Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Все по-силно е усещането ми, че цялата история се е случила преди смъртта на Тек. След като Ейлюл се връща на острова всичко е само спомен. Поне аз така го чувствам
И много ми е интересно какво хубаво остава за Ейлюл след всичко. Как ще продължи с живота си!

Миранда, май е точно така! Идвайки отново на острова, тя малко по малко си спомня за Текин и осъзнава чувствата си...

"Бягам, аз бягам. Не обичах да си спомням, много ме боли."

# 136
Все по-силно е усещането ми, че цялата история се е случила преди смъртта на Тек. След като Ейлюл се връща на острова всичко е само спомен. Поне аз така го чувствам
И много ми е интересно какво хубаво остава за Ейлюл след всичко. Как ще продължи с живота си!

Миранда Hug и аз така си мисля, че ще са изживели наистина
и щастливи моменти. Но Ейлюл не е искала да продължи тази връзка.

# 137
]

Миранда,  и аз имам усещането, че всичко е спомен за изживяното. Дано Танюшка ни отговори
и разберем истината. Дано отговори и на въпросите на другите момичета.
   Много ми е мъчно за нашето момче, нещастно влюбен, че този път, дори  избира смъртта.

# 138
Ужасно е красив на премиерата! Очите му светят с толкова силен пламък, че направо ни изгарят! ВЕЛИК Е!!!
Много ми е криво, че е нещастно влюбен в МСП. Затова КВФГ ми липсва по-силно! Пожелавам му след този филм, във всички други роли да е щастлив в любовта! Толкова ни е красив! Заслужава и в ролите си да е безумно обичан!

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 19:04 от miranda78

# 139
  • Пловдив

Прекрасен в подготовка си ....

Очите - магия.... Как издържат тия негови партньорки....
...................
Ейлюл иска да го снима - не става обаче. Вероятно не и остава никакъв истински спомен от Тек. Освен в мислите и....

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 19:16 от mariana51

# 140
Сигурно не им е приятно да ги изпепеляват с поглед, а след това да чуят "СТОП КАМЕРА". Аз се чудя как издържат жените в живота му Simple Smile

# 141
  • София
Партньорки на Енгин - минали, настоящи, бъдещи...

# 142
Здравейте на всички..
Моля да бъда извинена,че така навлизам в кътчето Ви,
и  имайте предвид че харесвам Енгин и като актьор и личност.
Изгледала съм БЧ,АБО и КВФ.
Първо искам да поздравя Енгин и феновете му с успешното му завръщане.
Относно филма МСП-чета много хубави отзиви . Фарах съм гледала във Времето лети- талантливо младо лъчезарно момиче
Токущо гледах и видеото по стартв-и Енгин и Керем казват ,че това е филм  -"Спомен за една любов"

Според мен -надписа на колажа е "Тичайки бягам.Спомнянето  за обичта/ ме наранява.
ОТ Спомена  за любовта/като процес на обичане / ме боли.

# 143

Мариянка отразена е премиерата на "ВКЕМ" и то в първата част на това магазинно предаване. Коментарите бяха тези които знаем.

Що ли ми трябваше обаче да гледам още малко такива шокиращи кадри видях ... чак не искам да споделям  / да не ме обвинят някои, че казвам "лоши" неща за някого / То кадрите сами за себе си говорят - придружаващите коментари също.

Скрит текст:
Който желае - 3 част - около 5,30 минута /шок !

http://www.startv.com.tr/program/superstarlife/video/super-starlife-298-bolum/3

# 144
Мариянка отразена е премиерата на "ВКЕМ" и то в първата част на това магазинно предаване. Коментарите бяха тези които знаем.[/spoiler]

Що ли ми трябваше обаче да гледам още малко такива шокиращи кадри видях ... чак не искам да споделям  / да не ме обвинят някои, че казвам "лоши" неща за някого / То кадрите сами за себе си говорят - придружаващите коментари също.
[/b][/color]

Скрит текст:
Който желае - 3 част - около 5,30 минута /шок !

http://www.startv.com.tr/program/superstarlife/video/super-starlife-298-bolum/3
Ееее, чак пък шок! Недей се разстройва, Марта! Hug Да беше сефте, разбирам... Аз се радвам, че такива неща НИКОГА не са се случвали на Енгин. omm И се моля да не му се случват.

# 145
  • София
Мая, newsm51 добре дошла!

# 146
  • Пловдив

Тъжни моменти....

# 147
Ще напиша някои мои мисли по ‘’проблема’’.. Но първо искам да кажа, че съм много доволна
и щастлива, че сценарият и идеите не са взети от друг филм.
Също, че нищо от това, за което писах преди няма да го има във филма.
Явно не съм по предвижданията, да знам да не пускам и тото, че нищо няма да уцеля. Joy Joy Joy

Още в избора на имената на героите, сценаристът е вложил символика.
Името Тек / Текин /  в превод е ‘’един’’ /сам /, но Текин е щастлив с живота който има. Неговият проблем идва с пристигането на Ейлюл / септември като месец /.
Накрая обаче Ейлюл ще остане сама /една /, без любовта.
Мислите ми са породени и от думите на Енгин, че Текин е Бозджаада и Бозджаада е
Текин. Запитах се защо, какво означава това.

На острова животът тече по-простичко, както е при Текин. Природата, животните, растенията....свободата. Всичко е по-чисто, по-истинско и....по-красиво.
Няма го забързаното ежедневие и напрежението на градския живот.
Но всяко лято, особено през август, пристигат хората от градовете, свикнали и преситени от шумните купони , суетата.
Не се замислят много, че търсейки нови приключения и игри, всъщност искат да
избягат за малко от техния живот.
Идват..... и си отиват след края на ваканцията, през месец септември. / Ейлюл/.
След време обаче установяват, че живота на острова, цялата му красота и предизвикани емоции, започват да им липсват. Както горе-долу става със Ейлюл.
Връщат се отново и разбират, че са се влюбили в Бозджаада....
А може би всичко това е свързано със спомените от емоциите и зараждащите се чувства, които са изпитали при предишни идвания през летните отпуски.
И когато идва месец септември.....идва и времето за раздяла.....с острова и истинските чувства.
Ето това е големият проблем.
Просто животът е такъв – връщат се в реалността, тяхната реалност, където градят кариери и мислят за материалните неща.
Но един ден разбират, че има и друга реалност, там някъде, тя съществува.....Бозджаада.

Може би това е имал предвид и Керем Дерен. Знаем от негово интервю за любовта му
към този остров, как обича да се връща там всяко лято. Дори и сватбата му е там.
Научихме и че този филм е неговата сбъдната мечта, държал е снимките да са на Бозджаада и да покаже тази красота.

Припомням и думите му
‘’Има много красиви неща, които пропускаме, заети с живота си.’’

Енгин в интервюто казва, че филмът е точно за това. Също, че този филм ни кара да
се замислим от какво всъщност имаме нужда.’’

Така че явно филмът поставя много въпроси, върху които зрителите да мислят.
И островът и образът на Текин са за историята във филма, но ако се замислим това за всеки човек може да се окажат съвсем други места, събития и хора.

Може да се разсъждава и за смъртта на Текин, защо трябваше да умира....

Но за това когато изгледам филма.

# 148
  • София
Елинор,
Всичко, което си написала звучи много логично и може би наистина това иска да ни разкаже и да ни накара да се замислим Керем Дерен чрез историята на Текин и Ейлюл... Това малко намалява болката и тъгата ми от "физическата" смърт на Текин. Въпреки че  като погледна насълзените очи на Текин/Енгин и отчаяната Ейлюл/Фара отново чувствам буца в гърлото...

Великолепни, великолепни и въздействащи с играта си и цялото си същество Енгин и Фара... Щом дори само от снимки, клипчета и разкази сме така впечатлени от филма.

# 149
Елинор,
Всичко, което си написала звучи много логично и може би наистина това иска да ни разкаже и да ни накара да се замислим Керем Дерен чрез историята на Текин и Ейлюл... Това малко намалява болката и тъгата ми от "физическата" смърт на Текин. Въпреки че  като погледна насълзените очи на Текин/Енгин и отчаяната Ейлюл/Фара отново чувствам буца в гърлото...

Великолепни, великолепни и въздействащи с играта си и цялото си същество Енгин и Фара... Щом дори само от снимки, клипчета и разкази сме така впечатлени от филма.

Дилеми Hug права си, въздействат ни само от снимките и клипчетата.
А това, че ще изпитваме силна болка и ще страдаме с героите, означава,
че екипът се е справил отлично. Нали само чрез болката можем по-добре да
разберем  чувствата на Текин и Ейлюл, а и по-дълго зрителите ще помнят
тяхната история.

А ние още не сме изгледали филма, какво ли ще е тогава..... ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт