Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 465

http://i.hizliresim.com/eagGEz.jpg -- на линка можете да ги погледнето отблизо в очите... После можете да ми кажете какво сте почувствали...  Heart Eyes
Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=48yj9jkg7z8
Опитвам се да споделя една песен с вас.Много ми напомня за Текин.Някяк си я свързвам с него и не знам защо.И понеже съм лаик в тези неща простете,ако не съм го направила както трябва!На Марица специално благодаря ,че има търпение да ми помага!А на всички останали много целувки и обич от мен и от нашия Единствен Енгин!

Вили,
Скрит текст:
махнах скобките, за да активирам линка. Когато копираш, трябва да поставиш копираното между тези скоби [ video ] ТУК   [ /video ]

Почувствах... потъване. Той е Портрет на надеждата - напъпила и попарена. Тя - Портрет на страха - от истината и от чувствата. Но аз... аз наистина потънах и почти умрях. smile3518 smile3518

# 466

Скрит текст:

http://i.hizliresim.com/eagGEz.jpg -- на линка можете да ги погледнето отблизо в очите... После можете да ми кажете какво сте почувствали...  Heart Eyes

Почувствах... потъване. Той е Портрет на надеждата - напъпила и попарена. Тя - Портрет на страха - от истината и от чувствата. Но аз... аз наистина потънах и почти умрях. smile3518 smile3518

Това е то - талантът... Сега разбирате ли какво е искал да каже Керем Дерен, когато говори, че са крехки?...

# 467
Цитат на: link=topic=766016.msg27491773#msg27491773 date=1392729027

Reyna_07, отново   bouquet!

За този кадър ще ви разкажа преди да стигне ТЕКИН до тук.
Почти всички спомени на ЕЙЛЮЛ се връщаха, когато стоеше пред заведението, когато се видяха за първи път. Те си говориха двамата точно там, и изведнъж не знам какво и стана, за какво си спомни, и хукна да бяга от него между уличките. Той бягаше след нея, а тя крещеше, като луда и викаше за помощ. Доколкото разбрах, викаше с пълно гърло дали няма никого наоколо, който да и помогне и да я спаси... И бягайки стигна до хотелчето си и се шмугна във входа му. Качи се в апартамента си и чу, че приятелката и разговаря с някого по телефона. Това, което чу никак не и се понрави - разбрах това от физиономията, която направи...
И все пак да се върна на ТЕКИН, че заради него започнах. Миличкият, бягаше след нея недоумяващ, защо тя бяга и се страхува от него. Това е момента, в който той спря и я изгуби от погледа си. И сега да ви кажа, защо толкова разбъркано ви разказвам и не мога да си обясня много неща. Впоследствие дадоха тази сцена, как тя бяга и крещи за помощ, но никой не я гони...

# 468

Нали обичам подробностите ...

Наистина страхотна вила.

Раздвижена на няколко нива.

Красиво е ...

# 469
Да,благодаря ви!Разбрах.

# 470
Да,благодаря ви!Разбрах.

Heart Eyes Hug

Дерзай, мила! Никой не е дошъл напълно обучен в темата. Simple Smile)) Всички сме се учили и сме си помагали. Simple Smile

# 471

Успешната акция на комисар Йомер във Ван.

# 472

Ех, тези фенове, отърване от тях няма...  Grinning

# 473
Здравейте момичета!
Танюша аз трябва да ти благодаря за прекрасния разказ, трогна ме много     bouquet
Разбира се исках да те питам от кой момент е снимката, но ми беше неудобно така изведнъж да нахалствам.Но пък ти сякаш ме разбра и сподели.Така беше полезна и за другите  Grinning
 А поста на Теменужка ме накара да се обадя и аз  Embarassed
Теменужка искам да знаеш, че има и други като теб, които повече от две години са приковани тук в темата, но не се обаждат. Естествено първо и аз не знаех да пиша на кирилица и това най-много ме смущаваше.Е после се научих, но все не намирах смелост да се обадя.А и какво ли да кажа? Те момичетата го правеха страшно добре.
Теменужка  Heart Eyes
Простете ако поста ми не е подреден добре, но дори не знам как се работи с форума
Момичета хубава вечер     bouquet

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 18:27 от Reyna_07

# 474

МАРТИЧКА,  Hug, за малко да пропусна да те поздравя днес!
Пращам ти по ЙОМЕР, този букет...  Grinning Heart Eyes

# 475
  • Бургас

Reyna_07  Hug

# 476
Здравейте момичета!
Танюша аз трябва да ти благодаря за прекрасния разказ, трогна ме много  bouquet
 А поста на Теменужка ме накара да се обадя и аз  Embarassed
Теменужка искам да знаеш, че има и други като теб, който повече от две години са приковани тук в темата, но не се обаждат. Естествено първо и аз не знаех да пиша на кирилица и това най-много ме смущаваше.Е после се научих, но все не намирах смелост да се обадя.А и какво ли да кажа? Те момичетата го правеха страшно добре.
Теменужка  Heart Eyes
Простете ако поста ми не е подреден добре, но дори не знам как се работи с форума
Момичета хубава вечер  bouquet

Реши се най-после да слезеш от "балкончето" при нас, благодарение на ТЕМЕНУЖКА. Браво на теб, добре си ни дошла! Само ми кажи, как да се обръщам към теб на кирилица?   bouquet

# 477
Не знам  Rolling Eyes измисли ти. Както решиш ти така да ми викат всички   Embarassed

# 478

newsm51

Grinning  РЕНИ - харесва ли ти?  Grinning

# 479

newsm51

Grinning  РЕНИ - харесва ли ти?  Grinning

На мен ми харесва !  Hug Joy           Но, Мартичка я нарича Рейна. Ами сега ? Grinning Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 17:39 от komet

Общи условия

Активация на акаунт