Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

Момичета,

Тази вечер явно е вечерта на Текин и Ейлюл. Всичко, което сътворихте е прекрасно.

Страхотно им се е получила синергията/ аз предпочитам химия, ама нейсе/

И като си спомня, как я " изпиваше"  с поглед на премиерата и като си помисля, че имат

еднакво хоби и като гледам снимката с непослушната му ръчичка, започнаха да ми минават

едни мисли през главата. Дано поне са си изкарали хубаво два месеца по време на снимките.

Е, много ми харесват тези две деца  - най-добрата комбинация до момента.

# 571

Ето я и русалката Simple Smile

Комет Hug те младежите сега се държат по-освободено. Това че
се прегръщат или какви погледи си разменят, нищо не значи, нормално е.
Още повече пък за артисти. Мен това не ме впечатлява дотолкова, че да
си мисля разни неща. Simple Smile

Комет  bouquet  пропуснах да  кажа че ми хареса поста ти 459  newsm51

и на Дилеми newsm51

# 572

Момичета,

Тази вечер явно е вечерта на Текин и Ейлюл. Всичко, което сътворихте е прекрасно.

Страхотно им се е получила синергията/ аз предпочитам химия, ама нейсе/

И като си спомня, как я " изпиваше"  с поглед на премиерата и като си помисля, че имат

еднакво хоби и като гледам снимката с непослушната му ръчичка, започнаха да ми минават

едни мисли през главата. Дано поне са си изкарали хубаво два месеца по време на снимките.

Е, много ми харесват тези две деца  - най-добрата комбинация до момента.

Скрит текст:
 [img width=600 height=600]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1012291_511167192330874_1916881940_n.png[/img
][/b]
Абе, Комет, пуснахте ми муха в главата с тая "немирна ръчичка" newsm78. Аз нищо не бях забелязала. Накарахте ме да се връщам, да свалям снимката на компа, да увеличавам, та да видя и аз. Е, видях... То... оффф, не знам дали не влизат малолетни в темата. Я да взема да сложа едно спойлерче. Embarassed

Скрит текст:
То... само палчето е немирно май... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Обективът на камерата е стратегически напръскан с вода и капките са на точното място. Ама видях аз, видях... И аз мисля като тебе - не им е било скучно май. smile3503 А пък и по време на премиерата, в интервютата Енгин нали все повтаряше, че много се забавлявали, много им било приятно заедно... Ето защооооо. Искрено е било момчето. Ми така де, като все му отсвирват героите, поне в живота не му се дърпат. Ама хич!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy(като гледам снимката...)

# 573
МСП - подводни снимки
http://www.videoclip.bg/watch/297296

newsm51
Мариянче, благодаря, че го качи и тук.
Не мога да спра да гледам...

# 574

Скрит текст:
 [img width=600 height=600]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1012291_511167192330874_1916881940_n.png[/img
][/b]
Абе, Комет, пуснахте ми муха в главата с тая "немирна ръчичка" newsm78. Аз нищо не бях забелязала. Накарахте ме да се връщам, да свалям снимката на компа, да увеличавам, та да видя и аз. Е, видях... То... оффф, не знам дали не влизат малолетни в темата. Я да взема да сложа едно спойлерче. Embarassed

Скрит текст:
То... само палчето е немирно май... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Обективът на камерата е стратегически напръскан с вода и капките са на точното място. Ама видях аз, видях... И аз мисля като тебе - не им е било скучно май. smile3503 А пък и по време на премиерата, в интервютата Енгин нали все повтаряше, че много се забавлявали, много им било приятно заедно... Ето защооооо. Искрено е било момчето. Ми така де, като все му отсвирват героите, поне в живота не му се дърпат. Ама хич!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy(като гледам снимката...)

Барисеа,

И аз това казвам, като героите му все ги отсвирват, поне в живота да му върви на момчето ни.
Въпреки, че в интервюто не посочи жена в живота си, освен мама и г-жа Дурак. Joy Joy Joy

# 575

Като гифче са направили снимката Simple Smile

# 576

Като гифче са направили снимката Simple Smile

Smile Ама Фара колко е щастлива самооо... чак му е смешно на Енгин.

# 577

Момичета и днешният ден беше повече от прекрасен !

Благодаря на всички за емоциите и хубавите моменти заедно !

Имаме си две нови момичета Рени и Теменужка - нека запомнят тези първи дни на своето включване, като дните с много красота !

А в най-скоро време  като започнем да се изявяваме като помощник-детективи ...тогава какви емоции ни чакат.

Лека нощ и сънувайте нещо красиво или някой ... имате вече страшно богат избор ...  

Комет, Барисеа :

Скрит текст:
Да не "попарвам" надеждите ... ама ...

Цяло лято гледахме как Фара си гушкаше севгилито на плажа. Ако е присъствало на снимките - явно не е пречело ... и синергията е станала.

Обаче факт - Фара е професионалист и то голям, щом при наличната публика си е направила ролята.

# 578

Елинор, Мартичка,

Всичко беше в кръга на шегата. Нашето момче е достатъчно голямо и разумно , за да преценява

постъпките си. Ами, да се забавляваме, защото усетих, че на някои момичета им стана много

тъжно за Текин и реших да се пошегувам.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 579
  • Пловдив

Хубав ден за темата ни. Прекрасни снимки, клипове от киното, подводното клипче....
................
Страшно се дразня когато по снимките има надписи...
................
Марта, веднага обаче се разделиха.... каква ли е причината... Фарах беше хваната от папараци как излиза от едно нощно заведение - и с кого мислите бе - с оператора....

Ето линка - веднага когато се прибраха от Бозджаада - 10 декември 2013 г.:

http://gecce.com/magazin/haber/asiklar-sette-de-bir-arada

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 00:07 от mariana51

# 580
   Марта Hug, що да сме разочаровани? newsm78 Аз да не съм брачна агенция? Joy Както каза Комет, момчето дебело си подчерта, че Жената (с главно Ж) в живота му е още въпросителна. Ама това какво пречи на забавлението, питам? Те севгилитата на партньорките затова ходят - да ги пазят. Ама синергията не могат да барат. Щото не е професионално. И купонът явно е на макс. Аз лично никак не съм разочарована. Напротив, радвам се, че се забавлява момчето. Да не е монах! Пък тя, Истинската, няма аз да му я мисля я! newsm62

# 581

Керем Дерен ни подаде поредната си подсказка...

kerem deren ‏@keremderen

'What is essential is invisible to the eye.' Antoine de Saint-Exupery
--- Същественото е невидимо за очите... А. дьо Сент-Екзюпери

# 582

.....................

И като си спомня, как я " изпиваше"  с поглед на премиерата и ...................      

Комет, smile3525 изпиваше я ама гледай тук Госпожа Дурак как му се кара. Сигурно му вика да не гледа Фарах, като котарак, а той и мета гневни погледи. Не е много доволен. Mr. Green

А на последната снимка вече гледа, като:"Говори си, не ми пречиш............."

# 583

Елинор, Мартичка,

Всичко беше в кръга на шегата. Нашето момче е достатъчно голямо и разумно , за да преценява

постъпките си. Ами, да се забавляваме, защото усетих, че на някои момичета им стана много

тъжно за Текин и реших да се пошегувам.

Лека и спокойна нощ на всички.

Комет Hug разбрах те. Разбира се, че ще се шегуваме, няма само да ревем Simple Smile Simple Smile

Спокойна нощ и на теб! Heart Eyes Heart Eyes

# 584

Това спада към забавлението май ...

Плува си най-професионално - т.е това е Енгин, не Текин.

Общи условия

Активация на акаунт