и не го допуснаха до нея. Но естествено е, че не разбрах, какво точно му казаха, а там е "скрит ключа от палатката". Аз разбрах само емоцията на ТЕКИН,  както и ВИЕ разбира се. Ама то и от камък да си ще се пукнеш и ще разбереш, колко мъка има в този поглед. Разказвам ви и рева  Embarassed, ревла с ревла...

# 443
Здравейте! wavey
И аз не мога да се отърся още от емоцията МСП... ooooh! Но си мисля за нас, как ние възприемаме и съприживяваме историята, разказана от Керем Дерен. Спомняте ли си, как се опитвахме да "сглобим" филма по картинки, особено снимките и клипчетата с танца. Танц на двама гледащи се влюбено млади хора сред море от разноцветни светлини... Искаше ни се това да е краят на филма, което предполагаше щастлив край... Истината се оказа друга, но не за това ми е думата... Мисълта ми е, че ние все още имаме сетива да мечтаем, че все още имаме сетива да видим и усетим хубавото, че все още имаме сетива да се затрогнем от чуждата болка, мъката на другия да ни "хване" за гърлото, отчаянието му да предизвика сълзи в нашите очи.. Че все още имаме сетива да  бленуваме и търсим щастието. Обикновеното, човешкото, истинското щастие. И си мисля, че щом има такива като нас, макар някои да ни наричат фантазьори и романтици, животът и светът имат шанс...

ДИЛЕМИ,  Hug и   bouquet! След този пост МОМИЧЕТА, има ли някоя от вас да не се е просълзила!?  smile3518

# 444
Здравейте! wavey
И аз не мога да се отърся още от емоцията МСП... ooooh! Но си мисля за нас, как ние възприемаме и съприживяваме историята, разказана от Керем Дерен. Спомняте ли си, как се опитвахме да "сглобим" филма по картинки, особено снимките и клипчетата с танца. Танц на двама гледащи се влюбено млади хора сред море от разноцветни светлини... Искаше ни се това да е краят на филма, което предполагаше щастлив край... Истината се оказа друга, но не за това ми е думата... Мисълта ми е, че ние все още имаме сетива да мечтаем, че все още имаме сетива да видим и усетим хубавото, че все още имаме сетива да се затрогнем от чуждата болка, мъката на другия да ни "хване" за гърлото, отчаянието му да предизвика сълзи в нашите очи.. Че все още имаме сетива да  бленуваме и търсим щастието. Обикновеното, човешкото, истинското щастие. И си мисля, че щом има такива като нас, макар някои да ни наричат фантазьори и романтици, животът и светът имат шанс...

newsm51
Благодаря ти за хубавия пост! И на мен Текин не ми излиза от акъла…Направо ми скъса сърцето…И все се сещам за ония маносани ноемврийски ябълки, почернели и спаружени от първата слана… Останали самотни тук-там по дървото...Но попили цялата сладост на лятото…
Така е и с различните хора…
С „грозните”…  Де всички "грозни" да бяха като Текин/Енгин...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 14:28 от loveofmine

# 445
  • Бургас
Дилеми Hug

# 446

И после като ни завърти...

Здравейте, момичета. Hug
Всички сте се разчуствали и ревете и ще ме извините, но Маричка ме разсмя. Непрекъснато ми се върти "Бели пеперудки, къде....." Joy Joy Joy

За да не ми се сърдите получавате по едно букетче всички Grinning

Хубав ден. Hug

# 447
smile3525

Еееее, Хаяско...Страхотно!

# 448

Прекрасно, Хаяско...  Hug  Kissing Heart

Тануша, благодаря.  Hug

Миранда, току-що приключих с гледането на филма, който препоръча... разбрах защо си се сетила за него. Благодаря. Хареса ми.  Hug

Я да погледнем по-отблизо като какви ги е замислил комисарят...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 14:48 от marytza

# 449
Дилеми,вярно е че ние все още имаме сетива за доброто,за красивото, за мъката на ближния,за грозното.Можем да се радваме и да плачем.На мен ми се иска да сме го предали и на децата си, а те на своите, защото не ми се иска след нас да останат хора,които възприемат света в сиво и не различават цветовете.Не могат да се зарадват на  слънцето ,на цветята,  на хубавата музика, на добре поднесената история, на хармонията в отношенията между хората.Искам и след нас хората да съхранят чувствата си,защото точно те ни правят човеци.

За доказателство ви слагам един изтъкан от чувства млад мъж,който излъчва емоции с всяка част от тялото си.Щедро ни раздава тези емоции и ни прави щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт